Merhaba kıymetli okurlarım bu makalemde doğmasına üç veya dört hafta kalan biricik evladıma olan hislerimi yazdım sizlerde okumaya değer bulursanız beni çok mutlu edersiniz. 

Yavrum tam kırk yıldır dünya alemindeyim nice kara bulutlar nice yağmurlar, nice doğan güzel güneşler gördüm, nice fırtınalar nice meltem esintileri gördüm. Hayat o kadar çok güzelki bak bunlar benden duyman senin için çok özel nedeniyse dünyaya ben geldiğimden beri çok az bir zaman annemle ve babamla vakit geçirdim onlarla mutlu günlerim sayılıdır benim. Bir çok zaman suçlusu oldum seçimlerinin ama onları hep sevdim yavrum. Arada kaldım kırıldım dağıldım ama kırmadım, bir yanım varken bir yanım hep yoktu benim sabır insanda büyük bir olgunluktur yavrum olumsuzluklar ardı ardına gelsede zaman zaman geçecek bugünlerde dedim hayal gücüm geniştir benim, ne kadar hassas duygusal olsamda aklımda olumsuzlukları bertaraf edip güzel günlerin hayalini kurardım hep.

Bazı günler çok şaşırarak üzülsende hiç unutmaki bazı günlerde çok şaşıracağın kadar mutlu olacaksın sevineceksin yavrum. Sen daha doğmadın belki ama hayalin umutların evimizin hislerimizin duygularımızın tüm benliğimizin her noktasında var ve bizi çok mutu ediyor. Annenin karnında bazı zaman hareketlerin dışarıya belli oluyor bambaşka bir iletişimimiz var sanki bizlere bir şey anlatmak ister gibisin annen tatlı yiyince sen haretleniyorsun ve hepimizin ilgi odağı oluyorsun bazı zaman o dua ediyor sen hareketleniyorsun benden ve sevdiğim kadınımdan bir cansın orada bu ne büyük bir mucizedir çok şükürki ben bu duyguları yaşıyorum. İsterimki umut eden bekleyen herkes yaşasın bu güzel ve özel duyguları bu hafta muayeneye gideceğiz artık dünyaya gelmen yakındır kavuşacağız bazen dünyada konuşacağım beni anlayacak kimsenin olmadığını düşünüyorum sen gelince bu bitecek  gözlerime bakman bana yetecek.

Bizden tecrübeli bazı büyüklerimiz bu günlerin kıymetini bilin bebek gelince böyle rahat olamazsınız diyorlar ne bilsinler bendeki sana hasreti çocukluğunda kardeş hayali kurarken anne babasından olan bir çocuktum ben anladımki oradaki kaderimizi değiştirecek yapacağım pek bir şey yok. Ama senin bir gün geleceğinin hayalini kimse yüreğimden söküp alamadı dokundurmadım kimselere seninle olan hayallerimi. 

Sen bir meleksin bir sabisin şimdilik annen ve benimle rüyalarımıza gelip bizimle orada buluşuyorsun geçen sabah gözyaşlarımla uyandım ama hüzün değil mutluluk göz yaşlarımdı seni gördüm kucağımdaydın. uyanınca giysilerini oyuncaklarını sevdim benim bu aralar en büyük zevkim senin giysilerine dokunup oyuncaklarına bakmak. 

Bir babalar günü geçti senin varlığını hissedip kucağıma alamadığım ilk ve son babalar günüydü bu, benim için çok kıymetli insanlar babalar günümü kutladı hayatımda ilk kez ve bu beni nasıl mutlu etti anlatmaya kelimeler yetmez. Bundan sonraki babalar günlerinde ve her günümüzde hiç ayrılmamacasına bir birimize sımsıkı sarılacağımız günlerimiz geldi biricik yavrum seni çok seviyoruz ve heyecanla gelmeni bekliyoruz sağ salim gel inşallah. 

Kıymetli okurlarım okuyan yüreğiniz dert görmesin sevgi ve saygılarımla sağlıcakla kalın.