“İYİKİ DOĞDUN GÜZEL KIZIM”

Sosyal medyada paylaşılan ve iki miniğin kafa kafaya verdiği bir fotoğraf büyük ilgi görüyor. Bu bu kolaj fotoğraftaki iki ünlü isim şimdilerin yeni aşıkları.

İrem Derici ile Atakan Işıktutan'ın aşkı tam gaz devam ederken Işıktutan'ın sosyal medyada paylaştığı ilginç bir fotoğraf dikkat çekti.

Atakan Işıktutan kendi çocukluk fotoğrafı ile İrem Derici'nin çocukluk fotoğrafını kafa kafaya vermiş bir şekilde photoshop ile birleştirip "İyi ki doğdun güzel kızım" notu ile sosyal medyada paylaşara Derici'nin doğum gününü ilginç bir şekilde kutladı.

JURASSİC PARK YILDIZINDAN KÖTÜ HABER!

Jurassic Park serisinde Grant karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sam Neill, kendisine kanser teşhisi konduğunu söyledi.

Jurassic Park filmleri ile Hollywood'un unutulmaz isimleri arasına giren oyuncu Sam Neill'in kan kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

The Guardian gazetesine röportaj veren oyuncu, kan kanserine yakalandığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl kan kanseri teşhisi konduğunu ve kanserin üçüncü aşamada seyrettiğini açıklayan oyuncu, “Doğrusunu isterseniz hastayım. Ve muhtemelen ölüyorum” dedi.

ÖZGÜR ARAS 30 YILLIK BAŞARISINI KUTLADI

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek yılının 30. Yılını sanat, cemiyet ve iş dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin katıldığı bir organizasyonla kutladı.

Organizasyonunu Jovie Events’in yaptığı Jolly Joker Pub Kanyon’da gerçekleşen Özgür Aras’ın “Rengarenk30Yıl” adını verdiği gecesinde konuklar Cenk Çöteli’nin çaldığı şarkılar eşliğinde eğlendiler.

Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın “Rengarenk30Yıl” adını verdiği gecesine Aleyna Tilki, Begüm Obiz, Berkay, Burak Kut, Cansu Kurtcu, Cem Özer, Ece Seçkin, Erkan Özarman, Erol Köse, Gülben Ergen, Gülçin Ergül, Gülşah Saraçoğlu, İbrahim Büyükak, İlker Ayrık, Lara Sayılgan, Mehmet Akbay, Onur Büyüktopcu, Pelin Öztekin, Pınar Soykan, Seçil Gür, Seda Mete, Seda Sayan & Çağlar Ökten, Simge Sağın,Tanju Babacan, Yonca Evcimik, Zerrin Özer gibi birçok ünlü isim katıldı.

SURVİVOR ANIL TETİK NİŞANLANDI

Survivor ile tanınan oyuncu Anıl Tetik, evlilik yolunda ilk adımı attı. Tetik, İlknur Karamahmutoğlu ile nişanlandı.

Anıl Tetik'in nişan karelerine hayranları beğeni ve yorum yağdırdı…

Survivor yarışmasından sonra oyunculuğa yönelen Tetik, Üç Kız Kardeş, Tek Yürek ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol aldı.

ÜNLÜ İSİMLER MİLLETVEKİLLİĞİNE BAŞVURU YAPTI

14 mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili olabilmek için ilk başvurular yapıldı.

Milletvekili aday adayı olan isimlerin içinde ünlü isimler dikkat çekiyor.

Şarkıcı Onur Akın, eski futbolcu Gökhan Zan, Oyuncu Filiz Taçbaş , şarkıcı Davut Güloğlu , eski futbolcu ve teknik direktör Ünal Karaman yeni dönem milletvekili seçilebilmek için ilk adımı atan ünlü isimler oldu

ÜNLÜ OYUNCUNUN 3 YAŞIDANKİ RESSAM OĞLU

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Nazife Aksoy’un oğlu Asil Aksoy, geçtiğimiz hafta Nişantaşı Selahattin Kara Art Studio’da sergi açtı.

Üç yaşındaki genç ressam Asil Aksoy’un yaptığı ve yaklaşık 80 eserden oluşan sergiye sanatseverler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Aynı zaman da Aksoy çifti oğulları Asil Aksoy’un yeni yaşını da hazırladığı pasta ile kutladılar.


 

YENİ İMAJI ÇOK YAKIŞTI

Nida Büyükbayraktar ile geçtiğimiz Ağustos ayında evlenen şarkıcı Petek Dinçöz katıldığı bir davette yeni imajı ile dikkat çekti.

Yıllardır uzun saçları ile dikkat çeken Dinçöz, bu sefer saçlarını daha kısa ve küt kestirerek daha genç ve dinamik bir imaja büründü.