Şarkıcı Aynur Aydın, aşk hayatı hakkında konuştu

Şarkıcı Aynur Aydın, aşk hayatı hakkında konuştu. Kalbinin boş olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, ”Bir türlü aradığım aşkı bulamıyorum. Eski sevgililerim hep beni aldatmıştır, sanırım aldatılmayı seviyorum.” dedi.

‘Estetiğe Bayılıyorum’

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle sık sık magazin gündemine gelen Aynur Aydın, önceki gün Etiler’de bulunan bir güzellik merkezine girerken görüntülendi.

Güzellik merkezinde kontrolü olduğunu belirten Aynur Aydın, konu estetikten açılınca, “Bana kalsa her yerime estetik yaptırırım ama çok korkuyorum. Yoksa estetiğe bayılıyorum” açıklamasını yaptı.

Hakan Peker’den Sosyal Medya İtirafı: Evlenebilirim..

60 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakan Peker'in sosyal medya itirafı olay oldu.

Şarkıcı Hakan Peker, sosyal medyadan tanıştığı biriyle görüştüğünü ve evlenebileceğini söyledi.

Esra Sönmezer’in programına konuk olan şarkıcı Hakan Peker, sosyal medyada tanıştığı biriyle görüştüğünü açıkladı.

2018’de altı yıllık eşi Arzu Öztoprak’tan sessiz sedasız boşanan Hakan Peker, “Sosyal medyada tanışmak, onu reele çevirmek tabii ki zor ama imkânsız da değil. Biraz zaman istiyor. Şu an hâlâ konuşuyoruz” diye konuştu.

60 yaşındaki şarkıcı, “Evlilik olabilir. ‘Yalnız kalacağım’ diye bir düşüncem yok. Evlenebilirim” dedi.

Irmak Arıcı Takipçisini İfşa Etti: Ünlüyüz Diye Ağzınıza Gelen Her Şeyi Söyleyemezsiniz!

Şarkıcı Irmak Arıcı, bir videosunda gülümsediği için kendisine sosyal medyadan ''Çocuklar ölüyor edep yahu'' yorumunu yazan takipçisini ifşa etti.

Şarkıcı Irmak Arıcı, bir videosunda gülümsediği için kendisine sosyal medyadan ”Çocuklar ölüyor edep yahu” yorumunu yazan takipçisini ifşa etti.

Ünlü şarkıcı ”Duyarlı olmayıp, duyar kasan” şeklinde ifşa ettiği takipçisinin kendisine küfür ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini ve hakkında hukuki işlemleri başlatacağını söyledi.

Irmak Arıcı, ifşa ettiği takipçisinin kendisine hakaret ve şiddet içerikli ses kayıtları gönderen takipçisini ifa etti. Ünlü popçu, ”Kadınız diye, ünlüyüz diye ağzınıza gelen her şeyi söyleyemezsiniz” açıklamasıyla hukuki işlemleri başlatacağını dile getirdi.

Kadın yönetmenlere daha çok fırsat tanınmalı

Yönetmen, senarist ve kamera önü eğitimcisi Nihan Taylan sinema ve dizi sektöründe yönetmen olarak kadınlara daha fazla şans verilmesi gerektiğini açıkladı.

Nihan Taylan “En son Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı film “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?” belki de son yılların en güzel filmlerinden birisi. Bir kadın yönetmene şans verildiğinde neler yapabileceğinin de en güzel örneği. Tabi bunun gibi birçok yönetmen ve onların yaptıkları filmleri bir çırpıda sayabiliriz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Nihan Taylan “Pandemi dolayısıyla çekimlerini ertelemek zorunda kaldığımız hikayesini Kadir Çolak’ın yazdığı ve Yasin Yılmaz ile Gülsüm Arife’nin senaryolaştırdığı “Son Bakış” adlı filmde kamera arkasında olacağım. Filmimizin hikayesi bir aile reisinin hataları yüzünden dağılmış bir ailenin 25 yıl süren hüznünü anlatıyor. Filmimizde Yeşilçam’ın birçok emektar oyuncusu bizlerle olacak. Bu film sayesinde unutulmaya yüz tutmuş sanatçılarımızı da onere etmeyi hedefliyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Arap asıllı manken Fatma Uçar, Fashion Nova’dan teklif mi aldı?

