Asuman Dabak’ın Hayali Gerçek Oldu!

Başarılı oyuncu Asuman Dabak, sürprizler ve orijinal karakterlerle dolu oyunculuk kariyerinin yanı sıra şimdi de bambaşka ve yepyeni bir proje ile bu sefer müzikseverlerin karşısında!

Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği bir sağlık sorunu nedeniyle ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlayan Asuman Dabak, bu listenin ilk sıralarında yer alan maddesini Hayat Bi' Gün şarkısını seslendirerek tamamladı.

Hayat Bi' Gün şarkısı, anı yaşa mottosundan ziyade yaşamın hakkını vermeyi ve kendini sevmeyi vurguluyor. Başkalarını mutlu etmek yerine insanın önce kendini mutlu etmesi mesajıyla yola çıkılan Hayat Bi' Gün şarkısı, adeta hayatımızın değerini hatırlatma marşı niteliğinde.

Müzik sektörünün önemli söz yazarı ve bestecilerinden Murat Güneş'in Asuman Dabak'ı düşünerek ve özel olarak kaleme alarak söz ve bestesine imzasını attığı şarkı, Asuman Dabak'ın röportajlarından ilham alınarak yazıldı.

Şarkının düzenlemesi Cem Öğet tarafından yapılırken, klip yönetmenliğini Adil Akbay, görüntü yönetmenliğini ise Cem Çançin üstleniyor.

Asuman Dabak'ın Hayat Bi' Gün şarkısı ve klibi, 14 Temmuz itibarıyla Rinata Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yayına girdi.

Ece Üner 'Cehennemdeyiz Artık Duyun Bizi'

Show Tv anahaber spikeri Ece Üner türkiye'de ardı ardına işlenen kadın cinayetlerine isyan etti "Cehennemdeyiz artık duyun bizi"

Ece Üner, Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından katledilmesinin ardından kadın cinayetlerine olan tepkisini ana haber bülteninde yaptığı konuşma ile gösterdi. Üner, "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi" dedi.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından Ana Haber Bülteni'nde yaptığı konuşma ile yaşananlara tepki gösterdi.

Ece Üner, "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi." ifadelerini kullandı.Ece Üner'in konuşması şu şekilde:

"Doğarken ağladı insan diyor ya bugün benim doğum günüm. Sevinemiyorum. Aksine acı çekiyorum. Çünkü biz kadınlar Türkiye'nin tüm kadınları birbirimize görünmez sicimlerle bağlıyız.Hangi partiden olduğumuz, hangi takımı tuttuğumuz, hangi aileye doğduğumuz hiç fark etmez. Birimiz zulme uğradığında diğeri de çaresizlik hissediyor çünkü insan ancak başka insan aracılığıyla insan oluyor.

Onun için biz birbirimize görünmez seçimlerle bağlıyız. Birimizin acısı hepimizin ortak acısına denk düşüyor ve birimiz öldürüldüğünde diğerimizin de tam olarak aynı gerekçelerle öldürülebileceği anlamına geliyor.Sıradaki ben olabilirim, sen olabilirsin, en yakın arkadaşın olabilir. Birimiz güvende değilse hiçbirimiz güvende değil. Aynı şekilde katillerimi de birbirlerine görünmez sicimlerle bağlı. Ve onların da partisi, tuttuğu takım, ailesi fark etmez. Ve onlar da bizi katlettiğinde diğerinin de tam olarak aynı gerekçelerle bizi katledebileceği anlamına geliyor.

Ve onlardan biri güvendeyse hepsi güvende. Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi."

Esra Erol İçin Temmuz Ayı Önemli!

Esra Erol , sık sık aile bağlarının ne kadar önemli olduğunun altını çizen paylaşımları ile tanınır.Erol için Temmuz ayının önemi bir başkadır.

Bir çok özel gün Esra Erol için Temmuz'da toplanmış gibi...

Erol'un hayatında Temmuz ayı çok önemli, bu ayda bir çok sevinci , mutluluğu yaşıyor güzel sunucu.Mesela Esra Erol, eşi Ali Özbir ile Temmuz ayında evlendi.Eşi Ali Özbir'in ve ilk oğlu Ali İdris'in doğum günü Temmuz ayında.Erol ailesinin temel direği babası Seyfi Erol'un doğum günüde Temmuz.

Temmuz ayında gerçekleşen tüm bu olaylar güzel sunucu için bu ayı çok özel kılıyor.

Son paylaşımında da Erol bunu altını çizerek babasının doğum günü kutlamasını sosyal medyadan “Bizde temmuz ayı çoşkuyla kutlanır" yazarak mutluluğunun fotoğrafını yayınladı.

Hilal Özdemir Yaşadıklarını Özetledi!

