Değerli Önce Vatan Gazetesi okurlarımız, Edebiyat Yelpazesi Seçkin Yazarlarımız;

Türkiye’de bir ilk’i gerçekleştirdiğimiz ÖNCE VATAN GAZETESİ' nde EDEBİYAT YELPAZESİ { Yazılar } köşemizde tanınmış ve gün ışığına çıkmamış yazarların denemelerini, anılarını, önemli günler ve haftalar içerikli güncel, gündem makalelerini, kitap özetlerini, şiirlerin hikayeleri, hayata dair, dini, ibretlik, öğretici, eğitici, iş, evlilik, başınızdan geçen olaylarınızı, özel ve aşk hikâyeleriniz, itirazlarınız, itiraflarınız, yaşamın içinden yaşananları, akademik mesleki makalelerinizi ve an be an yaşadıklarınızı " içinizi döküp yüreğinizin yangınlarını yazarak bir nebzede olsun yelpazenizle efil efil serinlemeniz ve okurlarınızı serinletmeniz amacıyla ÖNCE VATAN GAZETESİ http://www.oncevatan.com.tr/ EDEBİYAT YELPAZESİ http://www.oncevatan.com.tr/edebiyat-yelpazesi-s66.html köşemizi 12.06.2017 tarihinde yayın hayatına başladık.

Önce Vatan Gazetesi değerli okurlarımızın ve Edebiyat Yelpazesi yazarlarımızın büyük bir beğenisiyle teşekkürleriyle, takdirinizle, güçleri, desteğiyle, her saniye artan seçkin yazarlarımızla ve özveriyle hizmetini sürdüren editörümüz Sibel Çayır ile birlikte 12.06.2021 tarihi bugüne kadar gelmiş bulunmaktayız.

12.06.2021 Tarihinde 5. Yılımızı siz '' EDEBİYAT YELPAZESİ '' değerli yazarlarımızla doldurmanın mutluluğunu, sevincini onurunu ve gururunu yaşamaktayız

 Eserlerinizi yayınlatma hakkınız SINIRSIZ’dır. ÜCRETSİZ’dir ve her daim de ÜCRETSİZ yayınlanmaktadır.

Önce Vatan Gazetesi EDEBİYAT YELPAZESİ Köşemizin çıkan sayısını hangi il'de olursanız olun il il köy köy, kasaba kasaba istisnasız kargo yoluyla sadece KARGO BEDELİ ödenerek ikametgahına gönderildi, gönderiliyor. Gazeteyi almak şart değil.

YAZAR AYRIMCILIĞI yapmadık, yapmıyoruz. { 07’den 77’ye. Bay, Bayan, Çocuk, Genç, İhtiyar, Her tür meslek erbapları } ÖNCE VATAN GAZETESİ – EDEBİYAT YELPAZESİ { Yazılar } köşemize katılabiliyorsunuz, e.posta { [email protected] } mail adresimize hangi yazarımızın ve eserleri gelmişse o yayınlandı, yayınlanıyor.

Önce Vatan Gazetesi { EDEBİYAT YELPAZESİ } Yönetmeni Nihat İlikcioğlu’na ‘’ TORPİL, BASKI, ISRAR TEHDİT, CEBRİ, PARA, herhangi bir MAKAM da olmakla, ya da ARAYA ADAMLAR KOYMAK { Gazete İmtiyaz Sahibi, Çalışanları, Doktor, Mühendis, Öğretmen, Avukat } ile eserlerini yayınlatma yetkisine sahip değildir.

Her tür yazılarınız istisnasız yayınlanır { Siyaset ve ç/alıntı } yazılar hariç

Hiçbir yazarımız ‘’ TORPİLLİ ‘’ değildir.

 Yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu, kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir. Eserleriniz yayımlanarak bir nevi ‘’ NOTER ‘’ görevi görmektedir.

 Paylaşmak istediğiniz platformlarda, web sitenizde, sosyal medyalarda, ınstagram , twitter, facebook sayfalarınızda, kendi grubunuzda ve üyesi olduğunuz tüm gruplarda özgürce paylaşabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza etiketleyebiliyorsunuz.

Facebook arkadaş sınırı 5.000 kişi ile sınırlı olduğu için Nihat İlikcioğlu’nu https://www.facebook.com/nihat.ilikcioglu tüm sosyal medya takipçileri olarak da eserlerinizi gönderdiniz yayınladık, yayınlıyoruz

 ÖNCE VATAN GAZETESİ – EDEBİYAT YELPAZESİ { ARŞİV }

Değerli Yazarlarımız; Yazılarınızın yayınlandığı Sayfayı Arşivinizde Saklamak için uygulama başlattık, halen de bu uygulamadan faydalanıyorsunuz.

İşte o EDEBİYAT YELPAZESİ köşemiz http://www.oncevatan.com.tr/edebiyat-yelpazesi-s66.html linkini tıklayarak 12.06.2017 tarihli 1. sayısından başlayıp diğer tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

UYGULAMA :

1. http://www.oncevatan.com.tr/edebiyat-yelpazesi-s66.html { Edebiyat Yelpazesi } Tüm Sayılar Linki { Bunun Üzerine 1 Defa TIKLAYINIZ }

2. HANGİ SAYI İSE ONUN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

3. MAUSLE 1 DEFA SAĞ TIKLAYINIZ

4. RESMİ FARKLI KAYDET

Bilgisayarınızdaki Dosyalarınızın İçinde Saklayabilirsiniz.

