İSTANBUL- Geçtiğimiz aylarda en son şarkısı ‘Gel Gel’i bizlerle buluşturan Hollanda’da ki sahneleriyle hepimizin ilgisini çeken Orkun Enver, Türkiye’de devam etmek istediği müzik yaşamı için kolları sıvadı.


Çok yakın zamanda Türkiye’ye yeni bir müzik örneği getirerek yeni bir müzik tarzını sevenlerine sunacak olan Orkun Enver, bu şarkı için oldukça iddialı.


Geçtiğimiz gün Studio Maestro’da son okumaları yapan ikili Elif Günay’la bir araya geldiler.



“Farklı Bir Şarkıyla Geliyoruz”


“Aslında Türkiye’de böyle bir şarkı daha yapılmadı. Çünkü bu tarzda bana gelen kimse yok” diyen Batu Çaldıran, “Ülkemizdeki şarkıcılara bu tarz şarkıları yapmamızın bizler için ne kadar çok önemli olduğunu söylesem de buna cesaret edemiyorlar. Fakat Orkun’la biz bunu yapıyoruz. Her şeyden önemlisi Orkun vizyonu çok geniş biri ve bu farklılığı göstererek şarkıyı çıkarmak istedi. Bende böyle bir şarkıyı çıkaracağıma çok mutluyum. Şarkı bir hafta içinde benim tarafımdan bitmiş olacak. Sonrasında Orkun bir an önce müzik severlerle buluşturacaktır” dedi.



"Aklımda Olan Bu Tarzı Batu'yla Çıkarabileceğime Emindim”


“Ben Batu’nun çok güzel işlere imza attığını görüyor ve kendisiyle çok tanışmak istiyordum. Batu’nun projelerini dinleyince bugüne kadar İstanbul’da, Türkiye'de hiç kimsede böyle bir kafa görmemiştim. Gerçekten yok. Çünkü Batu Amerika'da eğitim almış ve dünya müziğini bilen biri. Aklımda olan bu tarz müziği onunla çıkarabileceğime emindim” diyen Orkun Enver, “Hep söylediğim bir şey var, ‘doğru insanlar bir araya gelince güzel şeyler ortaya çıkar’. Ben bu söze çok inanıyorum ve güveniyorum. Şu an doğru insanlarla doğru işler yaptığıma inanıyorum. Benim aklımda bir sound var ve bugüne kadar bu soundu kimse tutturamadı. Bu şarkıyı yapalı 4 sene oldu ve bu şarkıya 3. aranjeyi yaptırıyorum. Batu’nun da dediği gibi böyle bir sound yok ve Türkiye’de kullanılmıyor. Sonunda buldum istediğimi -ki Batu da şarkıya çok ısındı. Ben şarkıma güveniyorum ve herkesin çok beğeneceğine eminim. Çok az zamanımız kaldı beklesinler” şeklinde sözlerini bitirdi.


 
Editör: TE Bilisim