HAKAN'IN KULAĞINDAKİLER

1– Edis – Martılar

2– Güneş, UZI – Dua

3– İbrahim Tatlıses – Gelmesin

4– Ziynet Sali – Uyutmaz Bu Gece

5– Oğuzhan Koç – Bence de Zor

6– UZI – KRVN

7– Madrigal – Ne Zamandır Sendeyim

8– Ceylan – Birileri Kandırmış

9– Buray – Alaz Alaz

10– Kaan Boşnak – Barbar

EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN SESİ DUYULSUN


Bugünlerde müzik ve eğlence sektörünün sesinin duyulması gerekiyor.  Uzun bir süredir müzisyenlerin çektiği zorluğa sanki kulak verilmiyor. Gece hayatı, mekanlar, kulüpler yaklaşık 1.5 yıldır kapalı ya da kısıtlanmış bir şekilde hizmet veriyor.  En son ne zaman konsere gittiğimizi hatırlamıyorum bile. Sosyal medyada bazı sanatçılar konuyla ilgili paylaşımlar yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başlatılan destek programı hakkında, ‘Müzik emekçilerimiz için ‘Müzik Susmasın’ sloganıyla başlattığımız projede destek süresi Mayıs ayı da dahil edilerek 5 aya çıkarıldı. Bugüne kadar olan toplam destek miktarı ise yaklaşık 156 milyon liraya ulaşacak. Hayırlı olsun” dedi. Fakat müzisyenler hala enstrümanlarını satıyor. En azından koronayı geçirmiş ya da koronavirüs aşısını yaptıranlar için bazı etkinlikler düzenlenmeli ki bu sektördekiler de uzun bir zaman sonra işlerine geri dönebilsin. Girişlerde maske, mesafe, hızlı test zorunluluğu olsun ama bir şekilde bu sektör eski günlere dönebilsin. Eğlence sektörünün sesi duyulmalı. Sektör kurallara uyacak şekilde yeniden canlandırılmalı. Uzun zaman oldu, yeniden eğlenebileceğimiz günlere dönmek istiyorum. 

ROMANTİK KARELER


Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Miami'den sonra İspanya İbiza'ye geçti. Çiftin, romantik anları sosyal medyaya damga vurdu. Bikinisiyle poz veren sosyal medya fenomeni karelere, "Seninle olacak her şey için çok heyecanlıyım. Seninle bir peri masalı geleceği yaşamak için sabırsızlanıyorum aşkım. Her şey mükemmel olacak kalbimin derinliklerinde hissediyorum" diye yazdı. Şeyma Subaşı’nın aşkını umursamadan yaşamasına bayılıyorum. Bütün eleştirileri göz ardı ediyor, kulağını kapıyor ve mutluluğunu kendi bildiği gibi okuyor. Kim ne der? Diye düşünmüyor. Uzun zamandır yapılmayanı o yapıyor ve böylelikle toplum baskısının önemsizliğini bizlere hissettiriyor. 

MUTLU AŞIKLAR

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile Bodrum'da görüntülendi. Çift, konakladıkları otelin plajında objektiflere takıldı. İkili, hem eğlendi hem de romantik anlar yaşadı. Uzun zamandır Mustafa Ceceli’den böyle mutlu aşk pozları görmemiştim. Şahane olmuş. Şarkılarından mıdır bilinmez bu denli pozları görünce hem şaşırdım hem de kendi adına sevindim. Allah daha çok mutlu etsin. 

YENİDEN BARIŞTILAR


Modacı Gülşah Saraçoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Gökhan Göz ile Göcek'te bir otelde el ele gezerken görüntüledi. Gülşah Saraçoğlu’nun barışması sosyal medyada gündem oldu. Bütün fiskos sayfalarında yer aldı. Sütten ağzımız yansa da sütten vazgeçemiyoruz. Hepimiz böyleyiz. Kim kiminle nasıl mutluysa eleştirmek bize düşmez. Bu mutlulukları daim olsun.

YENİ SİNGLE "ESMESİN AYRILIK"

Soner Arıca söz ve müziği Yudum’a ait olan “Esmesin Ayrılık” isimli yeni single’ı ile müzikseverlerle buluştu.

“Esmesin Ayrılık” single’ında aranjör olarak Miraç Kutlu’nun imzası var. Orijinal versiyonundaki etnik duygu korunarak, modern bir soundla düzenlenen şarkının mix ve masteringini Özgür Yurtoğlu yaptı.

Soner Arıca, yeni şarkısını hayranlarıyla; “Sevdiklerimizden uzak olduğumuz bu bayramda, benim size bayram hediyem” notuyla paylaştı. 

EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI 

Alacaklıları ile başı dertte olan Kibariye, Bodrum Gündoğan’daki villasını pandemi sürecinde biriken borçları yüzünden satışa çıkardı. Hürriyet'in haberine göre; 3.8 milyon TL borcu olan şarkıcının villaya 5 milyon TL istediği öğrenildi. Bir dönem eşinin borçlarıyla başı dertte olan Kibariye şunları söylemişti; 'Ali’nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir. Oynamıştır, geçti bitti... O benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir.' Bu tarz olaylara şaşırılacak bir durum değil. Herkesin başına gelebilir. 

DİLE DOLANAN BİR HİT

Derya Uluğ sözü ve müziği Emrah Karakuyu'ya düzenlemesi Ozan Bayraşa ve Asil Gök'e ait Kanunlar Gibi şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Kanunlar Gibi şarkısının nakaratını çok sevdim. Müzik piyasasında dile dolanan şarkılara ihtiyacımız vardı. Yaz mevsimine doğru çıkan bu şarkının mevsimsiz olacağını düşünüyorum. Çünkü şarkı dile dolandığı gibi hit olabilecek şifreleri de içinde barındırıyor. Derya Uluğ’un güzel sesi de aranje de hakkını veriyor. Fakat nedense ben Uluğ'u klibi izlerken Gülşen'e benzettim. Bugünlerde müziğe ihtiyacımız var, ilaç gibi olmuş. 

 İKİ DOSTUN İŞ BİRLİĞİ

Son çalışması “İhtiyacım Yok” ile büyük beğeni toplayan rap müziğin  güçlü ismi  Norm Ender  ve Global pazarda başarılı işlere imza atmış ünlü DJ ve prodüktör Faruk Sabancı'nın  iş birliği ile ortaya çıkan “Bulamazdım” isimli şarkı müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Sözleri Norm Ender’e, müziği Faruk Sabancı’ya ait olan parçanın düzenlemesi ise yine Faruk Sabancı imzası taşıyor.

NAHİDE’DEN YENİ TEKLİ


Nahide Babashli yeni şarkısını müzik piyasasıyla buluşturdu. Sözü Nahide Babashli, müziği Barbod Hozouri imzası taşıyan Buralardan Geçmez isimli şarkı müzikseverlerden tam not aldı. Nahide genç yaşına rağmen dikkat çeken bir sese sahip. Folklorik bir şarkı olduğunu söyleyebilirim. Günümüzde şarkı adı altında kafamızı şişiren çok çalışma var. Birazcık Nahide'de durup ferahlamamız gerekiyor. Çünkü yeni şarkısı ve sesi hepimizi ferahlatacak.

CZN BURAK'TAN MİKROSEFALİ 4 KARDEŞE SÜRPRİZ!

Yaptığı yemekler ve birbirinden farklı sunumlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü aşçı CZN Burak Özdemir, Urfa'daki mikrosefali olan 4 kardeşi ziyaret etti.

Hatay Medeniyetler Sofrası adındaki restoranında yaptığı yemekler ve farklı sunum teknikleri ile adeta sosyal medya fenomeni CZN Burak, Şanlıurfa’ya gelerek maddi durumu olmayan mikrosefali olan 4 kardeşi Ramazan Bayramında sürpriz yaptı.

Burada Kırsaldaki çocuklara çeşitli hediyeler veren CZN Burak, mikrosefali olan 4 kardeşin isteklerini geri çevirmeyerek evlerini baştan sona yeniledi.

Mikrosefali olan 4 kardeşin Bisiklette binerken, CZN Burak ve genç kardeşler arasındaki samimi sarılmalar duygusal anlara neden oldu. Çocukların büyük mutluluk yaşadığı buluşmada CZN Burak, aileyle yakından ilgilendi.

ÖDCFC ETİKETİ 5 MİLYAR İZLENDİ


TikTok dünyasında neler oluyor? Arada sırada bakmaya çalışıyorum. Magazintiktr hesabından birçok haberi alıyorum. Son günlerde ÖDCFC etiketinin başarısı benim dikkatimi çekti. ÖDCFC etiketi Tiktok'ta başarıdan başarıya koşuyor. Özgür Deniz Cellat adlı fenomenin 'fam'ları olarak bilinen kitle git gide büyüyor. Şaşırtan şudur ki TikTok'ta bu denli hızla büyüyen başka bir kitle yok. Baksanıza nereden baksanız bir aşiret kurulur demeyi geçin bir ülke kurulur. 5 Milyar izlenme gerçekten büyük bir başarı. Benim diyen sanatçının bile bu kadar takipçisi yok. Gerçekten yeni dünya bambaşka. ÖDCFC’yi tebrik ederim.