Yazılarınızın takibi ve eserlerinizi grup üyelerinize üyelerimizin okumaları ve paylaşmanız için; ÖNCE VATAN GAZETESİ { EDEBİYAT YELPAZESİ – Yazılar } facebook grubumuz https://www.facebook.com/groups/175130133016782/about/ tüm yazarların kullanımına A Ç I K’tır. Paylaşım yapmasanız da grup üyemiz olarak yazıları okuyabilirsiniz, yorum yazabilirsiniz, yazıları eleştirebilirsiniz…

Eserlerinizi göndermek isteyen şairlerimize 3 seçenek sunulmuştur.

1. Önce Vatan Gazetesi Kültür Sanat ve Edebiyat Yönetmeni Nihat İlikcioğlu'nun e. posta: [email protected] ile gönderiyorsunuz.

 2. Yazılarınız için; ÖNCE VATAN GAZETESİ .{ EDEBİYAT YELPAZESİ – Yazılar } facebook grubumuzdan https://www.facebook.com/groups/175130133016782/about/ eserinizi paylaşıyorsunuz. Paylaştığınız yazıyı bir kez daha yazışma panelinden Nihat İlikcioğlu’na https://www.facebook.com/nihat.ilikcioglu bildiriyorsunuz.

 3. FACEBOOK KENDİ DUVARINIZDAN paylaşıyorsunuz. Facebookdan gönderdiğinizi bir kez daha yazışma panelinden Nihat İlikcioğlu’na https://www.facebook.com/nihat.ilikcioglu. bildiriyorsunuz facebook sayfanızdan alınarak gazetede yayınlanmak üzere hazırlanıyor.

 Eserlerinizi yayınlarken FOTOĞRAF ile yayınladık, yayınlıyoruz.

Değerli yazarlarımızın kendi fotoğraflarının ve kitap kapaklarının resimleri yazarın kendi tercihine bırakılmıştır. Fotoğraf olması şart değildir. Fotoğrafları konulacak şairlerin tedbir ve güvenlik açısından ailelerinden izin almaları gerekmektedir. Gizlilik esastır.

AKADEMİK MESLEKİ ESERLERİNİZİ YAYINLATABİLİRSİNİZ..!

Önce Vatan Gazetesi Edebiyat Yelpazesi Yönetmeni Nihat İlikcioğlu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve edebiyat köşesinin yelpazesini genişletmeye devam ediyor…

Edebiyat Yelpazesi { Yazılar } köşemizde öğretici ve bilgi verici ‘’ AKADEMİK MESLEKİ MAKALE’’eserlerinizi yayınlatabilirsiniz.

Meslek sahibi olmak isteyenlere, branş meslek erbaplarının öğretici ve bilgi makalelerinizle Önce Vatan Gazetesi okurlarımıza ve hizmet bekleyenlerinize yardımcı olabileceksiniz.

Nasıl mı?

Örneğin; Doktorsunuz. Doktorluk hakkında mesleki tıbbi, ilk yardım, acil müdahale, çeşitli hastalıklar, teşhis ve nasıl tedavi edilir vs vs hastalarınıza rahatlatıcı bilgiler verebilirsiniz.

Yaşam Koçu’sunuz; ‘’ Hayatlarını daha mutlu ve doyumlu yaşamak isteyenlere, hayatlarında çözümleyemedikleri bir konu olanlara, kariyerini değiştirmek veya geliştirmek ve yeni kararlar almak isteyenlere, sınavlara hazırlananlara, boşanmış olup, bunalımda olanlara, stres ile baş edemeyenlere, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştiremeyenlere her türlü ilişki problemi yaşayanlar. (İş, eş, aşk, arkadaşlık v.s.) hayatına yenilik katmak isteyenlere ‘’ mesleğinizle okurlarınıza yol gösterici yazılarınızla mutlu edebilirsiniz.

Ya da Radyo Programcısı mısınız ? Diksiyon dersleri, nasıl radyo programı sunumu yapılır, programcı olmak için ne gibi şartlar gerekir yazılarınızı dile getirebilirsiniz..Radyo da '' ilk merhabası ile sizlere müzikler dinletmekle görevlendirilmiş radyoculuk mesleğini öğretebilirsiniz..

İster usta olun. İster inşatta işçi. İster avukat olun. İster öğretmen isterseniz de dişçi olun fark etmez. Tüm diğer meslek erbaplarımız da ‘’ Akademik Mesleki Makaleler ‘’ inizi göndererek özgürce ve gönül rahatlığıyla Önce Vatan Gazetesi Edebiyat Yelpazesi { Yazılar } köşesinde her daim olduğu gibi ‘’ Ücretsiz ‘’ yayınlatabilirsiniz... Ama lütfen doğru bilgilendirelim, işin ehli olmadan ve kulaktan duyma yazılar ve bilgilere yer verilmez  Mesleki makale yayınlatanların yazıları sorumluluk yazarına aittir.

Eserlerini yayınlatan tüm seçkin yazarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

Önce Vatan Gazetesi’nde Edebiyat Yelpazesi köşemize ‘’ YAZAR’ları ve‘’ YAZILAR’’ınızı bekliyoruz.

Daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla çıktığımız bu yolda özgürce eleştirilerinizi, isteklerinizi, şikayetlerinizi ve önerilerinizi önemsiyorum..

ÖNCE VATAN GAZETESİ’ni okumaya http://www.oncevatan.com.tr/

‘’ EDEBİYAT YELPAZESİ’yle serinlemeye ve değerli okurlarımızı ve yazarlarımızı serinletmeye devam ediyoruz http://www.oncevatan.com.tr/edebiyat-yelpazesi-s66.html