Psikopatlığından Eser Kalmadı!




Star Tv nin beğenilen dizisi Avlu'nun yeni sezonunda diziye psikopat hapishane müdürü Zerrin karakteriyle dahil olan Nergis Öztürk başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor.

Dizideki sert görüntüsünün aksine normal hayatında oldukça naif ve yumuşak bir kişiliğe sahip olan Nergis Öztürk  yoğun geçen set ortamından fırsat buldukça soluğu ailesinin yanında alıyor.

Kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan eşi Cemal Toktaş ile aşkları ilk günkü gibi devam eden Nergis Öztürk bu haftasonu uzun süredir işten fırsat bulup da  yapamadıklarını yaptı ve ünlü çift birlikte dolu dolu bir haftasonu geçirdi.

 

 

Çatışmalı Ekran Şiddeti Körüklüyor!



Sabahın köründe kalktınız! zaten gece geç yatmışsınız uyanmak bir dert, yola çıktınız trafik zaten ayrı bir dert, hele ki toplu taşıma kullanıyorsanız itiş kakış içinde işe vardınız.Yadınız ,çizdiniz, konuştunuz, gerildiniz ,azar işitip , kavga ettiniz ve akşamı yaptınız.Al baştan şimdide eve dönüş çilesi neyse vardınız eve çoluk çocuk derdi koca , karı derdi gerim gerim gerildiniz az kafa boşaltayım diye ekran karşısına geçtiniz.

Geçtiniz de ne oldu sanki !

Televizyon ekranlarında öyle bir döneme girdik ki döndür dolap ,doldur boşalt sistemi var…

Türk dizileri senaryoda tıkanmış üretim durmuş var olanda terzi yaması gibi olmuş çevir arkasını yap yamayı…

Her kanalda polisiye, çatışma, mafya özentilerinin fışkırdığı diziler konu hep intikam, silah, kötü adamlar, cesur adamlar, fakir kızlar ,zengin oğlanlar, fesat akrabalar, kötü kaynanalar..

Ve tüm diziler nerede ise kopya kağıdı gibi örnek mi? al sana örnek Show tv'de Çukur, Çarpışma iki dizide aynı konu ağırlıklı, Kanal D'de Arka sokaklar, Muhteşem ikili konu aynı, Star tv'de Avlu, Söz, Ufak Tefek Cinayetler , Atv'de Sen anlat karadeniz, Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, Can kırıkları, Fox tv'de savaşçı, Ekran öyle bir hal aldı ki Adam öldüren, silah tutan, vuran , kıran, döven, tecavüz eden, işkence yapan yani anlayacağınız kan, gözyaşı başka bir şey yok! Zaten gerilmişsiniz üstüne üstlük birde bu dizilerdeki karakterlerin dertleri sinir tavan yani !...

Yapımcılar ve kanallar o kadar reyting gözüyle çalışıyorlar ki ,her kanal aynı işin farklı versiyonunu gözümüze gözümüze sokuyorlar bıktırana kadar tekrar tekrar, sonra neden Türk dizileri eski tadı vermiyor, halini almaya başlıyor.

Yorgun argın geldik bir evimizde dizi keyfimiz olmayacak mı modu tabi ki bir de!...

Nerede o eski diziler, aile dizilerimiz vardı fantastik diziler, aşk dizileri ve daha sayamayacağım bir sürüsü,

Komediye gülmeye hasret günler geçiriyoruz ekran karşısında neredesin Şaban diyoruz zaman zaman ne hale getirdiler dizi piyasasını diyoruz iyice geriliyoruz yanımızdaki çıt etse çıt çıt diyeceğimiz geliyor bir anda…Doluyoruz taaaa çenemize kadar şiddetle sonrada diyoruz ki neden bu ülkede kadına çocuğa bu şiddet!...Sorma kardeşim niyesini zaten her akşam gözünün önünde her kanalda alasını izliyorsun işte ondan!

Ekranı bu hale getirdiler. Artık tatlı, komik, yumuşak içerik üretemeyecek durumlardayız. Gerçekten önlem alınmalı yoksa çok YAZIK Olacak çok ….

 


Latin Hayranları Engin Akyürek’ten Ne İstiyor?


Oyuncu Engin Akyürek karizmasıyla latin ülkelerini adeta kasıp kavuruyor.

Türkiye dışında hatırı sayılır yabancılardan oluşan bir fan kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncunun yabancı fanlarının şimdilerde bir isteği var.

Dünyanın heryerinden Engin Akyürek'e çağrı var

İspanyol fanları 21 hikayede oluşan ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan "Sessizlik" kitabının kendi dillerine çevrilmesi için ünlü oyuncunun yayın evine mesaj bombardımanına tutuyorlar... Ayrıca imza günü için de yayınevine baskı yapan Engin Akyürek hayranları istedikleri sonucu alabilecekler mi bakalım?

