EMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEKEMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEKGeçtiğimiz hafta sonu Emir ile konuştuk. Yeni şarkı hazırlığındaymış. Hem de kim ile düet yapacak bilin bakalım. Popun en başarılı, aurasıyla herkesi kendine hayran bırakan kadını Gülşen ile düet yapacaklarmış. Emir o kadar heyecanlıydı ki her haliyle anlaşılıyordu heyecanı. Bir an önce şarkıyı bitirip sevenlerine sunmak istiyormuş. E ikili zaten geçtiğimiz yıllarda Sudan Sebep adlı şarkıyla öyle bir sükseli düet yapmışlardı ki hepimiz beğenmiştik. Yeni düetiniz kıpır kıpır mı dedim ne cevap alsam sevinirsiniz. Fazlasıyla kıpır kıpır dedi. Gülşen’in tavrına,başarısına hayranım. Anlaşılan bu yaz Emir ile çok iddialı bir düete imza atacaklar,Emir’in heyecanından bunu anladım.


GİZEMLİ ŞARKISIYLA BEĞENİ TOPLADI


EMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEK

Caner Kızıl geçtiğimiz günlerde Yakıyor İçimi adlı şarkıyla müzik piyasasına merhaba dedi. Sözü ve bestesi kendisine ait,düzenlemesi ise Bahadır Şimşek imzası taşıyan bu şarkıyı dinlediğimde kendimi bir labirentte hissettim. Yani şarkı beni hiç bilmediğim gezegenlere götürdü,müziğine kendinizi kaptırırsanız Caner Kızıl’ın solistliğine bayılacaksınız. Genç bir isim olmasına rağmen şarkıya hakim olmasına ve gırtlağını son derece profesyonel bir şekilde kullanması benden takdiri kazandı. Şarkının müziği günümüz pop soundlarına tamamen hakim ve Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen klip ise şarkının gizemli aurasına çok uygun olmuş.Ayrıca Caner Kızıl ne kadar yakışıklıymış,genç kızlar bayılacak. Bir bütün olarak şarkı benden tam not aldı ama Caner Kızıl’ın tek eksik yanı P&R kısmında. Daha iddialı bir albüm reklam çalışması yaparsa bu şarkının önünde hiçbir engel kalmaz. Ayrıca şunu da belirteyim;Caner Kızıl’ın canlı sahnelerini kesinlikle kaçırmayın,sahnesi dolu dolu Verde Karaköy’deki sahneleri tıklım tık geçiyor. Yakışıklı sanatçının meraklılarına duyurulur.


YAZA KIPIR KIPIR GİRİYOR


EMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEK

Ziynet Sali, NO:6 albümündeki şarkıları kliplendirmeye devam ediyor. Başrol adlı şarkıya klip çeken sanatçının bu şarkısı albümü dinlediğimde favorilerimden biriydi. Şarkı adeta Ziynet Sali için biçilmiş kaftan. Yunan ezgileriyle Sıla’nın sözlerinin harmanıyla oluşan bu şarkı aslında hayatta başrol olduğumuzu da gösteriyor. E klip bomba olmuş. Ziynet Sali yazı erken getirdi bizlere. Ortalama 1 ay varken yaz mevsimine bu şarkıya klip çekilmesi çok doğru bir tercih olmuş. Klipte yine Ziynet Sali’nin muhteşem güzelliğini izliyoruz. Seviyorum ben Ziynet Sali’yi. Polemiklerden uzak,sesiyle işini icra ediyor ve de başarıya ulaşıyor. Bakalım yaz mevsiminde hangi şarkıya klip çekecek. Albümden bir şarkı mı tercih edecek yoksa yeni bir single mı yapacak? Merak konusu.


ÖMÜR GEDİK’TEN YENİ ŞARKI


EMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEK

Ömür Gedik sözü Haydar Yılmaz, Sude Bilge Demir ve müziği Haydar Yılmaz ile Emirhan Cengiz'e ait olan 'Aşk mı Dedin!' adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Düzenlemesi Emirhan Cengiz'e ait olan ve  DMC etiketi ile çıkan 'Aşk mı Dedin'in klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde Yalova'da çekildi.Şarkı da hem gider var hem hüzün. Ömür Gedik’in giderli şarkılara sesiyle hüzün katmasını çok başarılı bir taktik olarak buluyorum. Ömür Gedik’i kim ne derse desin ben seviyorum. Hayat için bir amacı var. Sokak hayvanları için çabalıyor,azimli biri aynı zamanda müzik piyasasında kendine göre iddialı işler de yapıyor. Hiçbir zaman ben çok iyi şarkı söylüyorum, çok iyi şarkılarım var demedi. Tebrik ediyorum onu ben,birçok insanda olmayan iyi niyeti kendinde öyle güzel barındırıyor ki sırf bu yüzden bile saygı duyulabilir.Evet sesi çok muazzam bir ses değil ama şarkı söylemeyi sevdiğini bize sesiyle kanıtlıyor. Şarkının söz ve müzik uyumunu beğendim.


YENİ ŞARKISI YOLDA


EMİR, GÜLŞEN DÜETİYLE İDDİALI GELECEK

Zamanında Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eden Grup Safir’de şarkı söyleyen Eser Kabaali, Aşktan adlı maxi single çalışmasından sonra yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Sanatçı, Sude Bilge Demir ile Emirhan Cengiz imzalı şarkı ile bizlere çok kısa zamanda yeni bir şarkı sunacak.Betül Demir’e vokallik yaparak sahnelerin tozunu yutan Eser Kabaali yakışıklılığı ile ise herkesin gözünde ve dilinde. Merdivenleri emin adımlarla teker teker çıkacağını düşünüyorum. İleride onu müzik sektöründen sonra oyunculuk sektöründe de görebiliriz diye düşünüyorum. Hem yakışıklı hem sesi güzel, hem yolu Aşktan geçmiş,hem Müzikal Drama Bölümü mezunu. Yetenekli mi yetenekli,ne cevherler çıkacak Eser’den görelim bakalım.