Hakan’ın Kulağındakiler

1- Sibel Can - Kuyu
2- Fikret Dedeoğlu - Unutmayacağım
3- Belma Şahin feat Serdar Ortaç - Adı Üstünde
4- Özgün - Hayalet
5- Yılmaz Taner - Kapılar
6- Mehmet Savcı - Altın Gibi
7- Soner Sarıkabadayı - Boza Boza
8- Mustafa Sandal - Reset (ft. Eypio)
9- Selin Ciğerci - 5 Karat (feat. Ebru Polat)
10- Çağla - Saz mı Caz mı

BEKLEDİĞİNİZ İSİMLERİN
ALBÜMLERİ VE ŞARKILARI YOLDA

Eveet, yaz geldi. Müzik piyasası canlanmaya başladı. Birçok isim yeni albüm hazırlığında. Kenan Doğulu, Merve Özbey, Murat Boz gibi isimlerin yeni albümleri yoldaymış. Merve Özbey'in yeni albümü yaklaşık 1 ay içerisinde bizimle buluşacakmış. Dolu dolu bir albüm bizi bekliyormuş, arabesk şarkılar da olacak diye duyumlar aldım. Tabii albümden önce Vuracak şarkısına çektiği klip bizlerle buluşuyor. Kenan Doğulu'da yeni albüm ve yeni klibini dinleyiciyle buluşturmak için gün sayan isimler arasında. Hatta ve hatta klip çekimleri esnasına ait olduğu düşünülen bir de fotoğraf paylaştı. En sevdiğim, en takdir ettiğim sanatçılardan biri. İple çekiyorum. Murat Boz'un da albüm hazırlığında olduğu kulağıma gelen bilgiler arasında. Konusunda uzman birçok isimden şarkı aldığını biliyorum. Deep house tarzda şarkılar duyarsak şaşırmayalım. Bu albüm haberlerine ben çok sevindim. Asıl bir sürpriz de Zeynep Dizdar cephesinde var. Bi Gülüş şarkısıyla müzik piyasasında ben de buradayım diyen Dizdar, sözü ve müziği kendisi ve Faruk K'ya ait yeni şarkısı Önsezi'yi de bu hafta içerisinde sevenleriyle buluşturacak. Vallahi şarkıyı ilk dinleyen isimlerden birisiyim. Ben çok sevdim, hafif Ajda Pekkan havası var. Zeynep Dizdar bu şarkıya çok inanıyor ve bu şarkı için savaşacağını dile getiriyor.

BU DANSÖZ BAŞKA DANSÖZ



Geçtiğimiz yıl müzik çalışmaları için Türkiye'ye yerleşen Kosovalı sanatçı Asya Gashi son projesi için Serdar Ortaç ile bir araya geldi. Dansöz şarkısı biliyorsunuz ki Ortaç'ın en kült olmuş eserlerinden birisidir. Biliyorsunuz şarkıyla ilgili zamanında Arto, Hande Yener, Serdar Ortaç mahkemelik olmuştu. Ama şarkı tabii ki 2000'lerin unutulmaz şarkıları arasında kalmayı başardı. Kosovalı Asya'da bu şarkıyı yeniden yorumlamış. Tarık İster'in aranjesiyle şarkı çok fazla deformeye uğramadan kulaklarımıza geliyor. Asya'nın şivesi de şarkıya farklı bir renk katmış. Kötü mü asla ama Serdar Ortaç'ın sesini duymaya alışık olduğumuz için ilk başta biraz garipseyebilirsiniz. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen klipte Asya çok güzel gözüküyor. Gelin bakalım Kosovalı sanatçı şarkıyla ilgili ne demiş? Güzel sanatçı,''Serdar Ortaç ve Dansöz'ün uğruna inanıyorum. Herkesin yıllarca beğenerek dinlediği bu güzel şarkıya yeni bir yorum katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biliyorum ki bu yaz herkes Dansöz'le coşacak. Bu harika şarkı ve güzel klip hafızalara kazınacak. Bu Dansöz başka Dansöz'' şeklinde konuştu.

DÜNYA’YA AÇILMASINA ÇOK AZ KALDI



Hande Yener uzun zamandır emek verdiği İngilizce şarkısı için son viraja girdi. 'Love Always Wins' adını verdiği şarkısı için klip çekimleri başlamış. Hayranları sabırsız bir şekilde bu çalışmayı bekliyor diyebilirim. Sosyal medyada da sıkça Hande'ye bu konuyla ilgili sorular geliyor. Hande bu projeye çok inanmış ve güvenmiş. Biz de onun bu güveni sayesinde bir acaba demedik değil. Yıllardır birçok ismin yurt dışından hüsranla döndüğünü görüyoruz. Belki birçok isimden 'Şarkım yurt dışında çalacak' açıklamalarını her yıl duyuyoruz ve büyük umutlar vaat eden isimler umutlarımızı boşa çıkarıyor. Ama Hande Yener için umutluyum, çünkü başka bir tarzı var, başka bir aurası var. Baksanıza yabancı şarkısı için tasarım klipten bahsediyor, bu bahsetmesiyle biz tekrardan umutlanıyoruz. 'Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çok daha öte bu yaptığımız, yurt dışındaki televizyon kanallarında olacağım' açıklamasını da yapmıştı. Yurt dışında çok iyi menajerlik ve basın çalışmasıyla Hande bu işin hakkını verir. ''Biliyorum, sizi anlıyorum ve aynı heyecanla ben de bekliyorum. Love Always Wins'e özel tasarım bir video klip geliyor. Bu yüzden her beklenen dakikaya değecek. Çok az kaldı! Çok çok az!'' açıklamasını Türk bayraklarıyla paylaşması da göğsümüzü kabarttı. Yakışır vallahi!

 

Hazırlayan: Hakan Kanburoğlu