HAKAN’IN KULAĞINDAKİLER

1– Oğuzhan Koç – Kendime Sardım 

2– Kaan Boşnak – Bırakma Kendini

3– Zehra – Cennetten Çiçek 

4– Zeynep Dizdar – Kör Kurşun 

5– Sancak – En Büyük Hatanım 

6–  Bilal Sonses – Nefret  

7–  Sertab Erener – Geçer 

8– Dolu Kadehi Ters Tut– Neyin Nesi

9– Berkay – Kırgınım Ona

10– Murda & SFB - Napiyon Lan (prod. Project Money)

  
BOHEME'DE HİJYEN ÖNEMSENMİŞ

2020 koronayla mücadele edeceğimiz bir yıl ama bu tatil yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Kontrollü bir hayat sürerken plajlara uğramamak olmaz. Çeşme’ye gider gitmez ilk işim Boheme Beach’e uğramak oldu. Müşterilerine özel paketlenmiş temiz havlular ile hizmet vermesi benden tam not aldı. Şezlonglar arasında da mesafe bir hayli var. Müzikler de şahane mi şahane. Boheme adına uygun şarkılarla müşterilerini doğayla buluşturuyor. Klasik yazlık mekanlardaki fahiş fiyatlı haberleri görmüşsünüzdür ama Boheme’de ben bu fiyatları görmedim ve tebrik ettim. Korona da fiyatlarla oynama olmamış. Hijyen ve kalite ortalama fiyatlarla buluştuğu için Boheme Beach, koronavirüs döneminde de Çeşme’nin zirvesinde kalacaktır. 

AYLAR SONRA İSTANBUL’DA SAHNEDE
Covid-19 kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan Muamma, ödüllü şeflerin ellerinden Türk ve dünya mutfağının harika lezzetleri ve eğlencesi ile sezona iddialı bir giriş yapıyor. Perşembe (16 Temmuz) akşamı Muamma sahnesinde sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanan Demet Akalın; ‘Aylardır İstanbul’da sahneye çıkmıyordum. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Muamma’yı da gezerek burada çıkmaya karar verdim. Hem çok kaliteli hem de tüm kurallara uyulduğunu görünce tamam dedim’ diye konuştu. Yaz boyunca Deniz Seki, Rober Hatemo, Haktan, Altay, Deha Bilimlier, İlyas Yalçıntaş ve Derya Bedavacı gibi isimleri de ağırlayacak olan Muamma, bu yaza damgasını vuracak.

BERRU’DAN YENİ TEKLİ

‘Final’, ‘İntikam’, ‘Aşk Engel Tanır mı’, ‘Hiç İyi Değilim’ şarkılarıyla pop alemine renkli ve kalıcı izler bırakmayı hedefleyen Berru Tural, yeni teklisi ‘Aşk Esiyor’u 14 Temmuz Salı DMC etiketiyle yayımladı.Birlikte güzel projelere sağlam bir şekilde Güven Baran’la imza atan Berru Tural, söz ve müziği yine genç müzisyene ait ‘Aşk Esiyor’la listelerde gene boy gösterecek. Düzenlemesi Atınç Tombak’a ait şarkının mix ve mastering’ini Emre Kıral yaptı. Gençlere daha çok fırsat ve kulak verilmeli. Yazın kendini fark ettirecektir. 

UZLAŞMA OLUR MU?

Oyuncu Ozan Güven hakkında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Ozan Güven hakkında, "hakaret", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"ve "kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
DOSYA UZLAŞTIRMA BÜROSUNA GÖNDERİLDİ
Güven'in hakaret, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama suçlarından cezalandırılması istendi. İddianame İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Ozan Güven'in de şikayetçi olduğu Deniz Bulutsuz hakkındaki soruşturmada ise Başsavcılık suçun basit yaralama olduğunu belirterek dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderildi. Ben buradan bir uzlaşma sonucunun çıkacağını düşünmemekteyim. 

BENZEYEN GENÇLİK

Yeme bozukluğu rahatsızlığından dolayı kısa sürede kilo alan ve son hali sosyal medyada çok konuşulan fenomen Duygu Özaslan ile Serdar Ortaç'ın eski fotoğraflarındaki benzerlik takipçilerinin gözünden kaçmadı.


ESKİ FOTOĞRAFLARI YENİDEN GÜNDEM OLDU

Özaslan'ın birkaç sene önceki kısa saçlı ve zayıf hali Serdar Ortaç'ın gençlik haline benzetildi. İki ismin fotoğrafları bir anda sosyal medyada gündem oldu. Ortaç ve Özaslan'ın fotoğraflarını yan yana getiren kullanıcılar, "Bu ikili neden birbirine bu kadar beziyor" ve "Hangisi Serdar ayırt edemedim" yorumlarını yaptı.


MASKE SORUSU GÜNDEM OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam Dominik'ten son yayını yaptı. Finale saatler kala yarışmaya veda eden Berkan'ın ardından Yasin, Cemal Can ve Barış büyük final için İstanbul'a gelmek için yola çıktı.

"BİZ HEP MASKEYLE Mİ DOLAŞACAĞIZ"

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalistlerini özel jetiyle Dominik'ten İstanbul'da getiriyor. Toplam 14 saat sürecek olan yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının detaylarını bilmeyen yarışmacılar zorunlu hale gelen maskeyle ilk defa karşılaştılar. Havaalanında maske takmak zorunda kalan yarışmacılardan Cemal Can, "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye Acun Ilıcalı'ya sordu. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" dedi.



ŞAMPİYON KİM OLACAK?

Survivor 2020 finali 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul Galataport'ta yapılacak. Canlı yayında ekrana gelecek olan finalde, 13 Temmuz Pazartesi akşamı bir yarışmacı SMS oylamasıyla veda edecek. 14 Temmuz Salı akşamı ise yine SMS oylamasıyla Survivor 2020 şampiyonu belli olacak. Galataport'taki final ise koronavirüs salgını nedeniyle seyircilere kapalı olacak. Finale sadece eski yarışmacılar ve finale kalan Cemal Can, Barış ve Yasin'in aileleri katılabilecek. Survivor bu yıl keyifliydi, korona döneminde evde otururken yatıp kalkıp Survivor izledik. Cemal Can samimiyeti ve performansıyla hem yürekleri hem de dokunulmazlıkları kazandı. Başarısı şüphesiz ortada. Şampiyon Cemal Can Canseven olacaktır. Olmalıdır da hakkıdır da.