DOĞAL ALIŞVERİŞ NOKTALARI


AVOKADOCU BEY / ANTALYA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yetiştirilen avokadolar erkenci ve geçci olmak üzere iki çeşit avokado türü vardır. Ürünlerde kesinlikle ilaç- kimya tarzı maddeler kullanılmıyor. Dalından taptaze avokadocu bey kalitesi ile sofranıza ulaşıyor.

Kuruluş olarak amacı insanlara gerçek avokado meyvesinin tadını almalarını sağlamak.

Bilindiği üzere Avokadonun faydaları saymakla bitmez

-Kalp sağlığını güçlendirir

-Kalp krizi riskini azaltır

-Antioksidanların emilimini artırır

-Bolca potasyum, C vitamini ve K vitamini içerir

-Ve kansere karşı korur.

İnstagram/avokadocubey

DOĞALCI ANA / ISPARTA

Çocuk sahibi olduktan sonra 3 yıldır evde yapabileceği her şeyi kendisi yapmaya karar veren doğalcı ana ‘nın kurucusu . Keyifle üretince de bu işi yapmaya karar verdi. Salça, erişte, sirke, gülsuyu, lavanta suyu, kekik suyu, tarhana, zeytin, zeytin yağı, süt reçeli, meyve reçelleri, kantaron yağı, salamura yaprak, kozalak şurubu sayfada sürekli olmasını istediğim ürünler eksik olanları kısa sürede sayfaya ekleyecek talebe göre de ürünlere çeşitlilik verecek. Sabun, krem gibi doğal kozmetik ürünleride instagram hesabında yakında yer alacak .

İnstagram/dogalciana


 

TADIM BUTİĞİ / SAMSUN

Samsun ili Atakum ilçesinde bulunun küçük bir lezzet Butiği ile tanıştırmak istiyorum sizleri Aslen Amasyalı olan Aşçı anne ve kızı 1 yıl önce hem perakende hemde internet sitelerinden, profesyonel üretimhanede ürettikleri el emeği geleneksel ürünleri müşterileriyle paylaşmaya başladılar. Midye mantı, sebzeli, vegan, siyez gibi bol çeşitli el kesmesi erişte ve çorbalıklar, Amasya yöresine ait tarhananın yanı sıra ceviz reçeli, kireç kaymağında kabak reçeli, dağ böğürtleni reçeli, kahvaltılık acı sos, kozalak Şurubu, börülce turşusu, semizotu turşusu, bamya turşusu, ayva sirkesi, vişne sirkesi ve çeşitli sirkeleri kuşburnu ezmesi, konservelikler gibi daha nicelerini tadimbutigi.com farkı ile doğal lezzet severlere ulaştırıyor.

İnstagram/tadimbutigi


Yaz Modasının Vazgeçilmez Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te


Atasun Optik plajda, sokakta, tatilde, yazın her anında kombinlerinizi tamamlayan şık güneş gözlüklerini sizlerle buluşturuyor.

Atasun Optik, yazın renkli ve enerji dolu dünyasını yansıtan tasarımlarıyla, dünya markalarının yüzlerce farklı güneş gözlüklerini her bakışta tarzıyla dikkat çekmek isteyenlerle buluşturuyor.


 


 

Ferahlamak isteyenlere yepyeni misket limonlu lezzet!

Fruko Cool Lime’


 

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Fruko, yaz aylarının en sıcak günlerinde ferahlamak isteyenleri yepyeni misket limonlu lezzetiyle buluşturuyor.


 


 

VİKO MULTİ-LET ŞOK KORUMALI PRİZLERLE

EVİNİZDEKİ CİHAZLAR GÜVENDE!

Ülkemizde küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği nedeniyle gök gürültülü fırtınaların sayısı her geçen gün artıyor. Yaşanacak yıldırım düşmeleri ve elektrik akımındaki ani dalgalanmalar ise evlerdeki elektronik cihazlara ciddi hasarlar verebiliyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, bu soruna VİKO Multi-let Şok Korumalı Grup Prizlerle çözüm getiriyor.

