Alex de Souza’ya Film Teklifi!



Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı yıldız futbolcusu Alex’e Sinema Film teklifi.

Oyuncu Burak Özçivit, Fenerbahçe nin Efsane ismi Alex de Souza’ya Kendisine ait olan Yapım Şirketi aracılığı ile Birlikte oynayacakları Sinema Filmi için Teklifini ilettiği iddia ediliyor.

Proje, Yıldız bir futbolcunun Dramatik hayatını konu alacak Film Türkiye ve Brezilya’da çekilecekmiş.Senaryoyu Alex’e gönderen Yapım şirketinin Teklifini Alex De Souza nın Kabul edeceği konuşuluyor ve Burak Özçivit ile Beyaz Perde’de 2020 Yılında bu ikiliyi izleyeceğiz gibi...

 



Alper’in Farkı Fark Ediliyor!



Ossi müzikten ikinci teklisini çıkartan Alper Aksoy gerek Avrupai havası gerekse müzik soundu ile fark edilmeye başlandı.

Ayyaş adlı şarkısının hemen devamında sözü ve müziği kendine düzenlemesi Ender Çabuker’e ait olan “Ne Kadar Çok” adlı şarkısını dijital ortamda çıkartan Aksoy hareketli şarkısına Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde oldukça renkli bir de klip çekti.

Klipte şarkıcının hareketli ve neşeli ruhu iyice ortaya çıkarmış. Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan Ana Dalı'ndan ve İstanbul Devlet Konservatuar'ı Müzikal Bölümünden mezun olan Alper Aksoy aldığı eğitimleri ekrana yansıtan bir sanatçı.

Birbirinin tekrarı şarkıların bolca mevcut olduğu müzik piyasasında kendine özgü tarzı ile dikkat çeken Aksoy kanımca Türk Pop Müziğinde farklılık arayanların adresi olacak!...

 



Cüneyt Arkın Hakan Muhafızda mı?



14 Aralık 2018’de ilk bölümü ile  Netflix'te seyircisiyle buluşan  Hakan: Muhafız'ın 2. sezonunu Türk sinemasının idol oyuncularından Cüneyt Arkın'ın tanıtım videosunda yer alması heyecan uyandırdı.

Videoyu seyredenler efsane oyuncunun diziye dahil olduğunu düşünerek sevindi.

Medyada çıkan haberlerde de Arkın’ın  Hakan: Muhafız'ın 2.sezonunda oynayacağı yönündeydi ama ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak böyle bir durumun olmadığını sadece tanıtım filminde yer aldığını Netflixle bir anlaşması olmadığını şayet olursa da koşullara göre teklifi değerlendirebileceğini açıkladı.

 

İkinci sezonu çok yakında izleyiciyle buluşacak olan, kısa süre önce üçüncü ve dördüncü sezon onaylarını da alan Hakan: Muhafız’ın yeni sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimler hikayeye renk katacak.

 



Oyuncu Dilek Serbest Cem Ajans & Gold Media Ailesine Katıldı





Cem Ajans kaliteli oyuncuları saflarına katmaya devam ediyor.Bir Dönem medyada "dazlak manken" lakabı ile dikkat çeken ve 2002 yılında Yarım Elma dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Dilek Serbest Cem Ajans ile el sıkıştı.

Makedon göçmeni bir ailenin kızı olan Serbest, güzelliği ile dikkat çekerken oyunculuk alanında da başarılı işlere imza atıyor.

 

Kara Para Aşk, Ulan İstanbul, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerle adını duyuran güzel oyuncu en son sevilen dizi Erkenci Kuş’ta rol aldı.

Dizilerin yanı sıra Beyaz Perde de “Vay Başıma Gelenler 2,5 “ ve “Mor Ufuklar” filmlerinde de rol alan Dilek Serbest oyunculuk kariyerine Cem Gülaç’ın sahibi olduğu Cem Ajans’ta devam etme kararı aldı.Cem Gülaç’la bir araya gelen güzel oyuncu yeni projeler için start aldığını açıkladı…

 



