Junandar ailesinden anlamlı davranış !

Sosyal medyada YouTube ve instagram platformlarında binlerce takipçisi bulunan Junandar Ailesi takipçilerinin desteği ile Ednonezya’nın Açe bölgesinde bulunan toplam 200 yetim çocuk  ve 5 yetim evine yardım etti. Pirinç almak için aylarca çalışan yetim çocuklara yapılan yardımları kendi youtube kanallarında paylaşan junandar ailesi videolardan elde edilen gelirleri ise yine yetim çocuklara ayırıyor.

Sosyal medyada eğlence,vlog, motivasyon ve yemek videolarını paylaşan junandar ailesi  kısa sürede dikkat çekerek büyüdü ve insanların sevgisini kazandı.

Endonezyanin Lambaro Ormanında sevimli bir kız çocuğu ve endonez olan eşi sade bir hayat benimsemiş doğa ile iç içe bahçelerinde Avokado muz ananas ve birçok tropikal yetiştirerek doğal bir hayat sürüyor hem de ormanda yaşayan yabani hayvanların hayatlarına sahit oluyorlar. Şimdilik tek şikayetleri yetiştirdikleri meyveleri çalan hırsız maymunlar olan junandar ailesi endonezyanın doğası ve güler yüzlü insanlarına rağmen vatan hasreti çektiklerini ifade ettiler.
Endoneznın doğal afetlerinden dolayı ailelerini kaybetmiş çocuklara Türkiye-Endonezya arası köprü oluşturan Junandar Ailesi bu tür projelere devam edeceklerini ve bu sayede vatan özlemini bu çocukların gözlerinde ki mutluluğa bakarak bir nebze olsun dindirdiğini ifade ettiler.

Haftanın Mekanları

Bedri Usta / KALAMIŞ


 Muhteşem bir açılışla kapılarını misafirlerine açan Bedri Usta Kalamış, yenilenen konsepti ve dekorasyonu ile dikkat çekiyor. 

Önceden de Kalamış’da mekanı olan Restoran, geçtiğimiz aylarda eski mekanını kapatmış, yeni yerin hazırlıklarına başlamıştı. Pandemi sürecinde farklı şubelerinden paket servis imkanı veren Bedri Usta, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile  alkışı hakediyor. 

Birecikli Kebap / Göktürk

Güney doğuda herkes bilir ki en güzel kebap Birecik’te yenir. Birecik’e has tepsi kebaplarını, Patlıcan kebabını, Kilis tava, Malatya Darende tava, Konya Bıçak arası pide, tırnaklı pideli dürümünü, Zırh kıyması haşhaş kebabını, ciğer kebabını hakiki sarımsaklı Antep lahmacununu, soğanlı Urfa lahmacununu ve etin kendinden fazla oynamadan sade bir şekilde sunmaya çalışacağız Her şeyden evvel helal kesim sertifikası alınmış dana eti ve kıvırcık kuzu eti satılmaktadır.

Doğal Alışveriş Noktaları

DİKENLİ YOLLARI GEÇMEK İÇİN O YOLLARA PAPATYALAR EKMEK LAZIM 

Okan Erten  muğla bodrum doğumlu eskisehir anadolu üniversitesi kamu yonetimi Adnan menderes universitesi pazarlama mezunu. Eğitim hayatı  boyunca aklında  olan ve Uzun yıllardır hayalini kurduğu satıs pazarlama tekniğini harekete geçirmek için çıktığı bu yolda bugün Tüm Türkiye’ye ürünlerini  tanıtır oldu. Amacı çok kısa sürede   bölgeler arası alışveriş  imkanını her kesime yaşatmak.

İnstagram/ egedekibahcem 

İzmir’de, mandalina hasat zamanı
7 BAHÇE / İZMİR 

7 Bahçe İzmir / Seferihisar 'da sürdürülebilir  tarım teknikleriyle mandalina, zeytin üreten organik ürünler başarılı bir ege  markası. Bahçelerinde  hiçbir kimyasal ilaç kullanmadan sirke, ısırgan otu ve sarmısak  özütleriyle kendi tarım ilacı ile yapılıyor bir çok ürünler.  Evimizde, şirketimizde tükettiğimiz organik atıkları bitkisel gübre haline getirip toprağın azot döngüsünü  arttırarak her sene ağaçlarımızdaki verimliliği arttırıyoruz. Tabi bunları yaparken tek başımıza değiliz. Bahçemizdeki solucan, böcek ve kendiliğinden çıkan otların yardımıyla bu kadar lezzetli bir ürün ortaya çıkıyor. Mandalinamız, ata tohumu ve belirlenen standartlarla üretildiği Seferihisar satsuma çekirdeksiz, ince kabuk mandalina olduğu kanıtlanmış Coğrafi işaret belgesi kullanmaya hak kazanmıştır. 

İnstagram/7bahce 

Shopier link shopier.com/YediBahce


PEPPYCOOKY'DEN SAĞLIKLI VE RENKLİ BİR MARKA; PEPPYTHINGS...


Kendini sağlıklı beslenmeye ve hayat motivasyonuna adamış olan Infleuncer Peppycooky’den, sağlığa önem veren herkes için Peppythings Termal Beslenme Çantaları...

