HAKAN’IN KULAĞINDAKİLER

1– Sefo – Toz Duman

2– Yalın – Yaz Gülü

3– Derya Uluğ – Kanunlar Gibi

4– Hadise – Hay Hay

5– Çağla – Hadi Yarim

6– Revart – Hatırla

7– Sefo & Reynmen –  Bonita (prod. by Aerro)

8– Revart – Hatırla

9– Bedo ft. Patron  – Ölebilirim

10– Emir Can İğrek – Çiftetelli

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie ile şarkıcı The Weeknd hakkında ortaya aşk iddiası atıldı. Geçen akşam Los Angeles'taki bir restorandan çıkarken görülen ikilinin aşk yaşadığı ileri sürüldü. Kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Angelina Jolie'nin kalbini, şarkıcı The Weeknd'e kaptırdığı konuşuluyor. Angelina artık tutkulu, macera dolu bir aşkı hak ediyor. Ona bu aşk iyi gelecek.

YENİDEN BARIŞTI

Snob Magazin'in haberine göre; Mohammed Alsaloussi'nin hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarının ardından ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı, ayrılığa daha fazla dayanamayarak sevgilisiyle yeniden barıştı. Subaşı'nın paylaştığı son video'sunda Alsaloussi'nin evlilik teklifi ettiği yüzüğü yeniden parmağına takması dikkat çekti. Subaşı ile Alsaloussi İbiza'da arkadaş grubuyla teknede bir araya geldi. Arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturdukları görüldü.

İSTİSMARA UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde 'Çağla Yılmaz' karakterini canlandıran Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için psikolojik tedavi gören oyuncu, kardeşinin velayetini almak için cezaevindeki babasıyla mahkemelik oldu.  Öz baba, Melisa Döngel’in “kötü bir hayatı olduğu” gerekçesiyle 17 yaşındaki küçük kızının da velayetinin kendisine verilmesi; kendisi cezaevinde olduğu için Rusya’da bulunan ayrıldığı eşinin yanına gönderilmesi ya da devlet koruması altına alınmasını talep etti. Döngel’in Rusya’da yaşayan annesinin de “Bakamıyorum” diyerek kızını Döngel’in yanına gönderdiği ortaya çıktı. Milyonların dediği gibi YANINDAYIZ MELİSA DÖNGEL…

YAZIN HİTİ ÇAĞLA’DAN

Şarkıcı Çağla, 25 yıl önce Of Aman Nalan'ın seslendirdiği " Hadi Yarim" adlı şarkısını cover yaptı. Modern bir sound ile 90’ların sevilen şarkısını müzik severlerle buluşturan Çağla’ya konser teklifleri yağıyor. Şarkının sözü ve bestesi Zeynep Talu/Garo Mafyan'a ait olup şarkının aranjesini ünlü aranjörlerden Emirhan Cengiz yaparken klibini de Çağla kendisi yönetti. Çağla yeni şarkısıyla ilgili konuşurken "Müzik piyasasında sadece Hadise ve ben şarkılarımızda kendimiz dans ediyoruz. Gerisi dansçılara sığınıyor" ifadelerini kullandı. 'SAZ mı Caz mı', 'Ara Beni' gibi coverları 500 milyon izlenmeyi geçen Çağla yeni şarkısıyla da rekor kıracak. Çağla’nın en güzel 90’lar şarkılarını yeniden coverlamasını seviyorum. Z kuşağına adeta müzikal kimliğimizi öğretiyor. Çok da güzel yapıyor bu cover işini. 90’lar ruhunu arıyor ve özlüyorken coverlar ile mutlu oluyoruz.

SEFO VE REYNMEN’DEN YAZ HİTİ: BONİTA

Yaptığı hit çalışmalarla adından söz ettiren Sefo, ‘r&nbesk’ tarzıyla dikkat çeken Reynmen ile düete imza attı. Prodüksiyonunu Aerro’nun üstlendiği Bonita şarkısı birçok uygulamada en çok dinlenen şarkılar arasında zirvede yer alıyor. Latin ezgilerin dikkat çektiği Bonita şarkısı kısa sürede dile dolanıyor. Kıpır kıpır ve sımsıcak melodiye sahip bu şarkıya ben bayıldım. Reynmen’i ve yeni nesil rap müzik yapan birçok müzik emekçisini eleştirenler bu gençleri takip etmeli. Reynmen’i eleştirdik ama genç yaşına rağmen kaçıncı hitini çıkardı? Helal olsun Reynmen ve Sefo!
 

