Haftanın Mekanları

YENİLENEN IZAKA TERRACE

ŞEHRİN GÖZDE LEZZET VE EĞLENCE ADRESİ

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında, yaklaşık 1600 m Boğaz manzaralı alana sahip Izaka Terrace, bünyesindeki farklı konseptli restoranları ve barı ile şehrin ayrıcalıklı buluşma adreslerinden biri olarak konuklarını ağırlıyor. Izaka Terrace yenilenen dekoru, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve dünyaca ünlü şef Murat Bozok’un danışmanlığı ile benzersiz lezzetler ve eğlenceli anlar yaşatıyor.


ALAÇATI’DA

YUNAN ESİNTİLERİ

ELIAS BEACH ALAÇATI”

Bu yaz kapılarını açan yeni beach Elias ile Alaçatı’da Yunan esintileri yaşanıyor. Yunanlı şef Stathis Dapiasis’in beach ve restoran kısmına özel hazırladığı lezzetlere, masmavi deniz, zeytin ağaçları ve bembeyaz dekorasyonun bir arada sergilediği

etkileyici ambiyans eşlik ediyor.


MODERN VE KONFORLU TATİLİN ADRESİ: MARE DELUXE RESİDENCE”

Bodrum’un sakin ve huzurlu koylarından biri olan Gündoğan’ın kalbinde yer alan Mare Deluxe Residence, denize sıfır konumu, kaliteli hizmeti ve bünyesinde yer alan Danış Restoran ile bu yıl da iddiasını sürdürüyor.


 

Doğal Alışveriş Noktası

Sekla Fındık / Giresun


Aslınur Gürsoy. Çiftçi bir ailenin çocuğu Fındığın, nasıl zor şartlarda toplandığını, hangi süreçlerden geçtiğini çok iyi biliyor. Bir gün, “Neden binbir türlü zorlukla ürettiğimiz fındığımızı değerlendirmiyoruz?”diye düşündü ve zihnindekilerine cevap bulabilmek için ilk adımları attı.

Sėkla’nın kelime anlamı: tohumSėkla, muhteşem tepelerin arasında; doğanın sesleri ve rüzgarın getirdiği toprak kokusuyla birlikte çalıştığımız, huzurlu bir atölye. Fındığı, en doğal haliyle sofralarınıza getirebilmek için emek verdiğimiz kıymetli atölyemiz; güzel başlangıçların ilk durağı…

Yerel üreticilerin, yıllar süren birikiminden ortaya çıkan ürünleri, üretimin gücüne inanan Karadeniz kadınının ilham olan hikayesiyle harmanlıyor; özenle hazırladığı özgün tadları, sofralarınıza getirmeyi hedefliyor.

TAKI DÜNYASININ YENİ İSMİ:

BLACK BOSS

Takı dünyasının yeni ismi Black Boss, Kireçburnu Vennue İstanbul’da gerçekleştirilen görkemli bir lansmanla tanıtıldı. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı etkinliğin sunuculuğunu yapan Sinan Güleryüz, geceye şarkılarıyla da renk kattı. Tuğba Özay ve Wilma Elles’in de sahneye çıktığı geceye Okan Dora Event Team, danslarıyla renk kattı. Lansmanın ev sahibi Black Boss Group Yönetim Kurulu Başkanı Steve Asowa, geceye katılanlara teşekkür etti ve “Lansmanımıza gelerek bizi onurlandırdınız” diye konuştu.

Organizasyonun açılışında gerçekleştirilen Black Boss tasarımlarından oluşan defile, katılımcıların büyük beğenisini topladı. Defilede podyuma çıkan Wilma Elles büyük alkış aldı.


Semra Güzel Doğum Gününü Sevenleriyle Birlikte Kutladı


Yaşım kaç olursa olsun, ne işle meşgul olursam olayım, hayatın asıl gayesini fısıldayan, gizliden beni izleyen ve tebessüm eden bir çocuk eşlik etti bana... Hayattan zevk almayı bilen ama hedefleri uğruna kendini hırpalayan, aceleci, sabırsız bir o kadar da sevimli mızmız bir çocuk... Hiç ama hiç terketmeye de niyeti yok.

Hayat acısıyla, tatlısıyla eğitmeye, öğretmeye, ders vermeye devam ediyor, insan olmanın hakkını vermemizi istiyor...


Mağazacılık A.Ş'nin başına Tarhan Telli geldi

Tarhan Telli "Lisanslı ürünlerde hedef Avrupa'da ilk beşe girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Mağazacılık ve Store'lar konusunda atılım yapmak isteyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve kurmayları Mağazacılık A.Ş'nin başına TT Medical ve TT Custom markalarının yaratıcısı Tarhan Telli'yi getirdi. Tarhan Telli yaptığı kısa açıklamada ekip olarak görevi üstlendiklerini belirtti.