Yemeğin her an yanında, sporda, ofiste her an seninle olsun istiyorsan renkli ve eğlenceli Peppythings termal çantalar heryerde seninle beraber... Çok yakında termosların da ekleneceği Peppythings ürünlerine www.peppythings.com.tr adresinden ve Vakkorama mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Faik Sönmez ile Zarif ve sofistike bir Yeniyıl

 Her sezon birbirinden şık ve iddialı parçalarla kadınların vazgeçilmezi olmayı sürdüren Faik Sönmez, yeniyıla göz alıcı bir koleksiyonla merhaba diyor. 

Doğal, rahat ve şık tasarımlarla, sadeliği ve zarafeti ön plana çıkaran 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; modanın izinde, günün her saati giyilebilir, iddialı ve konforlu parçalarla dolu. Yeni koleksiyonda büyük ve yalın çiçek desenleri göz alırken, geometrik monochrome desenler ve yılan gibi vahşi hayvan desenleri sofistike bir tarza davetiye çıkarıyor.

5 Şef “Hatay için” pişiriyor

Birbirinden değerli 5 şef Hatay’da yaşanan patlama ve yangınlarda yok olan binlerce hektarlık alanın ağaçlandırılmasına destek olmak adına bir araya geldi. 

Beyrut patlaması sonrası Lübnan halkını desteklemek adına bağış yemeği düzenleyen şefler bu sefer Hatay için bir araya geldi. 

“Hatay için” Hatay lezzetlerini tadacağınız bağış yemeği 15 Kasım’da yeni trend mekanlardan olan House of Ekria’da düzenlenecek ve beraberinde Esra Karadeniz ile Wisama Eid’in sanat çalışmalarının sergisiyle satışının yapılacağı etkinliğe katılmaya ne dersiniz?

Etkinliğe katılmak ve sanat eserlerinden satın almak için bağış dekontlarınız gerekmektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için @chefs_and_art Instagram hesabı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Gelin “Hatay için” birlik olalım


İnce Belli Model Dilek Kaya Amerika Ve İspanya Basınına Haber Oldu

Türkiye’nin en ince belli modeli olarak boy gösteren Dilek Kaya,Makedonya ve Sırbistanda da  ince Belli Model olarak tüm dikkatleri üzerine çekerek Balkan Ülkelerinde de kendisine hayran kitlesi edinmeyi bildi.

Ünlü model Kaya Makedonya ve Sırbistanda’da  bir kaç firmanın yüzü olmayı başardı.Makedonya ve Sırbistan basınında da haber olan  ince belli model Dilek Kaya şimdide Amerika ve İspanya’da yayınlanan www.eaglebeaglespirit.com  intermet haber sitesine röpörtaj verdi.

THE NORTH FACE’İN ÖZGÜR RUHU, 145 YILLIK LIBERTY UZMANLIĞIYLA BİRLEŞTİ

Himalayalar’dan ilham alan kadınlara özel bir koleksiyon…

The North Face, Liberty iş birliğiyle hazırladığı koleksiyonuyla bu sonbaharda Himalaya Dağları’nın eşsiz manzarasını şehre taşıyacak.

Liberty’nin 1875'ten bu yana ürettiği, imzalı el boyaması kumaşları ve özenle hazırlanmış kıyafetleri, 145 yıllık uzmanlığını eşliğinde The North Face'in dağ yaşam tarzı ile hayat buldu.

DENİZ MANZARASIYLA KEYİF ANLARINIZA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kalamış Marina’nın kalbinde İstanbul’un en güzel balık restoranı Kalamış Paysage Restaurant, lezzetiyle olduğu kadar harika manzarasıyla da misafirlerini özenle ağırlıyor. Denize sıfır konumuyla sabah kahvaltısı, brunch, öğle ve akşam yemeklerini eşsiz manzarası ve gün batımı eşliğinde kaliteli hizmet anlayışıyla sunuyor.

2 GÜNDE 2 KLİP VE FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Türk pop müziğin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca, yakın zamanda hayranlarının sabırsızlıkla beklediği şarkılarını yayınlıyor.  Işın Karaca iki şarkıdan oluşan Ep'sinde yer alan 'Mevzu Aşksa' ve 'Nazarlandanmış' için kamera karşısına geçerek iki günde iki video klip çekti. Aynı gün yeni imaj fotoğraflarını içinde objektif karşısına geçen ünlü sanatçı Ep'sini kendi yapım şirketi Akış Production ve Dmc ortaklığı ile müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Güzel Oyuncu Öykü Zeynep Önder Hedefine Koşuyor 

Başkent Üniversitesi Reklamcılık Mezunu Ünlü Oyuncu Müjdat Gezen `in Oyuncusu Güzel Oyuncu Öykü Zeynep Önder, Güzelliği ile Göz Kamaştırarak Yeni Bir Oyuncu Starı olmak için hedefine ulaşmak için çalışmaları devam ediyor.

Önder, Öncelikle Beni bu seviyeye Getiren Oyuncu Müjdat Gezen Hocama teşekkür ediyorum. 

Beni Affet Dizisi, Beni Bırakma Dizisi ve Dağ2 Filminde Oyuncu olarak Oynadım.

Aynı Zamanda Tiyatroyu çok seviyorum. Müjdat Gezen ve Başkent İletişim Akademisinde Eğitim aldım. 

Yakın zamanda oynanacak Dizi ve Filimler için ise görüşmelerimiz devam ediyor  dedi.