Arap asıllı manken Fatma Uçar, Dünyaca ünlü ABD merkezli moda şirketi Fashion Nova’dan teklif mi aldı ? 

Son zamanlarda sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Arap asıllı manken Fatma Uçar'ın, dünyaca ünlü Fashion Nova markasının ürün çekimleri için hazırlandığı gündeme geldi. 

Fatma Uçar, sosyal medyasından yaptığı bir canlı yayın bağlantısında bu konu hakkında şöyle açıklamalarda bulundu; 

'' Fashion Nova markası dünya çapında oldukça sevilen bir marka ve bende ürünlerini severek giyiyorum. İş birliği husunda gelen tekliflere olumlu bakıyorum, böyle büyük ve güzel bir marka ile çalışmak benim için bir mutluluktur.'' 

Fatma Uçar, Kimdir ? 

Fatma Uçar, 1997 yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir. Aslen Arap asıllıdır. Fatma uçar öğretim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek, moda dünyasına adım atmıştır.

Genç girişimci Ada Demir dijital reklamın önemini anlattı

Birçok farklı sektörde faaliyet gösteren genç girişimci Muhammed Ada Demir, markaların kendilerini geliştirmesi için dijital reklam platformlarında yer edinmeleri gerektiğini söyleyerek, "Markalar hedef kitlesine uygun platformlarda, doğru reklamlar ile satışlarını arttırabilir" dedi.

Birçok farklı sektörde faaliyet gösteren genç girişimci Muhammed Ada Demir, markaların kendilerini geliştirmesi için dijital reklam platformlarında yer edinmeleri gerektiğini söyleyerek, "Markalar hedef kitlesine uygun platformlarda, doğru reklamlar ile satışlarını arttırabilir" dedi.

Yurt dışında tanınmış markaların distribütörlüğünü, pazarlamasını, inşaat ve iş geliştirme alanları gibi birçok farklı sektörlerde faaliyet gösteren genç iş insanı Muhammed Ada Demir firmaların kendilerini göstermesi ve başarıya ulaşması adına dijital reklamcılığın önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kendi markalarında da dijitalleşme süreçlerine önem verdiklerini söyleyen Muhammed Ada Demir, "Markalar hedef kitlelerini doğru analiz etmelidir. Hedef kitlelerinin yaş, cinsiyet, alışveriş alışkanlıkları gibi detaylarını iyi bilmeli ve bu yönde reklam çalışmaları hazırlamadır. Hedef kitlelerini doğru analiz edemeyen markalar dijital reklamlarda başarılı olamaz" açıklamalarında bulundu.

Her markanın bir hikayesi ve kimliği olması gerektiğini de belirten Demir , "Markalar kimliği ve hikayesi ile tüketicilere doğru aktarılmalıdır. Tüketiciler marka ile bir bağ kurmak ister. İmajını doğru yansıtan markalar, kendisine değer katar. Farklı markalardan alınan aynı kalitede ürünün fiyatında farklılıklar olması marka değeri ile doğru orantılıdır" dedi.

Dijitalleşme anlamında sosyal medyanın da önemine değinen ve bu anlamda kendisinin de aktif bir sosyal medya kullanıcısı olduğunu söyleyen Demir "Sosyal medya platformlarının önemi artık herkes tarafından anlaşıldı. Sosyal medya üzerinden verilen reklamlar sayesinde markalar büyük başarı elde ediyor. Markalar alanında uzman kişilerden destek alarak, sosyal medyayı doğru ve aktif olarak kullanmalıdır. Tüketiciler ürün ve hizmet aldıkları markalara tanımak ve güvenmek ister" sözleriyle dijitalleşmek isteyen şirketlere tavsiyelerde bulundu.

Uriel'den Sezen’den sonra Gülben şarkısı

Sezen Aksu’nun “Kaybolan Yıllar” şarkısına hazırladığı club versiyonla iddialı bir çıkış yakalayan Uriel, yeni projesiyle de ses getirecek. Uriel bu kez Gülben Ergen’in yorumuyla hafızalara kazınan “Masum” şarkısının club versiyonuyla dinleyicilerinin karşısına çıkacak.