Şarkıcı Hilal Özdemir malumunuz hayli zor günlerden geçti. Özdemir son dönemdeki yaşanmışlıklarını, zor günlerini kaleme alarak hayatının bu sürecini özetleyip şarkı yaptı.

Özdemir’in ‘Her Şeye Rağmen’ adlı single’ın yapımcılığını Düet Yapım üstlendi.

Sözleri Özdemir’in kendisine, müziği ve düzenlemesi de Hakan Açıkalın’a ait şarkı, 2K Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı. Şarkının video klibinde ise yönetmen koltuğuna Eren İşçioğlu oturdu.

Kalk Gidelim Kadrosuna Dahil Oldu!

TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi 'Kalk Gidelim' in çekimleri devam ediyor. Muğla'da sete çıkan dizinin kadrosuna son olarak Yağmur Ün katıldı.

Yağmur Ün, dizide; hep doktor olmak isteyen ancak hastalığından dolayı okuyamadığı için bunun burukluğunu yaşayan Yasemin karakterine hayat verecek.

'Kalk Gidelim'in yeni karakteri Yasemin, aynı zamanda gerçek aşkı hiç tatmamış bir genç kız. Bu sebeple kendisine ilgi gösterecek herkese aşık olabilecek biridir. Bu konuda savunmasızdır.

Yağmur Ün en son Söz dizisinde Su Akkaya Altıparmak karakterini oynamıştı.

Kuruluş Osman Dizisinde Cüneyt Arkın Sürprizi!

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği Kuruluş Osman dizisinde yeni sezonda Cüneyt Arkın sürprizi var.

Reytinglerde liste başı olan Kuruluş Osman dizisinde yeni sezonda büyük oyuncu Cüneyt Arkın 'ı izleyeceğiz.

Bozdağ Film tarafından hayata geçirilen, Kuruluş Osman‘ın kadrosuna Türk Sinemasının önde gelen isimlerinden Cüneyt Arkın katılıyor.

Cüneyt Arkın bu sezon Aksakallıların reisi olarak Kuruluş Osman izleyicileri ile buluşacak.

atv ekranının başarılı yapımı Kuruluş Osman reyting başarısına yeni sezonda da devam edecek gibi gözüküyor.Yeni sezonu merakla beklenen dizide uzun yıllardır ekrandan uzak kalan Cüneyt Arkın’ı yer alması diziye ayrı bir hava katacak

Merve Boluğur Gerçeği Açıkladı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliliğinin sona ermesinin ardından uzun süredir yalnız olan Merve Boluğur, sonunda aradığı aşkı buldu

Oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile Ağustos 2015’te evlenmiş, çift iki yıl sonra boşanmıştı.

Uzun bir süredir kalbinin kapılarını kapatan ve  yalnız olan Merve Boluğur, aradığı aşkı buldu.

Alaçatı'da sevgilisiyle tatil yapan Merve Boluğur, ilk kez erkek arkadaşının yüzünü gösterdi.

Oyuncu paylaşımına da "gerçek" notunu düştü. Taze aşıkların daha sonra başka fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.

Tarkan İsyan Etti...Daha Kaç Pınar Gültekin Ölecek?

Ünlülerin kadın cinayetine kurban giden Pınar Gültekin için paylaşımları devam ediyor.Tarkan'da vahşice işlenen cinayete sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki verdi.

Pınar Gültekin'in korkunç bir cinayete kurban gitmesi büyük gündem yarattı.Ardı ardına gelen kadın cinayet haberleri sosyal medyada büyük infial yarattı.Ünlü isimlerde paylaşımları ile kadın cinayetlerine tepki veriyor.

Tarkan, yetkililere seslendi "Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Daha kaç Pınar Gültekin ölecek?" paylaşımı ile tepkisini ortaya koydu.

Tarkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Katillere, canilere lanet okumak ne işe yaradı bugüne kadar? Hiç bir işe yaramadı, yaramıyor...Katillere hak ettiği cezaları vermeyip, bir de cezalarını hafifletecek abuk sabuk gerekçelerle bu canavarların yanında duran bu düzen ne zaman değişecek?Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor ve bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz.Hafifletilmiş cezalarla bu canileri tekrar topluma salıyorsunuz.İçiniz, vicdanınız nasıl rahat ediyor?Yazıktır, günahtır kadınlarımıza.Daha kaç Pınar Gültekin ölecek?" sözlerine yer verdi.

Tolga Sarıtaş’lı Arıza Ekrana Kilitleyecek!

O3 Medya’nın hazırladığı güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile Show TV’nin iddialı dizisi “Arıza” nın ekip pozu, ön hazırlık çalışmalarından paylaşıldı.

İlk kez bir araya gelen Arıza ekibinin keyifli ve neşeli halleri objektiflere de yansıdı.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, “Arıza” nın kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan “Arıza” nefes kesen hikayesi, sürükleyici temposu ve güçlü isimleri ile yeni sezona damgasını vuracak.