 


Gülben Ergen “Kimseye Lanet Olsun Demedim”


Gülben Ergen geçtiğimiz gün katıldığı bir magazin programında son dönemlerde yaşadığı sıkıntılar hakkında oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

Ergen “Ben 26 senedir bu işi yapıyorum. Siz tatlı tatsız haberler yaptınız, iyi haber yaptınız kötü haber yaptınız… Beni 58 dk. 65 dk. Masaya yatırıp özel hayatımızı irdelediniz mi? Bir senaryo yazıp üzerine oynamak olmadı. Güçlü görünmeye çalışmadım, güçlüydüm.Tüm yaşadıklarına rağmen “Ölünceye kadar lanet olsun diye bir kelime kullanmayacağım. Çocuklar için endişelendim. Duyarlar mı kulaklarına bir şey gider mi diye. Bu kadarını hiç yaşamadım. Çok uzun sürdü, bitmek bilmedi. Hiç lanet olsun demedim. Ben kin sevmiyorum. Kapıya geleni almak adettendir. Pişman değilim. Ama bundan sonra yok.Ben şükretmenin bir büyü olduğunu düşünüyorum. Benim şükürümle de alay ettiler. Hayattan aldığım en büyük ders ‘bana benden fayda var’.” Dedi.

 


Günel Zeynalova’nın Hayatında “Bir Adam Var”!


20. sahne yılını kutlayan Günel Zeynalova muhteşem bir single ile sevenleriyle buluştu. Uzun ve sıkı bir çalışmanın ardından tekrar müzik piyasasına giriş yapan Günel Zeynalova’nın “Bir Adam Var” single albümü Ölmez Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı.



Sanat çevresinin “Kuğu gibi olmuş” dediği ve güzelliği dikkatlerden kaçmayan Günel Zeynalova, basın mensuplarının kim bu adam? Sorusunu yanıtsız bıraktı. Günel Zeynalova, “Sizlerle tanışmanın 20. yılını kutluyorum. Bu single albümde, kendi duygularımı kaleme alarak yazmış olduğum eserler ile söz   yazarlığı ve bestecilik konusunda da varlık göstererek, siz sevenlerime  seslenmeyi hedefledim. Şimdilik tek aşkım bu single albümüm” dedi.

Albüme ismini veren ‘’Bir Adam Var’’ isimli şarkının, sözü ve müziği Günel Zeynalova’ ya ait. Şarkının düzenlemesini Suat Sakarya yaparken mix ve mastering çalışmalarını ise Emre Kıral yaptı.

 


Hakan Peker Sessiz Sedasız Boşandı!


Şarkıcı Hakan Peker  2012 senesinde dünyaevine girdiği Arzu Öztoprak'la sessiz sedasız bir şekilde boşandı.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programına mesaj atarak boşandığını açıklayan Peker , “13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim’de Silivri’de boşandık’ ifadelerini kullandı.

Uzun süre nişanlı kalan ikili 10 Haziran 2012'de hayatlarını birleştirmişti. Hakan Peker evliliğini medyadan uzak bir şekilde sürdürüyordu.

 


Hamilelik Haberini Doğruladılar!


Oyuncu Pelin Akil eşi Anıl Altan ile hamilelik haberini sosyal medyadan duyurdu.

Pelin Akil’in hamile olduğu basına yansımış ama ünlü çiftten konu ile ilgili net bir açıklama gelmemişti. Pelin Akil storysinde eşi Anıl Altan İle ilk defa bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Anıl Altan’ın müjdeyi Megastar Tarkan gibi vermesi dikkatlerden kaçmadı

 


Işın Karaca’nın ‘Müslüm’ Eleştirisi!


Türk pop müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmine gitti ve sonrasında sosyal medya hesabından film hakkında bir eleştiri yaptı.

Karaca, yaptığı eleştiri sonrası sosyal medyada adeta linçe uğradı.Işın Karaca film hakkında aslında pek çok müzik eleştirmeni ve müzikseverin dile getirdiği filmdeki şarkılarda Müslüm Gürses'in sesinin neden kullanılmadığı konusunu dile getirerek "Müslüm babanın sesi olmayınca koca film bana zulüm oldu.Millet neden bu kadar abarttı anlamadım.Eminin Müslüm babada izleseydi benimle aynı fikirde olur " paylaşımını  yaptı.

Bu paylaşım sonrası kendisine yapılan yoğun eleştirilere Karaca yine sosyal medyadan "İnsanların fikirlerini söylemesi suç hangi devirde yaşıyoruz"çıkışını yaptı.

 


İdil Fırat'tan Duygu Dolu Mesaj!


İdil Fırat sosyal medyada oldukça duygusal mesaj yayınladı.

Geçtiğimiz 11 Mart'ta İran'da düşen jette hayatını kaybeden 11 kadından biri olan yakın arkadaşı Sinem Akay'ın doğum gününü instagram hesabında kutladı.

Ünlü isim altına şu notu düştü.”Güzel yüzlüm, güzel gülüşlüm... İyi ki doğdun. Seni çok özledim. Ve çok çok seviyorum...Sen hep yanımızdasın güzel Sinemim"