ORGANİK ALIŞVERİŞ NOKTASI



NAZİLLİ DOĞAL LEZZETLER



Bahçeden sofranıza sloganı ile yola çıkan genç girişimci Nilay Atmaca Figen özellikle Nazilli   bölgesinin vazgeçilmezleri arasında olan ev yapımı Çilek Reçeli, Nar Ekşisi, Kuru Dolmalık biber ve patlıcan, Yöreye özel asma yaprağı, Sızma Yağ, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Kuru İncir Kürü, Kanton Yağı ve Yer Fıstığı Ezmesi ile ön plana çıkıyor instagram sayfası üzerinden organik hali ile doğrudan müşterilere ulaştırıyor.



İnstagram/nazillidogallezzetler





Photoderm Bronz Dry Oil ile



Sağlıklı Bronzluk!



SPF 30 / SPF 50+ ve UVA 17 ile yüksek UVA/ UVB koruması sağlayan Photoderm Bronz Dry Oil, taransparan ve ultra akışkan kuru yağ dokusuna sahiptir. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmayan ürün, ıslak cilde de uygulanabiliyor. İçeriğindeki bronzlaştırıcı kompleks sayesinde cildin canlanmasına, güçlenmesine ve uzun süreli korunmasına yardımcı olan Photoderm Bronz Dry Oil, içerdiği E vitamini ile serbest radikallere karşı mücadele ediyor.

 



Birélin 2019 İlkbahar-Yaz Sezonunda



Kadınların Duygu Durumlarına Hitap Eden Bir Hikaye Sunuyor



Her sezon belli konseptlerle bütünleşik bir koleksiyon sunan Birélin İlkbahar-Yaz aylarından aldığı ilhamı renkler, desenler, figür ve imgeler üzerine taşıyarak, kadınların duygularıyla harmanlanıyor. Kimi zaman katman katman, kimi zaman ise tek parça ve yalın…

Birélin’in Italyan tasarımcısı Gianni Stracquadanio koleksiyonu, duyguları, duruşları ve içiçe geçmiş tarzları dört ayrı kapsülde buluşturarak tamamladı.

 



Persil, Derin Temizleme Teknolojisini Pınar Altuğ Atacan ile Tanıttı…



Çamaşırlarında mükemmel temizlik arayanların seçimi Persil, yeni geliştirdiği derin temizleme teknolojisini, İstanbul’daki Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleştirdiği keyifli bir relansman organizasyonu ile tanıttı. Persil’in son reklam filmindeki lunapark konseptini yansıtan organizasyona; markanın elçisi Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte katıldı. Davetliler arasında ise Arzu Kunt, Aslıhan Tandoğan, Ayşegül Kayabay, Başak Sayan, Begüm Karamahmutoğlu, Demet Tuncer, Gizem Hatipoğlu, Günsel Ülkü, Okan Karacan, Gökay Dere , Oya Anlar Onat, Petek Ertüre, Sibel Arna ve Zeynep Mansur gibi tanınan isimlerin yanı sıra önemli influencer’ları da vardı.

 



YAZIN EN HEYECAN VERİCİ MODA BULUŞMASI:



LES, MOMO'DA'NIN PLAJINI BENJAMINS



Geçen yaza damgasını vuran The Beach of MOMO’da yazın en heyecan verici moda buluşması gerçekleşti. Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan Les Benjamins markası ilk yazlık pop-up mağazasını The Beach of Momo’da açtı. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın’ın büyük ilgi gören son koleksiyonun öne çıkanları, yaz boyunca The Beach of MOMO’da moda severlerle buluşacak.

 



AYNI ŞARKI DA PİŞTİ OLDULAR



Serap Zincir , büyük hayranı olduğu Sezen Aksu’nun ''Kaçın Kurası'' isimli şarkısını kendine has yorumuyla yeniden seslendirdi.

Seyhan müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunulan ve yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören şarkı,kısa sürede youtube’de 1.3 milyonluk organik izlenme oranına ulaştı.

Serap Zincir’in tekrar yorumladığı Kaçın Kurası isimli sezen aksu şarkısı aynı zaman da İrem Dericiyle de pişti olmasına neden oldu.

