Sizi biraz tanıyalım bize biraz kendinizden bahsedermisiniz Müzik Dünyasına nasıl girdiniz Çevrenizden tepkiler size nasıl oldu ?

Selamlar, 1994 İstanbul doğumluyum. 2017 yılından beri kendi sözlerimi bestelerimi yaratmaya ve profesyonel olarak sunmaya gayret ediyorum. Öncelikle ailem ve arkadaşlarımın desteğiyle dinleyici kitlemin de takdiriyle elimden geldiğince üretime devam ediyorum. 

Son Çalışmanızdan bize bahsedermisiniz ?

Son çalışmamı geçtiğimiz yıl Eylül ayında sundum. Tepkiler güzel. Yeni single projem ise 26 Haziranda dijital platformlarda yerini alacak bu yeni çalışmam çok ses getirecek ve gerçekten beni heyecanlandıran bir iş oldu. Umarım dinleyiciler de seveceklerdir.

Leyla Gencer Yıllar sonra aynaya baktığında kendini tanıyabilmelisin diyor. Siz aynaya baktığınızda ne hissediyorsunuz?

Ben her zaman enerjimi yerinde tutarak işimi yapmaya çalışıyorum ve motivasyonum yüksek. Kendimden kendi hissettiklerimden ve karakterimden asla ödün vermem.

Son dönemde Evde Kal konserleri çok trend siz ne dusunuyorsunuz bu konserler hakkında sizde yapmayı planlıyormusunuz?

Ben bu yayınların bazılarını destekliyor bazılarını ise abartılı buluyorum evine konser prodüksiyonu yaparcasına orkestra davet edenler var bana biraz ilginç geliyor.

Son dönemde çok sık sorduğum bir soru. Pop müzik nereye gidiyor?

Pop müzik bitti yeni akım rap. 2017 de müzik hayatına girdiğimde rap tarzındaydı.Şimdi ki yeni işlerimde öyle.

Korona Virüs ülkemizde salgın hastalık olarak yaygınlaşmaya başladı ne gibi önlemleriniz var?

Tabii ki herkes gibi ben de uymamız gereken tüm kurallara uyuyorum. Elimden geldiğince kritik bir mesele yoksa evden çıkmamaya çalışıyorum.

Korona Virüs salgını karantina döneminde en çok neleri yapmayı özlediniz?

Aslında herkes gibi bende eski normaldeki hayatımız gibi rutin şeyleri yapmayı gezmeyi eğlenmeyi özledim ve aslında kendi ertelediğim işlerime vakit bulduğum için biraz da mutlu oldum.

Adını bile bilmedigimiz isimlerin Youtube’de izlenme oranları milyonları buluyor ve bir süre sonra ortalıktan kayboluyor bu isimler sizce bunun sebebi nedir ?

Ben milyonları bulan her işin ismine bakılmaksızın müzikalitesiyle ve milyonluk başarısıyla takdiri hak ettiğini düşünüyorum. Tarzı veya ismi ne olursa olsun müziğin evrenselliği başarıyla birleştiğinde geriye takdir etmek kalıyor.

Dinleyicileri ile Konserlerde Uçsuz Bucaksız aralarına barikat koyduran sanatçılar hakkında neler söylemek istersiniz?

Asla onlardan olmadım olamamda. Bana göre değil. Tabii herkesin kendi takdiri dinleyiciyle arasına samimiyet yerine barikat koyanların karşısına bir gün barikatı dinleyici koyacaktır.

Yabancı dil  seviyeniz ne durumda Yurt dışından çok beğendiğiniz bir isim ile röportaj yapmayı yada düet yapmayı yada konuşmayı hiç  düşündünüz mü? 

Aslında yabancı dilim çok akıcı değil fakat idare eder bir seviyede. Benim tüm amacım ülkemizde dinleyicilerimin istediklerini onlara sunabilmek. Düet projeleride olabilir tabii ki.

Yeni Jenerasyondan kimleri beğeniyorsunuz?

Bilal Sonses harika bir yetenek piyasadaki isimlerle yaptığı düetler takdiri hak ediyor. Rapçilerden ise Patron favorim.

Müzik ülkemizde sizce neden magazinleştiriliyor ?

Aslında bu eskide kalmış bir magazincilik anlayışına ait. Şimdi tüm ünlüler zaten hayatlarından kesitleri sosyal medya platformlarında paylaşıyor. İnsanların özel hayatlarına müdahale niteliğindeki magazincilik ise tabiiki can sıkıcı.

Müzik Ödülleri ve Müzik yarışmaları birer PR çalışması mı bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?

Maalesef ülkemizdeki neredeyse tüm ödül törenleri birer PR çalışması ve inanın her biri gün geçtikçe saygınlığını işte bu yüzden yitiriyor.

Sosyal Aktiviteleriniz neler ?

Sosyal aktiviteden ziyade müzik dışında zaten hali hazırda işini yapan bir Grafik tasarımcıyım, UI/UX designer olarak çalışıyorum. Onun dışında herkes gibi kendime vakit ayırmaya günlük aktivitlerde bulunmaya çalışıyorum.

Sosyal Medya ile aranız nasıl?

Çok fazla iyi diyemem zaten herkesin biraz gerisinde kalmış vaziyette fakat yakın zamanda daha aktif olacağım.

Bir Albüm Bir Single’ nin bedeli ne kadar yaptığınız emeklere değiyor mu?

Aslında yaptığım hiçbir projeye bu şekilde değer biçerek hareket etmiyorum. Her zaman içimden geleni yapıyorum ve sağolsunlar dinleyicilerim beni bu güne dek üzmedi.

Son olarak sevenlerinize neler söylemek istersiniz?

Beni dinleyen destek veren ve takip eden herkese çok teşekkür ediyorum ve emin olsunlar yakın zamanda bomba gibi projelerle kulakların pasını silmeye devam edeceğim. ☺

Kısa kısa ….

Hangi mesleği yapmak istemezsiniz?

Yaratıcılığımı ve üretkenliğimi ortaya koyamayacağım bir meslek asla yapamam.

En nefret ettiiğiniz şey nedir?

Samimiyetsiz insanlar.

Hangi takımı tutuyorsunuz?

Beşiktaş.

Uğurlu sayınız?

7.

Hangi renk?

Turkuaz

Kıskançlık, ego var mı?

Yerine göre kıskanç bir karakterim fakat ego hiç ama hiç olmadı.

En son izlediğiniz film, dizi?

The Platform. Süper bir filmdi herkese tavsiye ederim.

En son gittiğiniz konser?

En son karantina öncesi merak ettiğim yeni isimlerden olan Zeynep Bastık sahnesini izlemeye gittim.