BABANIZI MİEL SPA’DA ŞIMARTIN

Miel Spa Kordon misafirleri, Babalar Günü’nde programlarına MİEL SPA’da yaşayacakları olağanüstü bakım deneyimini de ekleyebilirler. Lüks kavramını, profesyonel bakım ürünlerinin yanı sıra huzur veren mimarisiyle de misafirlerine yaşatan MİEL SPA KORDON  Istanbul, sunduğu eşsiz ve ömür boyu hatırlanacak deneyimleriyle, 19 HAZİRAN Pazar Günü’nde tüm konuklarını bekliyor…

Norm Ender Bostancı Gösteri Merkezi'ni inletti

Rap müziğin Türkiye’de ki başarılı temsilcisi Norm Ender, geçtiğimiz gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirmiş olduğu konseriyle unutulmaz bir geceye imzasını attı.

Yaklaşık 2 bin kişiyle tek bir ağızdan şarkılarını seslendiren ve göz alıcı sahne performansıyla  büyüledi.

İz İletişim Danışmanlığı 5. yılını kutluyor

Müzik piyasasında Edis, Mabel Matiz, Mustafa Sandal, Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç, Emir Can İğrek gibi birçok değerli sanatçının radyo danışmanlığını yapan İz İletişim Danışmanlığı şirketi, başarılı projeleri yürütmeye ve radyolarla buluşturmaya devam ediyor.

AŞK ŞARKILARININ DUAYENLERİ RADYO ALATURKA’DA BULUŞTU!

Türk Sanat Müziğine yeni besteler kazandırmak için Usta Bestekar, Güftekar ve Şairler Ahmet Selçuk İLKAN Aşkın TUNA Ve PROF .DR Turgut GÖKSOY  Radyo Alaturka’da ‘’ Beyza Koç ile Nağmeler ‘’Programında Beyza Koç’un stüdyo konuğu oldu.


Cemiyet hayatı In Street’in  açılışında buluştu

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET’in İstinyePark’taki mağaza açılışına, aralarında; Mehmet Büyükekşi, Vahap Küçük, Atasay&Cihan Kamer, Erdem Kıramer, Fuat Akça, Fikret Öztürk, Kıvanç Oktay ve Sinan Öncel’in  bulunduğu iş, cemiyet ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. IN STREET’in gelişen teknolojiyle donatılmış 150. mağazası, yeni konseptiyle müşterilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

EMSAL DOĞAN BODRUM'DA TATİL SEZONUNU AÇTI

Türkiye'nin ünlü güzellik Emsal Doğan, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.  Yakın arkadaşı Ali Kılıçparlar'ı ziyarete gelen Doğan, bol bol sohbet imkanı bulurken güzel havanın tadını çıkarmayı da ihmal etmedi.

Yarım asırlık lansman

Gazeteci Merve Yurtyapan Bozkurt’un kaleme aldığı Sahi Kitap etiketiyle raflarda yerini alan “Yarım Asrı Devirenler” kitabının lansmanı önceki gün Kuruçeşme Korto İstanbul’da yapıldı.

Kitapta yer alan Hülya Koçyiğit, Serpil Tamur, Cengiz-Fatma Kurtoğlu, Engin Çağlar-Filiz Vural’ın yanı sıra Esra Erol, Zeynep Mansur, Saruhan Hünel, Jessica May, Çetin Altay, Aslı Turanlı, Fulin, Demet Şener, Sera Tokdemir, Tuğba Özerk, Nihan Günay, Deniz Hiracan, Polat Yağcı, Emel Yıldırım, Merve Özbey, Didem Uzel, İlay Erkök gibi alanlarında başarılı onlarca ismin katıldığı lansman davetinde keyifli anlar yaşandı. Gelen konuklar tek tek Merve Yurtyapan Bozkurt’u tebrik ederek kitap hakkında da düşüncelerini anlattılar.

Marmara Park'ta 

Hafta sonu şenlik var

10. yılını kutlayan Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu şenlik var. Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen Kırmızı Koltuk’un bu hafta cumartesi günkü konuğu ünlü şarkıcı Keremcem olacak.

Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde pazar günü gerçekleşecek ilkbahar-yaz defilesinde ise moda şöleni yaşanacak. Koreografisini Banu Noyan’ın hazırladığı ve Cem Özer’in renkli sunumuyla gerçekleşecek olan defilede Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Wilma Elles ve Gizem Özdilli’nin de aralarında bulunduğu 30 model podyuma çıkacak.

VAKKO MARE’DEN YAZA ZARİF YORUM

Yaz modasının sofistike ve çekici öncüsü Vakko Mare, Vakko şıklığını benzersiz tasarımlarla yansıtıyor. Sezonun öne çıkan trendleri arasında feminen, çarpıcı, rahat ve bohem stiller yer alıyor.


Halı ve koltuk yıkamak Kärcher ile yorucu olmaktan çıkıyor

Bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde evlerde kapsamlı temizlikler başlıyor. Herkesin gözünde büyüyen koltuk ve halı temizliği Kärcher’in SE 6100 yıkama makinesi ile artık zorluktan çıkıp keyifli bir hale dönüşüyor.


Haftanın Mekanı

Yada Sushi Galataport İstanbul

2013 yılından bu yana, sade, rahat, Uzak Doğu esintilerinin kendini hissettirdiği ambiyansı ve ezber bozan sushileri ile Uzak Doğu mutfağı severlerin müdavimi olduğu Yada Sushi, lezzet ağını genişletiyor. İkinci şubesini gastronominin yeni adresi Galataport İstanbul’da açan Yada Sushi, rahat ve enerji dolu atmosferi ile misafirlerini ağırlıyor.

ARZUM STEAM RUSH İLE KIRIŞIKLIKLARA PRATİK ÇÖZÜM

Tasarımları ile her alanda hayatı kolaylaştıran Arzum, web’e özel yeni ürünü Steam Rush Buharlı Düzleştirici ile çamaşırlarınızı askıdayken düzleştirme rahatlığı sunarken, kompakt ve hafif tasarımı ile kırışıklıları kolayca açmanıza yardımcı oluyor.