HAFTANIN MEKANI

ALİ BALDIR / SOMA-MANİSA

Lezzetini, yıkandığı meşe odununun külünden alan, taş değirmende öğütülen susamdan yapılan Soma tahin helvası, asırlardır ustaların elinde lezzete dönüşüyor Soma'ya özgü hazırlanan tahin ve tahin helvası, şifa olduğu düşünüldüğü için özellikle kışın daha çok tüketiliyor Tahin helvası ustası Nurullah Baldır: 'Yaklaşık iki asır oldu. Eski usul ile üretime aynı şekilde devam ediyoruz. Soma tahinini ve helvasını bu kadar lezzetli kılan tamamen ülkemizde yetişen susamın kullanılması. Meşe odunun kül suyu ile yıkanan susamları önce kavurup sonra taş değirmende öğüterek tahini elde ediyor.


Güzellik ve Kişisel Bakımın Adresi Watsons!

Watsons markalı ürünler sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil

Watsons Love Is In The H’air serisinde bulunan birbirinden etkili saç bakım ürünleri ve sadece 1 dakikada bakımlı el ve ayaklara kavuşmanızı sağlayacak Watsons manikür & pedikür peelingi ile tepeden tırnağa bakımın keyfini çıkarın!

Birbirinden lezzetli pastalar için tüm ürünler

Metro Türkiye raflarında!

Tam 32 yıldır Türk Mutfağına ve Türk şeflerine destek veren, ürün kalitesi ve yarattığı çözümlerle gastronomi sektörüne rehberlik eden Metro Türkiye, birbirinden lezzetli pastalar hazırlamak isteyenler için pastacılık kataloğunu yayınladı. Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Metro Türkiye, Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun şefleri ile özel olarak hazırladığı atıksız, glutensiz, şekersiz ve vegan pasta tariflerini de alternatif beslenme terich eden müşterileri için tek katalog altında sunuyor.


SEPHORA’DAN YENİ YILA RENKLİ KUTLAMA!

Güzellik dünyasındaki küratör rolüyle dikkatleri çeken Sephora, yeni yılın gelişini çok özel bir davet ile Esma Sultan Yalısı’nda kutladı. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, markanın 2023 yılına özel hazırladığı makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve parfüm kategorisindeki inovatif yepyeni koleksiyonlar davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.


Yılbaşı abiye şıklığı Faik Sönmez’de

2022’ye sayılı günler kala, yılbaşı gecesi abiye zarafeti için aradığınız sayısız seçenek, Faik Sönmez’de.

Değişim ve yenilenme umuduyla gelen her yeni yıl, moda trendlerine de yeni bir soluk getiriyor. Son yıllarda tamamıyla kişiselleşen moda akımları rahat ve konfora yönelirken, yılbaşı akşamlarının ışıltılı tasarımları tahtını hiç kaptırmıyor.

THE NORTH FACE WARMTH KOLEKSİYONU İLE SICAKLIĞI DENEYİMLE

Keşfetmeye devam et. Bir monttan fazlası.

Soğuk hava koşullarındaki maceralar için tek ihtiyacımız olan sıcaklık olduğunda bizi hedefimize taşıyacak montlara güveniyoruz.

The North Face, yolculuğunuz sizi nereye götürürse götürsün, her koşulda sıcaklık sunacak teknolojiyle tasarlanan inovatif, çok yönlü hafifliğe sahip ve nefes alabilir ThermoBall™ 50/50 ve StretchDown dış giyim koleksiyonlarını sunuyor.


İsteGelsin’den dünyada bir ilk: Her gün her üründe indirim!

Yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü 365 gün indirimlerle sunan online süpermarket uygulaması İsteGelsin, geliştirilmiş uygulaması üzerinden müşterilerine yeni bir indirim modeli sunarak dünyada bir ilke imza atıyor. Uygulama ve web sitesi üzerinde her üründe turuncu ve yeşil olmak üzere iki farklı sepet indirimi gösteriliyor. Dünyada ilk kez İsteGelsin’in uygulamaya aldığı bu yeni model ile, müşteriler almak istedikleri bir ürünün normal fiyatı ile sepet indirim tutarını, ürünü daha sepete eklemeden görebiliyor ve yapacağı alışveriş tutarına göre sağlayacağı tasarrufu da anında karşılaştırıp alışverişlerine yansıtabiliyor.


viravira.co 2023 Sezonu Hedeflerini Açıkladı

49 ülke ve bin 40 farklı lokasyonda hizmet veren Türkiye’nin lider tekne kiralama platformu viravira.co’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, 2023 yılına dair sektör beklentilerini ve öne çıkacak trendleri paylaştı. Yıldırım’a göre yat turizmine hem yurt içi hem de yurt dışından gelen talebin 2022 yılına oranla daha güçlü olması beklenirken; alternatif turizm olarak bilinen yat turizmi de artık ana akım turizm ürünlerinden birine dönüşüyor. viravira.co da bu süreçte global ölçekte lider oyuncu olma hedefine büyük yeniliklerle ilerliyor.

KADINLARI GÜÇLENDİREN YEMEK KİTABI SERİSİ TÜRKİYE'DE YAYINLANDI

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP); Seven Circles, Metro Türkiye ve Alfa Grubu işbirliğinde ‘Empowering Women through Cooking’ (Kadınların Yemek Aracılığıyla Güçlendirilmesi - EWC) yemek kitabını Türkiye’de de yayınladı. Kitapta, Türkiye’de yaşayan ve ülkenin farklı bölgelerinden, farklı ülkelerden ve farklı geçmişlerden gelen 59 kadının tarifleri yer alıyor.

Bambaşka bir çay deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

Bonna’nın Artizan Tea Koleksiyonu ile çay sanatını yeniden keşfedin!

Premium porselen markası Bonna, yeni koleksiyonu Artizan Tea ile kullanıcılarına alışılmışın dışında, zengin bir çay deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Çayın mistik ve şifalı yönlerini geçmişten günümüze taşıyan marka, Artizan Bitki Çayı Demliği ve fincanı ile çay sanatını yeniden keşfe davet ediyor.

Suzi’nin “Kördüğüm”ü

Almanya doğumlu olan ve yaptığı Türkçe-Almanca şarkılarla tanınan ,geniş bir kitleye sahip olan başarılı şarkıcı Suzi (Serpil Yılmaz), yeni şarkısı “Kördüğüm”ü kendi Youtube (Suzi)kanalında ve suzisworl17 adlı Instagram hesabında beğeniye sundu. Rap, arabesk ve deep house tarzda müzik yapan Suzi, yeni çalışmasında Türk ve Batı tarzını harmanladı.

Söz ve müziği Emre Şakar’a, aranjesi ise Şakar ile CandenizCoşkun’a ait olan şarkıya ünlü şarkıcı, klip de çekti. Bursa’da bulunan 150 senelik tarihi Tahtakale Konağı’nda çekilen klibin yönetmenliğini Amiral üstlendi.


ELVAN ELVAN'DAN NAİF BİR ÇIKIŞ

Uzun yıllar Türkiye'nin farklı şehirlerinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzman doktoru olarak hizmet veren; şimdilerde medikal estetik doktoru olarak çalışan Dr. Elvan Elvan, müzikal kariyerinde son dönemlerde art arda yayınladığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor.


 

Kalpleri Fethedecek Yeni Yıl Hediyeleri

El yapımı Çantalar ve Takılar

Four Sisters’ Handmade’de

Dört kız kardeş tarafından kurulan yüzde yüz el işçiliği ile yapılan birbirinden şık yün çantalar, clutchlar ve boncuk örgü takılar trendyol.com Four Sisters’ Handmade mağazasında…