İngiltere olsun, İspanya olsun bir zamanlar denizlerin hakimiydi ve tamamen zulüm üzerineydi. Korsanlık, yağmacılık, istilacılık hepsi onlardan sorulu

İngiltere olsun, İspanya olsun bir zamanlar denizlerin hakimiydi ve tamamen zulüm üzerineydi. Korsanlık, yağmacılık, istilacılık hepsi onlardan sorulurdu. Nerede kendilerinden güçlü birileri var, oraya siyasetle girip yok etmeye çalışırlardı!
Bugün Avrupa’yı sevenlerin ve savunanların kanlarına bakmak lazım! “Nereden geliyorlar?” diye...
Avrupa dediğimiz topluluk, bir araya getirilmiş bir haçlı birliğidir. Bunlar 1945'e kadar birbirlerini katletmekle meşguldü. Birleşmiş Milletleri ve NATO'yu kurarak zoraki de olsa bir araya geldiler. Bundan en kârlı çıkan ülke Almanya oldu. Tamamen yıkılmış bir Almanya'dan, bir süper güç doğdu! Bunu gelirler bize "Ne güzel çalışmışlar, süper güç olmuşlar!" diye anlatırlar! 
Biz de Osmanlı'dan sonra süper bir ülke kurduk! Öyle mi?
Bırakın süper bir ülke olmayı, süper güçlerin yalakası bile olamadık! 
Almanya halkın inancıyla, kılık kıyafetiyle uğraşarak mı süper güç oldu?
Şimdi üretimimiz hat safhaya çıktığı için, kimsenin inancına karışılmadığı için ve kimsenin bizim inancımız üzerine inanç koyamayacağını haykırdığımız için Avrupa bu kadar kudurur vaziyete geldi! 
Şöyle bir bakın, onların en büyük derdi ne?
Herkes der ki "Tayyip Erdoğan!" Ben de derim ki; Tayyip Erdoğan değil! Tayyip Erdoğan sadece bir figürdür! O gider, bir başkası gelir. 
Geçmişte nasıl ki dünyaya yaydıkları izimler var ise şimdi de dünyaya yayılacak olan bir “İslamizm!” (diyelim) olgusundan korkuyorlar!
Zamanında bunu yok ettiklerini düşünüyorlardı. Akılları alınmış, kendilerini kaybetmiş, bilinçsiz insan modeli yetiştirdiklerini düşünüyorlardı! Bir baktılar ki bir on yıl içerisinde insanlar özüne tekrar dönmeye başladı...
Tarihimizde atamızla gurur duyacak çok sayıda atamız varken; gurur duymayacak birkaç tane atamız var! Gurur duymayacaklarımız da apaçık ortada!
Almanlar olsun, Fransızlar olsun, İngilizler olsun gurur duyacakları bir atalarını çıkarıp göstersinler! 
Kimlerin kanıyla beslenmişler? Kaçı halkına hizmet etmiş? 
Bir defa soylar kavramını bunlar getirmedi mi? Soylular, çiftçiler ve köleler olarak insanları ayırmadılar mı?
"Bir insan asla soylu olamaz, soylu doğar!" demediler mi?
2008'den bugüne kadar Avrupa'nın durumunu inceleyelim!
Kendi birliklerine dahi sahip olamaz oldular! Ekonomileri battı! 
Avrupa'da yapılan insan hakları ayaklanmaları, Türkiye'dekinden 10 kat daha fazladır!
Fakat biz bütün bu olanları onların medyasından öğrendiğimiz için, bir şey öğrenemiyoruz!
Avrupa'da bu nasıl susturulur?
Halkı başka bir konuyla oyalayacaksın!
Eğer içeride bir kargaşa varsa, dışarıdan bir düşman ara! Ara ki halk, düşmana odaklansın! İçerideki kargaşaya değil! 
Fransa'da 7 günlük grev oldu da uçaklar dahi uçmadı, Fransa sokaklarını çöp götürdü! Neden? Maaşlara yeterince zam yapılmadığı ve işçi çıkarıldığı için!
