Küresel güçlerin geniş kapsamlı projesi  olan 11 Eylül onların kirli planlarının miladıydı. Miladıydı diyorum çünkü 11 Eylül'de Haçlı sav

Küresel güçlerin geniş kapsamlı projesi  olan 11 Eylül onların kirli planlarının miladıydı.

Miladıydı diyorum çünkü 11 Eylül'de Haçlı savaşlarını başlattılar! 11 Eylül ABD dışında bir oluşum değil bizzat ABD içinden organize kaynaklı bir oluşumdu. Yabancı kaynakları kullandılar. Haçlı savaşını başlatmak için bir sebep gerekti. Küresel bir organizasyon olan 11 Eylül, haçlı savaşını başlatırken, ABD 'ye de nefes aldırdı. Ve İsrail'e de zaman kazandırdı. 11 Eylül planı çok kollu olarak faaliyete geçirildi. Eylem önce ABD'nin ekonomisi için ABD'ye bir fırsat oldu. ABD Afganistan'a konuşlandı. ABD Afganistan'a konuşlanmak suretiyle? Çin Hindistan ile sınır yakınlığı kurdu. Akabinde Özbekistan, Kırgızistan, Gürcistan gibi ülkeler Amerikancı yayılıma alan oldular.
 
CIA buralarda çok genişletilmiş bir projeyi de hayata geçirdi. 11 Eylül planı ABD'ye başka kapılar açmıştır. Bu NET! Ama asıl önemli olan ABD modern ama elli yıl gençleşmiş bir ABD olarak neredeyse NAZİZM diyeceğimiz bir uygulamayı da hayata geçirmiştir. Almanlar Alman ırkının kutsallığını savunur. ABD de ise WASP ve Siyonist işbirliği savunulur. WASP ve Siyonist işbirliği çok derin planları da hayata geçirmiştir. Aslına bakarsak 11 Eylül Haçlı savaşlarıdır. Müslüman olan herkesi fişleme olayıdır. Yeni Nazizm’dir. İsrail içinde vaat edilmiş topraklar projesine bir katkıdır. Dinlerin içini boşaltma planı ne kadar tutturuldu ise? Burada en önemli olan plan, hedef alınan Müslümanlar ve kutsal kitabımıza olan çok uzun vadeli yok etme ve ılımlı İslam projesi ile değiştirme ve dezenforme etmektir. Evangelist Siyonistlerin çok amaçlı planı misyonerlik faaliyeti ile devam ederken daha büyük bir planı sürdürüyorlar. Kutsalımıza giriyorlar!

Fransa’da 300 Akademisyen-Yazar- Siyasetçinin başlarını Sarkozy çekmesi ve ortaya Kuran-ı Kerim ayetleri ile ilgili (Bazı ayetlerin çıkarılması, Yahudilere karşı kin ve nefret pompalaması )  gibi dalgalandırıcı, sansasyonel  bir fikir atmaları ve bunu savunmaları sadece bir mesajdır.

Bu mesaj daha büyük bir tehlikenin oluştuğunu ve bu operasyonun yapıldığını işaret etmektedir. ABD ve Siyonist işbirliği daha tehlikeli bir planı devreye koyuyor.

Kutsalımıza girdiler!

Hedeflerinde kutsal kitabımız var. Onların amacı kendilerine göre bir kutsal kitap, kendilerine göre bir inanç. Kendilerinin istediği gibi bir sistem, onların istediği gibi bir kutsal inanç. Bizim ayetlerimizle ancak onların yorumu ile. 

Şimdiden matbaaları harekete geçmiş bile..

Ateşle oynuyorlar!