CEMİL İPEKÇİ YENİ YAŞINA BODRUM KAŞIBEYAZ'DA AİLESİ VE YAKIN DOSTLARI İLE BİRLİKTE GİRDİ...

Modacı Cemil İpekçi 72. yaşına yakın dostları ve aile üyeleri ile birlikte Bodrum Kaşıbeyaz'da girdi. Kardeşi Kenan İpekçi'nin torunu Dağhan Uyanık ile birlikte kendisi için hazırlanan pasta ve özel künefenin mumlarını üfleyen Cemil İpekçi, kutlama sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


 

Yeşil Kasaba konserinde hem duygulandırdı hem coşturdu

Sevilen Sanatçılardan Yeşil Kasaba olarak bilinen Yeşil Adam ve Mor Narpın ,Eftelya Sahne'de geçtiğimiz günlerde konser verdi.Sahneye şık bir elbise ile çıkan solist Mor Narpın ve sade bir kıyafet ile çıkan şair Yeşil Adam gecede göz kamaştırdı.

Doritos, Deniz Berdan ve Ahbap Derneği’nden Dikkat Çeken Sosyal Sorumluluk Projesi

Türkiye’nin en sevilen ve en çok tercih edilen cips markası Doritos, ünlü tasarımcı Deniz Berdan ve Ahbap Derneği ile çok özel bir projeye imza atıyor. Deniz Berdan’ın Doritos için özel olarak tasarladığı ve yaşadığımız dönemde herkesin ihtiyacına uygun olarak kullanabileceği boyunluk ve bandanalar çok yakında Ahbap Market’te satışa sunulacak! Bu satıştan elde edilen gelir Ahbap Derneği’nın eğitim, doğa, insanlar ve hayvanlar için değer katan projelerinde kullanılacak.

MÜJDE AR VE MEHTAP AR'DAN SÖZ'e SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI


Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar; 'oğlum' dediği, yeğeni Söz Ar'ı doğum gününde unutmadı.


Eşi Elif hanım ile birlikte İstanbul'dan Bodrum'a giden Söz Ar, sürpriz doğum günü kutlaması karşısında bir hayli duygulandı.


Ercan Karakaş, Müjde - Mehtap Ar ve Elif hanım, Söz'e yeni yaşında mutluluklar dilerken, Söz "En kötü günümüz böyle olsun, hem bayram hem de doğum günüm" diyerek duygularını paylaştı.

KARŞINIZDA YENİ NIKE AIR VAPORMAX 2020 FLYKNIT!

Nike’ın, bugüne kadar tasarladığı sürdürülebilir ayakkabı modelleri içerisinde %50 oranında, geri dönüştürülmüş içeriğe sahip Nike Air Vapormax 2020 Flyknit eşşiz tasarımıyla sizi kendisine hayran bırakacak! Ayakkabının içeriği çeşitli unsurların dairesel ilkelerinin yaratıcı bir uygulaması ile %50 oranında geri dönüştürülmüş ürünlerden oluşmaktadır.


Türk ve dünya yazarları bu platformda buluştu

Cep telefonunuzdan ‘dinlebi’ uygulamasıyla kitap dinlemek artık çok kolay Yerli ve milli bir girişim olarak kurulan Dinlebi ile, güncel, popüler kitaplardan, en çok okunanlara, zamansız klasiklerden Dinlebi’ye özel yazılmış eserlere kadar çok sayıda sesli kitap bir tık ötende.

Günlük Güneş Bakımında cilt tonunu dengeleyen formül!


Eau Thermale Avène’in etkili güneşten koruma ürün portföyü içinde yer alan B-Protect, hassas ciltler için etkili bir bakım sunuyor. Günlük güneş bakım rutini için özel olarak tasarlanan ürün, oldukça sık şekilde tercih ediliyor.