Evlilik ve düğün masraflarında “Olayın Kolayı” Aegondirekt’te

Yeni evlenecekler için kaçırılmayacak fırsat

Yılda ortalama 750 bin çiftin evlendiği Türkiye’de, normalleşme ile birlikte düğün sezonu yeniden açıldı. Evlilik masrafları ise sadece düğünle bitmiyor. Hayatlarını birleştirme kararı veren çiftleri; evlilik teklifi için alınan tek taştan, söz ve nişan törenlerine, nikah işlemlerinden kına gecesine, mobilya ve beyaz eşyalardan çeyiz alışverişine ve tabii balayı tatiline kadar oldukça uzun bir masraf listesi bekliyor.

Kärcher çok amaçlı elektrikli süpürgeleri ile ıslak – kuru tüm kirlerin üstesinden gelin

Dünya temizlik teknolojileri devi Kärcher, çok amaçlı elektrikli süpürgeleri ile sadece evlerinizin değil bodrum, kiler, bahçe, otomobil, garaj ve teraslarınızın temizlenmesinde de tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Kaliteli malzemeleri ve sağlamlığı ile beğeni toplayan cihazlar özel geliştirilmiş zemin başlıkları ile her çeşit kirin optimum düzeyde temizlenmesini sağlıyor.


 

Özel çocuklar için anlamlı bir açılış...

"BÜYÜKKARIŞTIRAN ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ" HİZMETE AÇILDI

Büyükkarıştıran Belediyesi ve Topolovgrad Belediyesi arasında sınır ötesi iş birliği proje kapsamında yapılan çok amaçlı Kültür Merkezinin açılışı, 28 Haziran Pazartesi akşamı özel çocukların rol aldığı “Biz de sizin gibiyiz” filmin galası ve özel çocukların etkinlikleri ile gerçekleştirildi.

Çok amaçlı kültür merkezinin kapılarını açan ve ev sahipliğini üstlenen Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Sn.Ertuğrul Çamlıca Bey gecede duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Açılışta, Kırklareli Belediye başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli ilçe belediye başkanları, ünlü oyuncu Wilma Elles ve basın mensupları hazır bulundu.

Trakya'nın Kırklareli ilinde çekimi gerçekleşen “Biz de Sizin Gibiyiz” farkındalık kısa filmi,down ve otizmli özel eğitimli çocukları ilk kez profesyonel oyuncularla bir araya getirdi.

Yapımcılığını Filika Medya kurucusu Dilek Çakır’ın, yönetmenliğini Onur Öğde'nin üstlendiği ve senaryosunu Sevtap Öcal Aşkın'ın yazdığı “Biz de sizin gibiyiz” kısa filmi,kaynaştırma öğrencilerinin okula alışma sürecinde diğer çocukları bilinçlendirmek onlarında desteğiyle bu özel çocukların onlar için başarması zor olan her şeyi başarabileceklerini çocukların ve velilerin görmelerini sağlamayı hedefliyor.


 

"BODRUM'DA GÜNAY SEZONU BAŞLIYOR"


Bodrum'un popüler yerlerinden Yalıkavak'ta, yeni konsepti ve muhteşem dekorasyonu ile misafirlerini ağırlayacak olan Günay Restaurant, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Serkan Kaya, Volkan Konak, Şevval Sam ve Cenk Eren başta olmak üzere sezon boyunca birçok sürpriz isme ev sahipliği yapacak.


Ahmet Eraslan’dan iddialı bir defile

3 yıl aradan sonra, BİR DEMET UMUT DERNEĞİ Başkanı Tasarımcı Mehmet KÖYMEN in ev sahipliğinde muhteşem bir defile gerçekleştirdi.

İstanbul’un en güzel mekanlarından biri olan Kuruçeşme OLIGARK da gerçekleştirilen, Türkiye’nin 23 ünlü modelini sunduğu Koreografisini Ferhan ARAL ın yaptığı defilede eğitim burslarına da destek sağlanırken, Yasakların kalktığı güne denk gelen defilede konuklar defile sonrası gerçekleştirilen After Party de gece geç saatlere kadar eğlendiler.

İkinci el cep telefonları uzman kontrolünden geçecek

20 yıldır cep telefonu bakım ve onarım sektöründe çözümler üreterek dünya çapında yenilikçi, ileri yaklaşımıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlayan OPPA TEKNİK, geliştirdiği yazılım programıyla hem Türkiye hem de uluslar arası boyutta geçerliliği olan ekspertiz yazılım çözümlerini kullanıcıların hizmetine sundu.