Ortadoğu’da ‘Yallah’ Rüzgarı



Ünlü şarkıcı Elif Kaya, son single’i ‘Yallah’ ile Ortadoğu ve Arap ülkelerinin müzik listelerinde zirve yolunda ilerliyor. Söz ve müziği Dubai’de yaşayan Mert Ekren ait, düzenlemesi ise Selim Çaldıran ve Mert Ekren’e imzası taşıyan ‘Yallah’ Ortadoğu ve Arap ülkelerinde büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşan ve oryantal ezgileriyle dikkat çeken ‘Yallah’ şarkısıyla birlikte Elif Kaya, Dubai’nin en ünlü müzik kanalı başta olmak üzere bir çok ülkeden davet aldı. İlerleyen günlerde şarkının söz yazarı Mert Ekren ile Dubai'de bir araya gelecek olan Elif Kaya, Ortadoğu ülkelerinde yaşayan müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

 

 



Güzellik İçin Bir araya Geldiler!



Cemiyet, magazin, moda, basın ve güzellik dünyası, Flormar için bir araya geldi. Flormar’ın yepyeni ruju Kiss Me More’un lansmanı için düzenlenen davet, reklam yüzü ünlü ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü’nün katılımı ile The Sofa Otel’de gerçekleşti.

Her detayın düşünüldüğü bu özel davete Begüm Kütük, Pınar Altuğ Atacan, Deniz Akkaya, Ceylan Atınç, Nur Bilen Yavuzer, Müge Tezman Sırmabıyık, Bennu Gerede, Ayşe Kucuroğlu, Sedef Çalarkan, Arzu Kunt, Elif Güvendik, Pınar Tezcan, Gül Erçetingöz, Zeynep Mansur, Lal Denizli, Ender Saraç, Ahu Orakçıoğlu, Neslihan Kozanoğlu, Cansen Yeni Kut, Eda Güzelcik, Huban Ayşem, Didem Uzel Sarı gibi isimler başta olmak üzere cemiyet, magazin, moda, basın ve güzellik dünyasının birbirinden önemli simaları katıldı.

 

 

 

İstanbullu Gelin Bitiyor mu?



İstanbullu Gelin dizisinin müdavimlerini üzecek bir haberim var.

Star TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in erken final yapacağı söylentisi sosyal medyada olay olunca yapımcı iddiaları doğruladı ve final tarihi açıkladı.



Cuma akşamları yayınlanan ve yaklaşık 3 sezondur reyting listelerinde zirvede olan dizi ani final kararı aldı. Yapımcı iddiaları doğruladı ve final tarihini açıkladı.

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz gibi oyuncuların olduğu dizi yurtdışında da büyük beğeni topluyor.

Her hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenen dizi İstanbullu Gelin 31 Mayıs 2019’da yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Dizinin neden erken final yapacağı ise özellikle seyirciler tarafından merak konusu olmuştu. Yapılan açıklamaya göre diziye yeni ve etkili konular bulunamadı, senaryo tıkandı.

 



Kuzgun’un Farkı Fark Edilmeye Başlandı



Çarşamba akşamları uzun süredir Diriliş Ertuğrul’un liderliğinde geçiyordu.Aslına bakarsanız hala da öyle reytinglerde hem Total de hem de AB de Diriliş Ertuğrul liderliği kimseye bırakmıyor ama yavaş yavaş alternatifleride çoğalmaya başladı…

Diriliş Ertuğrul ile bir dönem kafa kafaya seyir eden “Sen Anlat Karadeniz” içinde barındırdığı özellikle kadına şiddet sahneleriyle seyircinin fazlasıyla şikayetini alır hale geldi.

Ve Çarşamba akşamlarının bu iki dizisine iki yeni alternatif  Vurgun ve Kuzgun eklendi geçtiğimiz haftalarda…

Artık reyting çekişmesi dört dizinin savaşına dönmüş durumda …

Vurgun ve Kuzgun  peş peşe ekran maceralarına başladılar. Vurgun farklı senaryosu ile ilk bölümde dikkat çekerken ilerleyen haftalarda sıradanlaşmaya başlayınca  Kuzgun  yarışta ikinci bölümden itibaren şahlanmaya başladı.İki bölüm sonrası artan reyting oranları yapım ekibine ayrıca oyunculara büyük  moral oldu.

Çünkü Diriliş Ertuğrul gibi dev bir projenin yayında olduğu bir akşamda reytinglerden kendine yer edinmek her babayiğidin harcı değil !