90’lı yılların ünlü isimlerinden Uriel, 30 yıl aradan sonra müziğe iddialı bir dönüş yaptı. Hayranı olduğu Sezen Aksu’nun “Kaybolan Yıllar” şarkısını cover’layan sanatçı, imza attığı club versiyonla müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Uriel, yeni projesi için de vakit kaybetmeden kolları sıvadı.

2008’DE GÜLBEN SÖYLEDİ

Uriel, üçüncü single’ı için söz ve müziği Altan Çetin’e ait “Masum” şarkısını seçti. 2008 yılında Gülben Ergen’in seslendirdiği şarkı, bu kez club versiyonuyla dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

FARKLI BİR SOUND

“Masum”un en sevdiği şarkılardan biri olduğunu söyleyen Uriel, “Gerekli izinleri alabildiğimiz için mutluyum. ‘Kaybolan Yıllar’ın ardından ‘Masum’u da farklı bir sound’la dinleyicilerimize sunacağız. Bu yeni single beni çok heyecanlandırıyor” dedi. “Masum” çok yakında dijital platformlarda yayınlanacak.

Cemil Kan "Şifa Niyetine" şarkısı ve çektiği duyarlı klibine izleyicilerden tam not!

Cemil Kan, 1994 yılının Mart ayında İstanbul'da doğdu. Müzik yolculuğu babasının sadece üç teli kalan eski gitarını çalmaya çalışarak başladı. 17 yaşındayken, rock&blues barlarda solo gitarist ve arka vokalist olarak grubuyla performans gösteriyordu.

2013 yılında işletme alanında üniversite eğitimi için Viyana'ya taşındı. Müziğe olan tutkusunu takip ederek, 2017 yılında Viyana Konservatuarı Caz-Gitar lisans programına başladı. Konservatuarda bir yıl geçirdikten sonra, lisans programında çift anadal yaparak eğitimini ilerletti. Caz Gitar ve Alto Saksafon dallarında eş zamanlı eğitime başladı.

Kurdugu iki kişilik caz & blues grubunda vokalist, akustik gitarist ve saksafonist olarak yer aldı. Diğer yandan da Viyana`da bir hard-rock müzik grubunda solo gitarist olarak performans göstermeye başladı.

Cemil Kan, Kasım 2019'da “Doğru Anahtar” adını verdiği ilk albümünü çıkardı. Bu harika albüm yaptığı prodüksiyon ve müzik kompozisyonu ile kendi stüdyosunda kaydedildi. Kasim 2020`de “Şifa Niyetine“ adlı ikinci tekli albümünü çıkardı ve bu şarkısına toplumsal bir sorun olan "kadına yönelik şiddeti“ konu alan klibini Nisan 2021`de yayınladı. Oldukça ilgi gören klip takipçilerinden ve izleyen herkesten tam not alırken eser, otoritelerce çok beğenildi.

Müziğin yaşı yoktur!

İş insanı olarak başarılı bir kariyerin ardından Tülnaz Seyhan profesyonel müziğe ilk adımlarını 2019 yılında atmaya başladı. Bugüne kadar yapmış olduğu üç albümündeki tüm şarkıların ve söz ve besteleri kendisine ait olan Tülnaz Seyhan hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Hayranları tarafından şarkılarına Yeşilçam filmleri tadında şarkılara benzetilmesinden büyük mutluluk duyan başarılı sanatçı bu şekilde benzetilmekten tarifsiz mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yapmış olduğu albümlerindeki şarkılarının içinde kendisi için en özel şarkının Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mutafa Kemal Atatürk için yaptığı “Benim Canımsın, Sevdamsın, Atam” adlı şarkısı olduğunu söyledi. Başarılı sanatçı ayrıca son albümünde yine kendisine ait 8 şiiri de seslendirirken bu albümünde şiir severlere de hitap etmiş oldu.

Bugüne kadar yaptığı albümleri maddi bir kaygı güderek yapmadığını ifade eden Seyhan “Benim için önemli olan şarkılarımdaki duygularımı dinleyicime vermek. Şarkılarımı dinleyenlerin o şarkılarda kendilerine ait bir anıyı yaşamaları veya hissetmeleri benim için en büyük ödüldür” diyerek sözlerini tamamladı.