Evde, ofiste ve tüm yaşam alanlarında: duvarlarda özgürlük!

Yüzeyleri "nostaljik kara tahta”ya dönüştüren Chalky, kişisel alanlara eğlence katıyor. Nippon Paint tarafından geliştirilen iç cephe boyası, iç mekanlarda dekoratif ve yaratıcı çözümler sunuyor. Yaşam alanlarında değişiklik yapmak isteyenlere yaratıcı çözümler sunan Nippon Paint Chalky, uygulandığı yüzeyleri yazı tahtasına dönüştürüyor.

TOMMY HILFIGER MODA VE YARATICI SEKTÖRLER GENELİNDE AZINLIKLARIN TEMSİLİNİ ARTIRMAYI TAAHHÜT EDİYOR

Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger, ‘Black Lives Matter’ Hareketini desteklemek amacıyla cesur değişimin şart olduğunu ifade ederek bir çağrıda bulundu: “Bu olayların yaşanmaması gerekiyor. Aksiyon almalıyız.”

Tommy Hilfiger markasının bu yolculuktaki bir sonraki adımı, moda ve ötesinde azınlıkların temsilini artırmayı misyon edinen üç yıllık, üç eksenli bir platforma her yıl 5 milyon $ finansman sağlamak olacak.

Brooks Brothers’ın Tatil Rotalarından İlham Alan Yaz Koleksiyonu

Dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi olan Brooks Brothers, 2020 Yaz Koleksiyonu’nda dünyanın en özel tatil yerlerinden ilham alıyor.

Brooks Brothers, yeni koleksiyonunu Doğu Amerika’dan, Hamptons New York’a, Cape Cod ‘dan Massachusetts’e ve İtalya’nın Portofino şehrine kadar birçok tatil yerinden esinlenerek hazırladı.

Kadooğlu Yağ’ın İSO 500’de rekor yükselişi

Türkiye’nin yağ sektöründeki en önemli markaları arasında bulunan dış piyasada olduğu kadar iç piyasanın da aranan markaları arasına girmeyi başaran Kadooğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş.  İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İSO 500’de rekor yükselişle bir önceki yıl 383. sıradaki yerini  304. sıraya yükseltirken özel şirketler sıralamasında da 299. sırada yer aldı.

ORGANİK ALIŞVERİŞ NOKTASI:

Biberiyefırın & Tarla / İzmir Urla

Urla’nın ürünleri gibi taze ve emin adımlarla ilerleyen girişimci firması.

Sloganları; Doğaya ve insana saygılı ürünleri müşterileri ile buluşturmak.

Yıllardır, kendileri ve çocukları için sağlıklı gıda takipçisi iken; 2 yıl önce İstanbul’dan Urla ‘ya göç eden Bahar ve Murat çifti, Urla Sakız Enginarı ve Ege Kınalı Bamya ile zehirsiz tarıma başladılar.

Kendi ürettikleri sağlıklı ve doğal ürünlerden bazıları; Cevizli gürcü ezmesi, az şekerli veya şekersiz reçeller, nefis lezzetli granola, siyez ekmeği ve sağlıklı atıştırmalıklar.

Üretimin yanı sıra tüm Türkiye’nin yerel üreticilerine de destek olarak, birinci  elden Karacadağ Pirinci, olmazsa olmaz ödüllü erken hasat, sızma zeytinyağı, zeytin, pekmez, bal, sirke ve temizlik malzemelerini ürün listelerine ekleyerek, şimdilik sadece instagram aracılığı ile müşterilerine ulaştırıyorlar.

Ülkemizin zenginliklerini, doğasını herkesle buluşturan girişimciler arasında yerlerini aldılar.

İnstagram/biberiyefirintarla

Haftanın Mekanları:

Subazlınınelinden; Glütensiz Cheesecake

Subazlınınelinden iki senedir birbirinden lezzetli San Sebastian Cheesecakeleri ile övgüleri üzerine topluyor. Subazlınınelinden cheesecake gerek imza tarifi gerekse farklı sunumu ile farklı bir lezzeti damaklarla buluşturuyor. Dondurulmuş manda sütü, tuzsuz taze Konya peyniri ve bal ile kıvam alıyor. Rafine şekerin ve unun hiç bir çeşidini içermiyor. Bu sayede Subazlınınelinden cheesecakeleri şeker hastalarına, glüten alerjisi olanlara, kemoterapi döneminde olanlara veya spor diyetine eklemek isteyenlere de hitap ediyor. Bir dilim cheesecake boyutuna göre yaklaşık olarak 90 cal ediyor.

BODRUM’UN İLK VE TEK YENİ NESİL RESTAURANTI SARMA’ŞIK!

Uzun zamandır heyecanla ve merakla beklenen, Bodrum’un ilk ve tek yeni nesil restaurantı Sarma’şık bir çok ünlü ismin katılımıyla ve tüm hijyen kurallarının uygulandığı görkemli bir davetle kapılarını araladı.

Eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Mehmet Uğur Deveci İstanbul Nişantaşı’nda yarattığı pek çok başarılı mekandan sonra Bodrum’a da Sarma’şık ile yeni bir soluk getirdi. Yeni nesil eğlencenin nabzını tutan genç ve başarılı isim, Türkiye’nin dört bir yanından gelen tatilcilere unutulmaz bir tatil vadediyor.

BAYRAMLARIN DEĞİŞMEYEN HEYECANI “BAYRAM ALIŞVERİŞİ”

Bayram demek aynı zamanda alışveriş heyecanı demektir. Geleneksel bayram alışverişinin vazgeçilmez adresi Boyner, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları ile Kurban Bayramı alışverişi için ailelerin tüm giyim ihtiyacını en ince ayrıntısına bir araya getiriyor. Yüzlerce markadan binlerce ürüne ayrıcalıklı fırsatlarla yer veren Boyner, hem kendini hem de sevdiklerini güzel bir bayram hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere keyifli seçenekler sunuyor.

Güneş sonrası nemlendirici ve yatıştırıcı bakım sütü

Gün içinde maruz kaldığın güneş ışınlarından sonra cildini doğru bir güneş sonrası bakım ürünü ile nemlendirmek ve yatıştırmak sağlıklı bir cildin önemli adımlardan biridir. NAOS çatısı altına yer alan Bioderma, her cilt tipinin kullanımına uygun olarak geliştirdiği Photoderm After Sun ile güneş sonrası cildi yatıştırmaya ve nemlendirmeye destek oluyor.

L.O.L Bebek Ayakkabı Koleksiyonu şimdi FLO’da!

Tüm dünyada özellikle kız çocuklarının severek oynadığı L.O.L Bebekler, yeni sezonda FLO sandaletlerini süslüyor... FLO’nun Lisanslı Ayakkabı Koleksiyonu’nda birbirinden farklı modellerle yer alan ayakkabılar, miniklerin her adımlarına neşe katıyor.

VAKKO’dan Kurban Bayramı’na Özel Hediye Setleri

Bayram kutlamalarının vazgeçilmezi olan Vakko, en özel hediye seçeneklerinin, artizan ve el yapımı Vakko Chocolate çeşitlerinin yer aldığı kofreleri ile paylaşımlı bir mutluluk sunuyor.

Türkiye’de kendi çikolatasını üreten ilk moda markası Vakko, katkısız ve artizan Vakko Chocolate çeşitleriyle, bayrama özel bir anlam katıyor. Vakko, Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizi mutlu etmek için çok özel tatlardan oluşan 9 farklı hediye seti ile özel günlerimize renk katmaya devam ediyor.