Bilmeyenler için öncelikle HAARP hakkında kısa bilgi verelim. Detaylı bilgi almak isteyen dostlarımız bizim aynı isimle olan HAARP ve NİKOLA TESLA isimli kitabımıza göz atabilirler.

Kıyamet Silahı olarak da bilinen HAARP, Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı demektir. Bu program ABD Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülür ve iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere kurulmuştur. Araştırma merkezi Alaska’dır. HAARP fikri, ilk kez Sırp asıllı ABD'li bilim adamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmıştır.

Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir.

HAARP'ın yapabileceklerini kısaca şöyle sıralayabiliriz;

1- İklimleri değiştirmek

2- Suni Deprem yaratabilmek

3- İnsan bilincini kontrol edebilmek

4- Sel ve kuraklık oluşturabilme

Değerli dostlar size hiçbir yerde kolay kolay duyamayacağınız size devletin istihbarat raporlarından özel bir bilgi vereyim. 1999 depreminden hemen önce Karl Baktakt isminde bir profesör var.
Bu profesör depremden önce Saroz körfezine geliyor, Kanada Toronto üniversitesinden bir profesör.

Deprem ne zaman oldu? 17 Ağustos’da oldu.

Bu adam ne zaman geldi 10 Temmuz’da Saroz körfezine geldi ve açıklama yaptı. Yaptığı açıklama dönemin Aktuel dergisinde yayınlandı.

Yaptığı açıklama o dönem çok iddialı bulunmuştu ama bu adam dedi ki Saroz körfezi açıklarında 6 ve üzeri şiddette deprem riski taşıyor.

Hatta bu açıklamalar o dönem biraz gündem olmuştu, deprem profesörümüz olarak bilinen Ahmet Mete Işıkara’da bu açıklamalardan sonra gidip halk ile birlikte Saroz’da sabahlamıştı çünkü bu adamın söylediklerinden sonra Saroz körfezinde ki halk panik olmuştu.

Şimdi size daha kritik bir bilgi söyleyeyim, depremden önce yine o bölgede tatbikatlar yapıldı bir süre, bu tatbikatlarda Amerikan denizaltıları da gelmişti.

İşte bu profesör sözde tatbikat için gelenlerden biriydi. Tekrar söylüyorum Amerikan denizaltıları gelmişti.

Daha da şaşıracağınız bir bilgi vereyim kardeşim size, aslında bir Amerikan denizaltısı olarak bilinen

USS Providence isimli deniz altı Türkiye’de tatbikata gelmişti.

Peki, abi soruyorum tatbikat için gelen denizaltıda, bir Amerikan denizaltısında neden MHD jeneratörü var?

Neden bu jeneratörü taşıyordu? Amacı neydi?

MHD jeneratörü nedir bilmeyenler için söyleyim, Manyetik Hidrodinamik, Magneto Hidro Dinamics elektrik geçirgenliği olan sıvıların çalışıldığı bilimsel bir alandır.

MHD jeneratörü de plazma halinde ki gazların iletkenler vasıtasıyla elektromanyetik dalgaya çevrilir akım haline getirilir ve hedef noktaya ulaştırılır.

Yani 1999 depreminden hemen önce Türkiye’de aslında faylara müdahale ettiler defalarca üzerinde deneyler yaptılar.

Birinci bölümü burada noktalayalım;

Yazının ikinci bölümünde ise Gölcük depremi üzerinden bilgilendirme yaparak devam edeceğiz.

Kalın sağlıcakla.