Günümüzde bir çok kişinin ilgisini çeken ve bir çok yerde önümüze çıkan olumlamalar ile ilgili bir handikap var.

Bir çok teknik denemiş bir çok olumlama çalışması yapıp sonuç alamayan sayısız insan var, sonuç alınamayan çalışmalar sonucu demorilize olup motivasyon düşüklüğü yaşayarak var olan sıkıntılarını iyice sahiplenerek “bu benim değişmez kaderim” diyerek sıkıntılarını sahiplenen bir çok kişi var.

Peki bir kısım insanda işe yarayan bir kısmının işletemediği bu sistem nasıl çalışır?

Tüm eğitim ve seminerlerimde sıklıkla değindiğim “gönülden istemek” deyimini bir çoğunuz duydunuz, bu deyimi kaçınız farkındalıkla kullanıyorsunuz?

Doğduğumuz andan itibaren hatta anne karnında bir çok duygu, düşünce kodlaması alıyoruz ve yetişirken deneyimlerle en çok hangisinden işlemeye başlıyorsak onu yaşam olarak yaşamaya başlıyoruz. Bir düşünsenize izlediğimiz haberler, duyduğumuz dinlediğimiz konular çoğunlukla keder, yokluk ve dramatik hikayelerden oluşuyor tüm bunlar hayatımızda açığa çıkacak veriler olarak kayıt altına alınıyor. Şimdi sorun kendinize en çok bildiğiniz ve tarif etmeniz gerekirse tanımlamakta zorluk çekmeyeceğiniz duygu yokluk, kayıp mı? 

Umut ve mutluluk mu?

İşte tamda bu noktada bildiğiniz, tanıdığınız duygulardan işliyorsunuz. Çokça para maksatlı bir olumlama çalışması yapan bir kişi aynı zamanda borçları, imkansızlıkları ile ilgili anıları, duyguları hissediyorsa sisteme para = borç = yokluk duygularıyla paralelleştirdiği bir durumu yaşamına çekecektir.

Tüm kadim öğretilerde önce kendini tanı denmesinin bir nedeni budur.

Sisteme yolladığınız paketin yakıtı nedir, sizde kavramlar ne olarak kayıtlı?

Alt metninde hangi   küçük yazılar var...

İşte bu tezat yüzünden olumlamaları yaşamlarında istedikleri gibi işletemeyenler öncelikle bunu çözmeliler, istedikleri ile paralel duygu durumuna geçmek çekim yasasını istedikleri amaç için doğru çalıştıracaktır.

Olumlamaları kendiniz için doğru şekilde kullanmak için bu temel noktayı anlamalısınız ve yine olumlamalarınızı yüzyıllar boyunca destekleyici parçalarla kullanmak yani yazmak, gül yağı ve yahut kokusunu kullanmak, kristal kuvars taşımak bu anlamda frekansınızı yükseltmeye yardımcı olacaktır. Sevgiyle yolunuza nur olsun.