DİNÇER KARCALAR

Growtech Eurasia’nın önemini kısaca değerlendirir misiniz?
Growtech Eurasia, hem ülkemiz hem yurtdışı firmaları için bir buluşma noktası, bir vitrin olarak özetleyebiliriz.  Tarım sektöründeki tüm paydaşların ajandasında modern seracılıktatakvim yılının birinci günü yani yeni bir başlangıç olarak nitelendirebiliriz.


Growtech Eurasia 2019’a nasıl hazırlandınız ve nasıl geçti?
Herkes gibi beklentilerimiz yüksek bir şekilde ekip olarak heyecanla hazırlandık. Müşterilerimizi, yatırımcılarımızı ve sektördeki diğer tüm oyuncuları ve paydaşlarımızı en iyi şekilde karşılamak için herşeyimizi yeniden gözden geçirdik. Bu atmosferi en iyi şekilde solumaya çalışarak, yurtiçi ve yurtdışı misafirlerimizle biraraya gelmek ekibimizle yeni hedefler belirlememizde iyi bir tecrübe oldu.

Gelecek dönemler için hedefleriniz nedir?
Fuarda katılan misafirlerimizin yaklaşımları bize gösteriyor ki Sera marketim taşıdığı vizyonu ile sektörün bir kutup yıldızı ve ilham kaynağı olduğunu,aldığı her karar da artık öncü bir kurum olarak hareket etmesi gerektiğini misafirlerimizden aldığımız yorumlar ve beğeniler sayesinde gelecekteki hedeflerimizi ortaya çıkartıyor. Ajandamızdaki ilk planlar arasında müşterilerimize, paydaşlarımıza daha yakın olmak için hem üretim hem de pazarlama için yeni yatırımlara önem vereceğiz.

Fuarın size kazandırdıkları neler?
Dönem sonunda üzerimizdeki ataleti yıkıyoruz, ekip ve takım olarak kabuk değişimini değerlendiriyoruz, sektörümüzü yeniden okuma fırsatı yakalayarak yeni bir sayfa açıyoruz ve yeni bir bakış atıyoruz yarına.

Son söylemek istediklerinizi alabilir miyiz?
Öncelikle fuarın son gününe kadar yanımızda olan eşim Fatma Cebecioğlu’na çok şey borçluyuz, buradan teşekkür ediyorum,ve tabii ki her zaman birlikte mücadele ettiğimiz tüm ekibime gayretleri için çok teşekkür ediyorum.