The Handsmaid’s Tale’ Yayına Giriyor!...

Tüm dünyanın dört gözle beklediği ödüllü dizi ‘The Handsmaid’s Tale’in beşinci ve final sezonunu izleyicilerle buluşmak için geri sayımda.
Eylül ayında hayranlarıyla buluşacak dizide ünlü oyuncu Elisabeth Moss ile özdeşleşen June karakterinin, Gilead’a karşı verdiği mücadelede son perde yaşanacak.
‘The Handsmaid’s Tale’ Eylülde BluTV’de!

KÜBA'YA GİDEN YOUTUBER'A ATATÜRK SÜRPRİZİ
Youtuber Burak Durgun Küba gezisinde ilginç bir olayla karşılaştı. Yolunu kesen bir Kübalı, Durgun'un Türk olduğunu duyunca Atatürk sevgisinden bahsetti.
Yaptığı gezi videoları ile çeken youtuber Burak Durgun'un son durağı şu günlerde Küba.
Küba'nın tarihi, turistik yerlerini gezen Durgun'un sokakta başına gelen bir olay ise göğsümüzü kabartacak cinsten
Burak Durgun'un yolunu kesen bir Kübalı, onun Türk olduğunu duyunca Atatürk'ten bahsetmeye başladı ve Bağımsız Türkiye'nin Babası sözleri ile izleyenleri gururlandırdı.

HALK TV ATAĞA GEÇTİ!
Halk Tv yeni yayın dönemine bomba transferle yaparak giriyor…
Sürpriz bir şekilde Fox Tv’den İsmail Küçükkaya’yı bünyesine katan Halk TV’de deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik, Halk TV'nin yeni Ankara Temsilcisi oldu. CNN Türk'te 19 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev alan, genel yayın yönetmenliği, yayın danışmanlığı ile haber genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdüren ve CNN International’la editoryal ilişkileri yürüten Ferhat Boratav da Halk TV'ye geçen bir başka isim

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW KADROSUNA BOMBA İSİMLER
Yeni sezonda Güldür Güldür Show'da  Onur Buldu'nun kadrodan ayrılışından sonra ekibe flaş isimler dahil oldu..
Yeni sezonda Güldür Güldür Show kadrosunda eski ve yeni isimler bir arada olacak.
Yeni sezonda Bilal karakterini oynayan Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'da olmayacağını açıklaması sonrası ekibe yeni takviyeler yapıldı
Yıllar önce oynadığı Sıdıka karakteri ile gönüllere taht kuran usta isim Hasibe Eren ile Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda bir dönem yer alan Gürhan Altundaşar yeni sezonda Güldür Güldür Show'da olacak.Program kadrosuna dahil olan bir başka isimde Güldür Güldür Show ekibinin eski oyuncularından Erdem Yener

EĞLENCELİ “BURÇLAR” FİLMİ VİZYONA GİRİYOR
Zodyakın 12 burcunu bir aşk hikayesinde buluşturan ‘Burçlar’ filmi; renkli oyuncu kadrosu, sıradışı hikayesi ve astrolojiye getirdiği eğlenceli bakış açısıyla gökyüzünün büyülü dünyasını sinema perdesine taşıyacak!
Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yaptığı, senaryosunu filmin yapımcılığını da üstlenen Ebru Erten’in kaleme aldığı ‘Burçlar’ın vizyon tarihi belli oldu. 16 Eylül’de sinemaseverlerin karşısına çıkacak film, yıldızların hareketlerinin aşk hayatını nasıl etkilediğini komik bir dille anlatacak.
Fragmanda her gün farklı bir burcun özelliğini taşıyan Burcu (Gözde Mutluer) ve onu etkilemeye çalışan Sinan’ın (Ali Ersan Duru) trajikomik halleri yüzleri gülümsetirken ‘Burçlar Masası’nın hamleleri büyük merak uyandırdı.
Ali Ersan Duru ve Gözde Mutluer’in başrolleri paylaştığı filmin zengin oyuncu kadrosunda Ferman Akgül, Cengiz Küçükayvaz, Ayşen Sezerel, Nedim Saban, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Deniz Özerman, Ruhsar Gültekin, Ceren Soylu, Nazlı Tosunoğlu, Müge Akyamaç, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Çiğdem Tunç, Mahperi Mertoğlu, Onur Büyüktopçu yer alıyor.
Filmin konusuna gelince… Burcu, hayattaki tek takıntısı astroloji olan başarılı bir iş insanıdır. Sinan da onu etkilemek için çeşitli planlar yapmaktadır. ‘Burçlar masası’, Sinan’ın kurnaz planlarına izin vermez ve ona büyük bir sürpriz hazırlar! Gerçek aşkın savunucusu ‘burçlar masası’, Burcu’yu her sabah yeni bir burca uyandıracaktır!
Kostümleri, müzikleri ve keyifli senaryosuyla merak uyandıran film 16 Eylül’de sinemalarda seyirciyle buluşacak.

AZİZ’DE YENİ SEZON YOK!...
Aziz dizisi geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Konusu 1930'ların Hatay'ında geçen Aziz dizisinin hayranları yeni bölümleri merakla bekliyordu. Ancak diziden gelen haber izleyenleri şaşırttı.
Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'den hayranlarına kötü haber geldi. Murat Yıldırım'ın Aziz'i canlandırdığı dizinin Eylül ayında 2. sezonuyla ekranlara dönmesi bekleniyordu. Ancak kanal yönetimi ve yapım şirketi tarafından sürpriz bir karar alındı. Sezon finali yapan Aziz yayından kaldırıldı. Böylece prodüksiyonu ile dikkat çeken Aziz dizisi 28. bölümüyle final yapmış oldu.
Yapım firmasından yapılan açıklamada  "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Acun’un Hull City Aşkı!
İngiltere Championship'e bu sezon büyük hedefler koyarak yola çıkan Hull City aldığı sonuçlarla taraftarını memnun ediyor. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı'nın taraftarla olan sıcak ilişkisi Ada'da büyük beğeni topluyor.
Acun Ilıcalı'nın sürat teknesinde yaptığı Hull City jesti de büyük ilgi gördü.Ilıcalı , sürat teknesini tamamen Hull City renkleri ve logoları ile bezedi…