Hani, nerede bunların haberi?
Bizim medya şu an daha güzel haberlerin peşinde... Survıvorların, O ses Türkiyelerin, Müzmin gelin adayının yeni talibine cevabı ne olacaklarının...
Bunların derdinde olduğumuz için bu tip haberlerin ne önemi var?
Madem ki bu tip haberlerin bir önemi yok, bırakın her şey olacağına varsın! Ülkemiz nereye gidiyor, sınırlarımız ne durumda, sınır ötesinde kaç askerimiz var, ülkemizin geleceği ve geleceğine dair yapmak istediği şeylerin ne önemi var? 
Medya nasıl olsa sizin var olduğunu zannettiğiniz aklınızı, kendine çevirmiş, o medya da bizim olmadığı için onlar gibi düşünüp, onlar gibi konuşuyorsunuz!
Bundan yine 1-2 yıl önce İngiltere'de işçiler ayaklanmadı mı? İngiltere gibi dünyanın en zengin altın rezervlerine sahip, para değerini hiçbir zaman kaybetmeyen, borsada kaybetmeyen süper bir ülkenin işçileri ayaklanabiliyor ise; Türkiye'nin süper bir güç olduğunu göremiyor musunuz? Şimdi bunun muhakemesini siz yapın! 
Avrupa neden bize bu kadar saldırıyor? Çünkü biz, bünyemizde bir Avrupa doğurduk ve onlardan daha ileri bir seviye olduk! Onlar ise bünyelerinde var olan eski Orta Çağ Avrupa'sına doğru gitmeye başladı! Halk bunu sezmeye dolayısıyla da tekrar o günlere dönmemek için ayaklanmalara başladı. Avrupa bunu susturabilmek için kendine düşman arar oldu. Bugün  Avrupa, Türkiye olmadan bir Avrupa olamayacağını  bizden daha iyi biliyor!
 O yüzden kim, bize havlayıp - ısırmaya çalışıyorsa; bilin ki onun iç meselesi çok karışıktır! İsterseniz tarafsız olarak farklı yayın organlarından araştırın! Yerel haberlerine bir bakın, Avrupa'da neler oluyor? 
Avrupalı dahi "Ben bu işi iyi yapmadım!" derken bizim aydınlarımız "Avrupa bu işi çok iyi yaptı!" der. Böylede bir cehalet ve yozlaşmışlık içerisindeyiz. CHP bunun başında gelir! Bizi daimi olarak Avrupa'ya şikayet eden bir parti (!) değil midir CHP?
Özetle; Kısa bir zaman içerisinde Avrupa'daki  milletlerin tek tek birbirlerinden ayrılacağını, birbirlerine düşman olacağını ve birliğin yıkılacağını, nesillerinin çöküp, yok olacağını  ve kendilerine bir kurtarıcı aramaya başlayacaklarını ve bunu da sadece bizim topraklarımızda bulacaklarını ve bir zamanlar bizim işçi gönderdiğimiz topraklardan bize işçi geleceğini düşünüyorum.
Şöyle bir düşünün! Büyük sanayi devleri olan Avrupa, bugün ürettiklerini satacak bir pazar bulamazsa Avrupa olur mu? 
Düşünün; Türkiye kendi arabasını yaptı ve çok ta başarılı oldu! Wolkswagene ihtiyacımız kalır mı?  Wolkswagene ihtiyacımız kalmazsa (Biliyorsunuz, Amerika en başta "Ben dışarıdan araba almayacağım, dışarıya dolar vermeyeceğim." dedi.  Bunu, Türkiye de yaparsa Türkiye'nin ardından Araplar da yaparsa  (Artık herkes dostunu- düşmanını çok iyi biliyor! Sadece düşmanına kaptırdığı kolunu tekrar kazanmaya çalışıyor!) Böyle bir durumda Avrupa'nın pazarı kalmaz. Avrupa'nın pazarı kalmazsa; Avrupa kime, ne üretecek?
Sen uçağını üretebiliyorsan, silahlarını üretebiliyorsan, senin Avrupa'ya ne ihtiyacın kalır?