Doğal alışveriş noktası

Hüdaverdi Sucukları / Ankara

Merkezi Ankara yenimahalle’de bulunan  Hüdaverdi Sucukları %80 dana etinden  %20 kuzu etinden  löp kaburga ile  imal edilen  doğal bağırsak ve doğal kurutma sucukları ile damakları çatlatıyor.  Eski babaanne usulü sucuklar  Türkiye’nin her noktasına kargo ile gonderiliyor. 

İnstagram/hudaverdisucuklari

Turgay Beşyıldız'dan Yeni Kitap

Trabzonspor'u yıllardır takip eden gazeteci Turgay Beşyıldız; kentin hikâyesini kaleme alan bir kitap çıkardı...Yılların birikimi, Trabzon kentinin ve bu kadim şehrin, tarihinde yaşayan ve yaşamaya devam eden renkli simalarının yaşam hikayelerinin yer aldığı, ''TRABZON'UN DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1'' adlı kitabın basımı İstanbul'da yapıldı..  Kitabı TS CLUB Mağazaları başta olmak üzere birçok kitabevinden ve www.trabzonspor.com.tr  internet adresinden de, temin edebilirsiniz.

PALANDÖKEN’DE AİLE SAADETİ

Sevilen oyuncu Barış Kılıç, Palandöken’deki Sway Hotels’de eşi ve çocuklarıyla karın keyfini çıkardı. Set temposuna ufak bir mola veren oyuncu, ailesiyle özlem duydukları kışın tadını yaşadı. Çocuklarıyla bol bol kayak yapan Barış Kılıç, Palandöken’in muhteşem kar manzarası ve dağ havası eşliğinde doya doya ailesiyle vakit geçirerek enerji depoladı. 

Konser gelirleriyle tekerlekli sandalye alıyorlar

Maske Orchestra konser gelirleriyle engellilere tekerlekli sandalye alıyorlar. Klarnet sanatçısı ve Maske Production'un sahibi Şenan Kerçin'in kurduğu grup, her biri farklı sektörlerde çalışan "Şenan Kerçin, Emre Demirhan, Batuhan Birkan, Saltuk Tokur, Semih Ercan, Salih Arda Öztürk, Hatice Yıldız ve Tayfun Yılmaz'dan oluşuyor. Yeni albümleri Özgürlük'te, "Selfie, Suskun, Adı Bende Saklı, Gelmedin, Solmasam Olmaz mı, Al Baharını Git" şarkıları yer alıyor. 

Paris'i fethetti


Yaklaşık 20 yıldan bu yana müzik hayatını Paris'te sürdüren özgün müziğin başarılı yorumcusu Burçak Kaya, birbirinden güzel şarkılarıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Müzik hayatının çok küçük yaşlarda başladığını söyleyen Burçak Kaya, sahne performansı ve yorumuyla Türkiye'de olduğu gibi Paris'te de büyük ilgi görüyor.

Müziğin yanısıra emeklilik ve danışmanlık hizmetleri veren sanatçı "Hayata ilk önce esnaflıkla başladım. Müziğe olan tutkum beni çalışma hayatımda da en iyi şekilde motive etti" diyerek memnuniyetini dile getiriyor.

Sanatın Kalbi Burada Atacak  

 Türkiye’nin müzik enstrümanları sektörünün lider markası doremusic tarafından 2014 yılında kurulan ve Türkiye’nin kültürel ve sanatsal kalkınmasında söz sahibi olma misyonuyla hareket eden doremusic Akademi, çağdaş eğitim yöntemleri ve güncel ekipmanları ile, piyanodan gitara, nefeslilerden vurmalı çalgılara, vokal ve ensemble eğitiminden, kulak eğitimi ve ritim atölyesine pek çok farklı eğitim programı sunmakta, multi-disipliner projeler, ulusal ve uluslararası workshop’lar ve masterclass'lar ile müzik ve sanat eğitimini çok boyutlu şekilde ele alıyor. 

RAMSEY İLE ERKEKLER HER MEVSİM ŞIK!

RAMSEY şık, konforlu ve yenilikçi dış giyim ürünleriyle erkeklerin kış stilini tamamlıyor. Soğuk kış günlerinde erkeklerin moda ile aralarını sıcak tutmasını sağlayan uzun yün ile kaşmir paltolardan kabanlara, bomber ceketlerden puffer ve dokuma montlara, modern tasarımlarıyla her kombine dahil olabilen deri montlara erkeklerin stiline değer katan çok sayıda model RAMSEY mağazalarında  beğeniye sunuluyor.

InStreet’ten Sıcacık Bir Kış Koleksiyonu! 

Her tarza uygun mont modelleri ve spor çantalar, kış ayları için en iddialı seçeneklerle InStreet koleksiyonunda sizleri bekliyor. Soğuk kış günleri için en uygun dış giyim modelleri; şişme, uzun, kısa alternatifleri ve farklı renk seçenekleri ile çok geniş bir yelpazede yer alıyor.

Şık ve sportif mont seçenekleri sunan InStreet, görünümüne önem veren kadın ve erkekleri tarzlarına uygun parçalar ile buluşturuyor. Parlak, metalik, düz renk seçenekleriyle birçok farklı malzemeden üretilen montlar, gece-gündüz kullanım olanağı sağlıyor.


Dağhan Külegeç Yayınları’ndan genç yazarlara büyük destek


Geçtiğimiz yıl oyuncu Dağhan Külegeç ile annesi yazar, oyuncu, çevirmen Ayşe Erbulak tarafından kurulan Dağhan Külegeç Yayınları, Erbulak Evi Yazarlık Okulu’nda 3 yıllık eğitimini tamamlayan  yeni yazarın ilk kitabı ile giriş yaptığı yayıncılık hayatına bu yıl 19 yeni yazar ve 1 çeviri kitapla devam ediyor.

KALPLERİ DEĞİL FİYATLARI KIRIYORUZ!

Jean, ceket, gömlek, kazak ve daha birçok farklı ürün seçenekleriyle LOFT, Sevgililer Günü için en güzel hediye alternatiflerini şimdi sürpriz indirim fırsatlarıyla sunuyor.

LOFT’un birbirinden şık hediye alternatifleri ile sevdiklerini mutlu etmek artık çok kolay. Mağazalarında ve online alışveriş sitesinde 14 Şubat Sevgililer Gününe özel indirim fırsatları sunan LOFT, kalpleri değil etiket fiyatlarını kırıyor.

THE ASHK ‘DAN ŞİFA KOLEKSİYONU

Kokuların tenimizde ve her ortamda, insanlara duygusal ve fiziksel olarak dengeli olmasını  amaç edinen The Ashk’ın   yeni serisi piyasaya sunuldu .

Değişen dünya düzeninde evren bize, içimize ve doğaya dönmeyi öğretiyor. Bu felsefeden yola çıkan The Ashk; doğaya camla dönmeye karar verdi. Yüzyıllardır süre gelen bu cam sanatını Ashk ile birleştirdi. 

Eva palace kurucusu Ayşenur Gündoğdu, 2021 hedeflerini açıkladı

Gündoğdu, Mersin İlimizde 2018 yılında faaliyete başladığımız Eva Palace Balo ve organizasyon salonlarımızla 3 ayrı Konsepte (konser, düğün, toplantı, cofee break) Mersine yeni bir soluk kazandırdığımıza inanıyor ve bu inanışımızı profesyonel ekibimiz ile beraber 2021 yılına da taşımanın mutluluğu içerisinde olmaktan büyük gurur duyuyoruz dedi.