Berru Tural ile Yaz Hiti “Aşk Esiyor”

‘Final’, ‘İntikam’, ‘Aşk Engel Tanır mı’, ‘Hiç İyi Değilim’ şarkılarıyla pop alemine renkli ve kalıcı izler bırakmayı hedefleyen Berru Tural, yeni teklisi ‘Aşk Esiyor’u 14 Temmuz Salı DMC etiketiyle yayımlandı.

Birlikte güzel projelere sağlam bir şekilde Güven Baran’la imza atan Berru Tural, söz ve müziği yine genç müzisyene ait ‘Aşk Esiyor’la listelerde gene boy gösterecek. Düzenlemesi Atınç Tombak’a ait şarkının mix ve mastering’ini Emre Kıral yaptı.

Sıcak bir yaz günü İstanbul’da kaldığı evde gece esen serin rüzgarın ilhamı ile nakaratı yazmaya başlayan Güven Baran, 15 dakika içinde şarkının her şeyini tamamlayarak ‘Aşk Esiyor’u ortaya çıkardı.

Kalıplara sığmayı sevmeyen, sunduğu işlerle dikkatleri çekmeyi başaran Berru Tural, kendi ruhundaki titreşimleri vokal kaydını yaptığı andan itibaren yüksek duyguda söyleyerek, tek seferde kaydetti.

‘Aşk Esiyor’un video klibi Şile’nin köyleri ve ormanlık alanlarda çekildi. Klibin yönetmenliğini ve kurgusunu Efe Cansoy üstlendi. Sıcak renklere sahip video klipte Tural’a, kamyonet arkasında çekilen sahnelerde yakın arkadaşının köpeği eşlik etti.

***


Cardi B Muhteşem Yüzyıl Sarayından Çıkamıyor!

Cardi B 'nin Muhteşem Yüzyıl sevgisi katlanarak devam ediyor.Dünyaca ünlü rapçi Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem’den  sonra şimdi de Kösem Sultan'a hayranlığını dile getirdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisi yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ilgi görmeye devam ediyor.Ünlü rapçi Cardi B tam bir Muhteşem Yüzyıl müdavimi oldu.

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Cardi B, geçen ay Muhteşem Yüzyıl dizisini izlemeye başlamış ve kendini öyle kaptırmıştı ki günde 5 bölüm bitiriyordu. Hürrem Sultan’a hayran olan ama Nurbanu Sultan’dan nefret eden B, Hürrem ölünce de sabaha kadar uyuyamamış hatta ağlamıştı.

Rapçi şimdi de Kösem Sultan’ın hayatına merak saldı. Twitter hesabından bir açıklama yapan B, “Kösemi görelim bakalım. Hürrem sonsuza dek kalbimde olacak” dedi.

***

Dr.Astrolog Şenay Devi Online Astroloji Eğitimlerine Başlıyor

Ünlü Astrolog Şenay Devi astroloji alanında kendini geliştirmek isteyenlere yeni bir fırsat yaratıyor.

Astroloji konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çeken ve bu konuda yazdığı kitaplar ile astroloji ile ilgilenenlere rehber olan Şenay Devi şimdi de çok dilli astroloji okulu kurdu.

Dr.Astrolog Şenay Devi'nin kurucusu olduğu çok dilli astroloji okulu kısa bir süre sonra online eğitimlerine başlıyor.

Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Türkçe İngilizce Hintçe eğitimler için okulun  ınstagram'daki @thegreatinternationalschool hesabını takip edebilirler.

***


Erol Köse ‘Cennetten Çiçek’ Toplamış!

Erol Köse sahalar döndü.Hem de ne dönmek öyle bir isim yakalamış ki şu günlerde müzik piyasasını hallaç pamuğu gibi atıyor maşallah.

Zehra Gülüç  'Cennetten Çiçek’ şarkısı ile tüm müzik platformlarında en çok dinlenen şarkı olma yolunda hızla yükseliyor.

Sözü ve müziği Enes Yıldırım ile Koray Albayrak imzası taşıyan 'Cennetten Çiçek' şarkısı Tiktok videolarının gözdesi…

22 yaşındaki bu gencecik kızın sırf eğlence olsun diye paylaştığı şarkı viral hale gelmiş ve Erol Köse’nin dikkatini çekecek kadar da meşhur olmuş sosyal medya aleminde.

Erol Köse akıllı adamdır tabir-i caizse  şöhret olacak kişinin kokusunu taaa uzaktan alır.Zehra Gülüç’te de tam 12 den vurmuş Erol Köse! İlerleyen zamanlarda Türk pop müziğinde giderek büyüyen bir isim olacak Zehra Gülüç demedi demeyin!...