Şu bir gerçek ki Sen Anlat Karadeniz'in sabitleşmiş izleyici kitlesi dışında kendisine yeni hikaye arayan bir topluluk var. İşte o topluluğun yeni adresi geleceği parlak olan Kuzgun’a kitlenecek gibi Vurgun içinse çokta ümitli değilim açıkçası…

Pekiyi Kuzgun bu sıçrayışı nasıl yaptı?

sorunun cevabı basit tabiî ki dramla, Vurgun'da  dram yok mu? Evet var  ancak dramı işlemek, inandırıcılık, oyunculuk ve en önemlisi hikayenin gerçek hayatlara uyum sağlayabilir olması projenin yükselmesine etki eden temel taşlardan. Kuzgun dramı iyi yoğurmuş ve oturtmuş durumda . Kuzgun'un çektiği acılar izleyicinin kalbine dokunmuş olacak ki onun hikayesini benimsediler

İlk bölümde temel konuyu öğrendik ancak bu hafta işin detaylarına inince daha bir sevdik. Barış Arduç farklı bir rolde  alışa geldiğimiz yüksek tabakadan sokaklara inmişti  hafif mahallevari hali bile benimsenmesinde büyük faktör teşkil ediyor…

Burcu Biricik Hatice Aslan ve Levent Ülgen gibi isimlerin dışındaki oyuncularda iki bölümle birlikte ağırlıklarını diziye koyunca  işin rengi değişti ve  senaryonun farkı hissedildi. İlerleyen bölümlerde Kuzgunun çıtasını daha da yükselteceğini düşünüyorum çünkü bu klasik bir intikam öyküsü değil!

 



Kürk Kavgası Yeniden Alevlendi!



Geçen hafta Hadise’nin, bu hafta ise Bülent Ersoy’un kürk giymesi, hayvan severleri ayağa kaldırmıştı.

Daha öncede Bülent Ersoy’un kürkleri ve kürk ile ilgili söylemleri olay olmuş Ersoy gelen tepkiler üzerine gerçek kürkten vazgeçtiğini açıklamıştı.

Ama geçtiğimiz hafta içinde kürk kavgası yeniden alevlendi.

Önce Hadise’nin kürk ile poz vermesinin ardında Bülent Ersoy’un bir mekan çıkışı 500 bin tl değerindeki beyaz kürkü ile poz vermesi hayvan severler tarafından sosyal medya başta olmak üzere bir çok mecrada şiddetle kınanmış hatta iş hakaretlere varan yorumlara kadar gitmişti.

Gelen yorumlardan rahatsız olan Ersoy, hakaret dolu yorumlar için hukuksal yollara başvuracağını açıklamıştı.

Gerçek kürk tepkilerine hayvan serverliği ile bilinen şarkıcı Ömür Gedik’te dahil oldu. Gedik, daha önce de böyle sorunların yaşandığını söyledi ve topluma mâl olmuş kişilerin neden böyle bir davranış sergilediklerini anlamadığını dile getirdi.Ömür Gedik, Hadise ve Bülent Ersoy için “Çok ayıp ediyorlar. O videoları görerek, çekilen acıları bilerek, hala vicdanları nasıl sızlamıyor anlamıyorum. Bunlar topluma örnek olması gereken insanlar. Bunlar böyle yaparsa sokaktaki insanlar ne yapsın. Çok ayıplıyorum kendilerini. Kınıyorum, ayıplıyorum. Eğer reankarnasyon diye bir şey varsa umarım bir sonraki hayatlarında tilki veya tavşan olarak dünyaya gelsinler ve o acıların aynısını çeksinler.” dedi.

 



Nesrin Cavadzade 'Estetikli Güzel' Lafına Ne Dedi?





Sosyal medyada paylaştığı birbirinden seksi ve güzel fotoğraflarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, "Estetikli güzel" haberlerine ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada yapılan "Estetikli güzel" yorumlarına böyle cevap verdi: Gluteni, her türlü şekeri kes, 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur!

Cavadzade'nin yaptığı bu açıklama sonrası takipçilerin konu hakkındaki yorumları devam etti.Bazı sosyalmedya takipçileri 'Burnuda glutenden sanırım', 'Burun dudak spora borçlu kesin', 'Kaşları da yukarı çıkmış, yüz egzersizi. Kesin' yorumlarını yaptı.