 



BOUTIQUE EMİNA FARK YARATIYOR



Kişiye özel hizmet sunan Boutique Emina, alışveriş merkezlerinin yorucu temposundan uzaklaşmak isteyen kadınlara keyifli ve farklı konseptte bir alışveriş imkanı yaratıyor. Renk ve Stil Danışmanı Nuray Çınar ve Emine Arslanhan tarafından açılan mağazada, muhafazakar giyimiyle ilgili kıyafet ve aksesuarlar yer alıyor.

Florya’da yeni açılan ve kısa zamanda popüler bir mağaza haline gelen Boutique Emina, dünyaca ünlü markaların ürünlerine de ev sahipliği yapıyor. Boutique Emina’nın kendi sektöründe oluşturduğu tarz, sadece muhafazakar giyimli kadınlar tarafından değil, şıklığına önem veren tüm kadınlara hitap ediyor. Aynı zamanda Renk ve Stil Danışmanı Nuray Çınar ve Emine Arslanhan, muhafazalar giyimli kadınlara ilham verecek önemli tüyolarda bulunuyor.

 



Güzel Oyuncu Tuğba Tutuğ Sokak Hayvanlarına Destek Oldu !



Kanal D de yayınlanan “Yaralı Kuşlar “ dizisinde Ayşe karakterine can veren başarılı oyuncu Tuğba Tutuğ liseli öğrencilerle buluşarak, "mavi kapak " projesine destek veren isimler arasına katıldı.

Melekler Kahvesi ve GültepeMesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

işbirliğinde yürütülen mavi kapaklarıhayvan mamalarına ve su kaplarınadönüştürme sosyal sorumluluk projesine ünlü isimlerden yoğun ilgi devam ediyor. Bunlardan biri de Tuğba Tutuğ oldu.



ÜNLÜLER “ROOT WEEKEND”DE BULUŞTU



Türkiye’nin gözde tatil şehri Bodrum’da yepyeni bir konseptle yaz tatili standartlarını değiştiren Root Bodrum, hafta sonu gerçekleşen ve büyük ilgi gören etnik bohem tarzdaki açılış partisiyle ünlü simaları ağırladı. Root Bodrum’un kurucu ortakları Barış Erdoğdu ve Fırat Özgöçer ile kreatif direktörü Sedef Gali’nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel açılış partisine Gonca Vuslateri, Bennu Gerede, Ayşe Kucuroğlu, Uğur Kurul, Eliz Sakuçoğlu, Dila Tarkan, Mert Öcal, Özlem Avcıoğlu ve Elif Brav Mısırlı gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Bodrum’un en güzel koylarından Tilkicik’te yer alan; kökleri müzik ve sanata uzanan Root Bodrum’da yaz boyu farklı bir yaşam stilinin izini sürmek istiyorsanız yakın takibe alın.

 



GAMA ART GALLERY KAPADOKYA’DA BİR İLK’E İMZA ATTI!



SEVGİNİN GÖZÜ



Hiç bir Şey ‘Nazar boncuğu’ kadar Türk kültürünü temsil etmiyor!

Uluslar Arası Çağdaş Sanat Galerisi Gama, Şule Claire Altıntaş’ın projelendirdiği‘’ Sevginin Gözü‘’( Eye Love You) adlı sanat etkinliğiyle Anadolu’nun büyülü kenti Kapadokya’da bir ilk’e imza attı.

Amacı, Türkiye ve Dünya’nın her yerinden ziyaretçi akışı sağlayarak Kapadokya’nın kültürel ve doğal zenginliklerinin büyük bir değer olduğunu dünyaya göstererek sanatsal açıdan prestij katmak olan Şule Claire Altıntaş, Kapadokya turizminde pozitif etki yaratarak Türkiye değerlerini Dünya’ya sevgi mesajı vererek tanıtıyor.

 

 



HAFTANIN MEKANI



MOYO BEACH HOTEL



Bodrum’un merkeze en yakın koylarından Torba’da yer alan Moyo Beach Hotel misafirlerine eşsiz tatilin kapılarını açıyor. Denize sıfır konumuyla ve butik otel konseptiyle kaliteli ve konforlu hizmet sunan otelin luxury standart ve suit odalarından ailecek de tatilin keyfini çıkarın.

Baba oğul Adnan ve Nesil Erciyas’ın kurduğu Moyo, göz alıcı tasarımını konforla sunduğu 29 standart, 15 suit, 4 ultra lüks olmak üzere 48 oda kapasitesine sahip. Mekanın işletmesini de Mehmet Çolak yapıyor.