***

Keçinin Bile Şanslısı Var!

Megastar Tarkan'ın sosyal medya hesabında paylaştığı selfie büyük ilgi gördü.

Ailesiyle birlikte bir süredir  Almanya'nın Köln kentinde  yaşayan Tarkan, yürüyüş yaptığı esnada karşısına çıkan çiftlikte bulunan bir grup keçi ile selfie çekildi.

Bu gülümseten fotoğrafa Tarkan'ın takipçileri, "Onları kameraya bakmaya nasıl ikna ettin?" diye sordu.

Keçilerle çektiği selfieyi paylaşan Tarkan'ın bu fotoğrafına yorum ve beğeni yağarken bazı takipçileri Tarkan ile selfiesi olan keçileri şanslı ilan etti.

***

Oyuncu Emre Karayel Nişanladı

Oyuncu  Emre Karayel  dünya evine girmek için ilk adımı attı ve nişanlandı

Oyuncu Emre Karayel, iç mimar Gizem Demirci ile aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı

Emre Karayel nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. İç mimar Gizem Demirci ile Emre Karayel’in nişan töreni İzmir’de aile arasında gerçekleşti.

Karayel, nişan hazırlığını sosyal medyadan Demirci ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak altına yazdığı “Hazırlıklar başlasın. Bir yıldız daha kaydı. Nişanımız var.” sözleriyle duyurmuştu.

***

Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven!

Survivor 2020 de sonunda büyük  final geçtiğimiz hafta gerçekleşti ve Barış ile Cemal Can arasındaki kıyasıya rekabet  halk oyları ile Cemal Can lehine sonuçlandı.

Cemal Can'ın bu şampiyonluğunda kuşkusuz en büyük faktör  sosyal medya fenomeni Danla Bilic’ti.

Daha yarışmanın başında Cemal Can’ın kankası olduğunu duyuran ve özellikle sosyal medya dünyası ile sanat dünyasının desteğini Cemal Can’a yönlendirerek halk tarafından daha da tanınmasını sağlayan isim olan Danla Bilic ile Cemal Can'ın şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.

Final gecesi şampiyonluk kupasını kapan Cemal Can soluğu kuliste Danla’nın yanında aldı ve kupa ile poz verdiler.

Aslında o gece twitter’daki gündeme baktığımda Danla Bilic TT ye çıkmıştı.Aklıma “şu survivor’ı bir kadın kazanamayacak mı ?“diye soranlar geldi…İşte bu sene bence kadın olarak Danla şampiyon oldu.O kadar çok Cemal Can’ı kazandırmak için uğraş verdi ki final gecesinde tüm mikrofonlar ona dönmüş, tüm kameralar ona dönmüş sosyal medyada TT olmuş bir şampiyon Danla vardı!...  

***

Tiktok’ta Yana Yana Bir Veysel !...

Bir şarkı Tiktok’ta habire karşınıza çıkıyorsa o şarkı tutmuş milletin gönlüne hafızasına kazınmıştır.

Yani artık youtube’da şu kadar milyon tıklandım hikayeleri falan demode oldu baktın şarkı tiktok’ta sıra sıra videoların fon müziği olmuşsa tamamdır arkadaş işte bu şarkı öyle fake’inden değil gerçekten sevilmiş ve dinleniliyor demektir.

Bugünlerde karşıma “Yana Yana” diye bir şarkı çıkıyor habire!... Araştırdım Veysel Mutlu adında genç bir kardeşimiz söylüyor şarkıyı ilk dinlediğimde başka birini anımsattı bana sesi ama sonra baktım çok değişik bir gırtlak yapısı var. Şarkının tizlerinde o gırtlak nağmesi dorukta oluyor bu da şarkıya farklı bir lezzet katıyor

Kimdir bu Veysel Mutlu dedim Google amcaya sordum “Mandalinacı Veysel” çıktı karşıma aslen Muş’lu olan bu kardeşimiz Bursa’da   baba mesleği olan pazarcılığı yaparken  pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede popüler olmuş.

Veysel kardeşimiz sonra Beyaz show’a çıkmış ardında Polat Yağcı destek vermiş ve müzik dünyasına adım atmış.Şu günlerde de “Yana Yana “ şarkısı ile tiktok’u sallıyor.Youtube’da şarkının klibi 24 milyondan fazla izlenme almış durumda..

PR açısında büyük çalışmaların içine girmeden bu kadar başarıyı yakalamak her babayiğidin harcı değil o yüzden takdir ediyorum kendisini.

Son olarak bir dip not Veysel kardeşime, mutlaka bir Anadolu rock yada türkü albümü yapman lazım sesi bu iki tarza da müthiş uyumlu.