HAZIRLAYAN: DİLARA KIRMİT



1)



DİON gerçekten ufkumuzu açan bir tasarım ile karşımızda kırmızının her tonunu ayakkabısındada gösteriyor.Siyah ile uyuşturması hiç göz görmüyor ben burdayım dedirten tül detaylı çeket elbisesi çinde hala bir genç kızın yaşadığını gösteriyor.



 

 

 

 

 



2)



Femininst ve erkeksi kombinleri ben gerçekten çok seviyorum ama her kadının da bu tarzı taşıyamayacağını düşünüyorum.Takım elbisenin yıllardır moda olduğu aşikar gri takım hem ten rengine hem saç tarzına çok iyi gitmiş vazgeçilmez gold stilettolar ile hareket katması süper gerçekten cool bir harket.



 

 

 

 

 

 



3)



Farkettiyseniz gerçekten içinde uyuyan bütün kadın tarzını yaşamış ve tarzındada yaşatıyor bazen küçük bi kız bazen kadın gibi kadın bazen feminen gözükebiliyor bu çizgiyi yakalamak zor olsa gerek bu benim en beğendiğim 2.kombini sade ama şık asil kadınların pek aksesuara ihtiyacı yoktur.



 

 

 

 

 

 

 

 



4)



 

Bu bana biraz fransız hizmetci kıyafetlerinin modernleşmiş hali gibi geldi Dion’nun tarzını yorulamak gerekirse anladığım kadarıyla aksesuar pek sevniyor detaylara bayılıyor ve şıklığı detaylarda yakalıyor umarım bu konuda fikirveren birileri yoktur hepsini kendi seçiyor ve düşünüyordur.İnanılmazz !!!



 

 

 

 

 

 

 

[caption id="attachment_229398" align="alignleft" width="360"] PARIS, FRANCE - JANUARY 24: Singer Celine Dion is seen on January 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/Getty Images)[/caption]

 

5)



İşte bu !!! Dion seninle tanışsak gerçekten iyi anlaşırız sanırım benimle buluşmaya geliyorsun !



Tam lolita ! o gözlük o çanta o eldiven ile uyumu sanırım bu paris couture week’n 4. Günü falan olsa gerek biraz şaşırtıp sade kalmak istemiş ama sıkıldığını düşünmüyorum bizi şaşırtmaya devam edecek.



 

 

 

 

 

 

 

 



6) 



Şimdide Celine’nin içindeki avangart ama seksi kadını hep beraber yaşıyoruz ! En en en iddalı parçası kesinlikle bu bir çoçuk markası yerine yetişkinler için bir marka kursan Dion bütün markalar iflas edebilir sen harika bir detaysın !



 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

7)



Kapanışı ruhen olması gereken ama asla olmayan zamana inatla yarışan Dion’nun gelinin evine torunlarının doğum gününe gidebilecek kombini ile karşılaşıyoruz üşümüşte olabilir ?



Ama bu kıyafetle VALENTİNO defilesine gittiğini kimse bilmiyor tabiii!



  



 

 

 

 

 

 



Bunlarda bahsettiğim dedikodu kareleri aşkın yaşı yoktur hissettiğn  yaştadır aşk görüldüğü üzere birlikte gerçekten iyi vakit geçiriyorlar ve gerçekten her anlamda uyum halindeler ama Dion’da çok çekti herşeyin en güzelini hakediyor ve aşkta çok vefalıdır eski eşinin kansere yakalandığını duyunca en büyük destekcisi Celine di.





Türkiyedede konser vermesini dört gözle bekliyor olacağım !