Teknoloji ve inovasyon çağın modern kölelerini ortaya çıkarıyor! Allah affetsin yaratmak elbette Yüce Allah’a ait insan sadece akıl eder bulur ve ort

Teknoloji ve inovasyon çağın modern kölelerini ortaya çıkarıyor! Allah affetsin yaratmak elbette Yüce Allah’a ait insan sadece akıl eder bulur ve ortaya çıkarır. Ama yazmadan edemeyeceğim.
Özellikle gençler!

Okul -İş-Evlilik ve sonrası kendiliğinden bir hayat = GENÇLİK;
Gençlerimizi bu sisteme gömdüler!  Hiçbir üretme ve tasarım yok.

Projelendirilmiş ve kurgulanmış hayatlar.
Dünyanın aç küresel sermayedarları için değişen bir şey yok!
Onlar insan üzerinden insan sağlığı ve iş gücü üzerinden çarkı sömürüyor!

Gelecekte insanlar zor aşamalardan geçecekler, her şeyimizi fişliyorlar kayıt altına alıyorlar. Ama bizler bunların ne kadar farkındayız!  Her gün yeni bir buluş, yeni bir teknoloji ile insanlığın yararına mı yoksa zararına mı yapılanlar kimse net yorum yapamıyor!

Ben söyleyeyim!

Teknoloji ve Bilim insanlığın başına bela olacak. Robotik üniformalı güçlendirilmiş insan güvenlik birimleri gelecek. Daha sonra onlara da gerek kalmayıp direkt robot polisler ve askerler aşama, aşama gelecek… Yani YAPAY ZEKÂ diyoruz ya, işte o yapay zekâ entegrasyonları bu robotlara olacak.

Tüm dünyada para birimleri kaldırılacak. Dijital para birimine geçilecek ki bu zaten sanal olarak başladı. 2023 yılında tüm dünya çapında yaşanacak bu gelişmeler sonrası insanoğlu ne ile karşı karşıya kaldığını anlayamayacak. Hala da anlamak istemeyen bir kesim var.

Küresel hanedanlar tüm dünyaya hâkim olacak planlarını devreye soktular. İnsanüstü bir güç yaratmaya çalışıyorlar. Biz belki göremeyiz ama bizim çocuklarımız ve sonraki jenerasyon esir dünyanın çocukları olacaklar. Bunu kimse öngöremiyor!  Herkes şuan özgürmüş gibi yaşıyor. Ama birkaç yıl önce değerli Hamza Yardımcıoğlu ile yaptığımız programda KÖLELER ve EFENDİLER konusunu açmıştık. İşte aynen öyle olacak yönetilen bir nesil…

Türkiye üzerinde operasyonlarına devam eden Küresel şeytanlar Erdoğan’ın jeopolitik savaşında verdiği mücadele ve taktiğine karşı şimdilik zayıflar. Her zaman söylüyorum boyun eğmek yok.
Ama bu vatanı da koruyan İLAHİ bir GÜÇ var çok şükür.

Allah Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin şu an ki mücadelesi bunu ispatlıyor. Ama Recep Tayyip ERDOĞAN sonrası mı bilemem? Gaybı Allah bilir! Şüphesiz en doğrusunu ALLAH bilir. Tabi hadislerde geçen bazı hadiselere de kulak vermek hatta dikkate almak lazım…
Neyin mücadelesini veriyoruz? Bölünmemenin ve parçalanmamanın peki neden? Esaret altına girmeyelim diye. Çileler çekilmeden feraha ulaşılmaz. Kim bilir belki de eyaletlere bölüneceğiz!
5 eyalet 5 AİLE yâda 6 Eyalet 6 AİLE yani küresel hanedanlar yönetecek bizi.
Kim bilir Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra TUTSAKLIK dönemi geliyor diye! Ama 10 yıl ama 20 yıl Türkiye’yi içten kuşatacaklar Kim bilir? Yönetimi Hanedanlar alacak Kim bilir?

Yani Erdoğan’dan sonra yıkılma, işgale uğrama, esaret dönemi olacak!  Sonrası mı?

Esaret döneminden sonra Türklerin son lideri gelecek!  Beklenen!
Türkiye’den başlattığı isyan tüm dünyaya yayılacak. Devrinin getirdiği teknolojik imkânları kullanacak. Dünya topraklarının tamamını Türk topraklarına katacak. Küresel bir Türk İmparatorluğu kuracak.   Kim bilir!
Üstte Gök Basmasa Allta Yer Delinmese Senin ilini ve Töreni Kim Bozabilir?
EY TÜRK TiTRE ve KENDiNE DÖN!… Bilge KAĞAN