HARBİYE’Yİ KAPATTI

"Söz&Müzik: Tan Taşçı" Açıkhava Turnesi'nin ilk İstanbul konseri Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 16 Temmuz 2021 cuma akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek. Günler öncesinden biletleri tükenen konser sonrası yoğun istek üzerine Taşçı, 4 gece daha İstanbullularla buluşacak.

Sanatçının kariyerindeki ilk açıkhava sahneleri konserleri Türkiye genelinde devam ederken, özellikle İstanbul izleyicisi gösterdiği ilgi ile Tan Taşçı Harbiye konserlerini unutulmaz kılacak. Temmuz, Ağustos ve Ekim'de toplam 5 kez Harbiye'de sahneye çıkacak olan Tan Taşçı, yaklaşık 20 yıldır yazdığı, söylediği şarkılardan unutulmaz bir repertuvar hazırladı. Taşçı, uzun bir ön çalışma ile hazırlanılan “Söz Müzik : Tan Taşçı”  konserlerinde Söyleme, Eski Sevgili, O'na Söyle, Çanta, 5 Dakika, Hata, Ağla Ağla, Nasıl Seveceğim, Benim Gibi Olmayacak gibi hitlerinin yepyeni  versiyonları ile müzikseverlerin karşısına çıkacak.


İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER
Yakın zaman önce aşk yaşamaya başlayan oyuncu Selin Şekerci ile sunucu İbrahim Selim, baş başa tatile çıktı. Marmaris'e giden çift, denizde ve plajda eğlenirken görüntülendi.

Marmaris'e giden sevgililer önceki gün bir mekanda görüntülendi. Denize giren çiftten İbrahim Selim muhabirleri fark edince paniklerken, Selin Şekerci el salladı. Şekerci daha sonra havlu isteyerek sudan çıktı. Selim ise muhabirler gidene kadar denizde kalacağını söyledi.

Sevgilisini "Gel ya bir şey olmaz. Gitmiyorlar ne yapalım" diyerek ikna etmeye çalışan Şekerci, aldığı "Gitmezlerse sudan çıkmam" cevabı karşısında kahkaha attı. Muhabirler, "Lütfen çekmeyin de çıksın adam artık sudan" diyerek ricada bulunan Şekerci'yi kırmadı. Selin Şekerci ve İbrahim Selim ilk kez tatil öncesi Zorlu’da alışveriş yaparken Mehmet Üstündağ tarafından görüntülendi.

BARIŞTILAR!

Ocak ayında ayrılık kararı alan Vildan Atasever ve Mehmet Erdem, aralarındaki buzları eritti. Aşklarına yeniden şans veren çift, Bodrum'da görüntülendi

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Vildan Atasever (39) ile müzisyen Mehmet Erdem (43), tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

7 aylık aranın ardından barışan çift, önceki gün Ortakent'te konakladıkları otelin plajında görüntülendi.

Ödül törenine Deniz Albayrak damgası

Ünlülerin modacısı olarak tanınan Deniz Albayrak, yaptığı tasarımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yılın en iyi çıkış yapan modacısı ödülünü alan Albayrak, geceye katılan bir çok ismi de giydirerek geceye damga vurmuştu. Uzun yıllardır bir çok dizi ve klip çekimlerinde, sanatçıların kıyafetlerini tasarlayarak bu sektörde de kendine yer edinen modacı, Amerikalı Hollywood yıldızı Larry Martin Hagman’ın torunu Noel Hagman gelinliğini bizzat kendisinin dikmesi ise yaptığı işin kalitesini ortaya koymuştur. Ünlü modacı Türkiye’de ise Hande Yener, Sinan Akçıl, Demet Akalın ve Pınar Aylin gibi daha bir çok ünlü isimle çalışmalar yapmıştır.