ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Instagram hesabından, okul yıllarına ait fotoğraf paylaşarak öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

Davutoğlu, "ahmet_davutoglu" kullanıcı adıyla oluşturduğu Instagram hesabında, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin ilk gününde, okul yıllarından bir fotoğrafa yer verdi.

Başbakan Davutoğlu, "Yıllar geçse de her okullar açıldığında duyduğum heyecan hiç değişmedi. Kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Öğrencilerimizden ricam, aman derslerinizi ihmal etmeyin" ifadesini kullandı.

"Elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İlköğretim Haftası ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, yeni eğitim-öğretim yılının, başta öğrenciler olmak üzere, değerli öğretmenlere, tüm eğitim camiasına ve velilere hayırlar getirmesi temennisini ileten Davutoğlu, ilk defa bu eğitim sezonunda okulla tanışacak çocuklara ve en az onlar kadar heyecanlı olan ailelerine başarılar diledi.

Davutoğlu, mesajında, "Eğitim imkanlarının adaletli dağılımı, fırsat eşitliğinin sağlanması, yetenekleri ve eğilimleri esas alan bir eğitim anlayışının yerleşmesi ve değerli öğretmenlerimizin özlük hakları konusunda gereken düzenlemelerin yapılması için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim