HABER: DİNÇER KARACALAR



Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun yeni oyunu 'BİNBİR GECE MASALLARI'  Sahne Maslak'ta gerçekleşen muhteşem bir gala ile izleyici karşısına çıktı.



Çiğdem Tunç'un hem yönettiği hem de Şehrazat karakterine hayat verdiği oyunun galasına aralarında Nevra Serezli, Engin Çağlar, Ruhsar Öcal, Abdullah Şahin, Betül Arkın, Kaan Cüreklibatur, Banu Noyan, Parla Şenol, Hazım Körmükçü ve nişanlısı Zeynep Tandoğan, Murat Parasayar, Acelya Elmas, Murat Evgin, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Neslihan Yargıcı'nın da bulunduğu ünlü isimler katıldı.





"O KOLTUK MEHMET ALİ'Yİ BEKLİYOR"



Çiğdem Tunç, yıllarca aynı sahneyi paylaştığı ve her oyunun galasında kendisini yalnız bırakmayan Mehmet Ali Erbil'i unutmadı.



60 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren Mehmet Ali Erbil için ön sırada özel yıldızlı koltuk hazırlandı.



Galaya katılanlar Mehmet Ali Erbil'e ait koltuğu görünce duygusal anlar yaşadı.



Çiğdem Tunç, "Vefalı olmalı insan. Benim hayatımın en güzel yılları Mehmet Ali Erbil'le geçti. Her sene oyunlarımın galasına mutlaka gelir, destek olurdu. O yıldızlı koltuk Mehmet Ali'yi bekliyor. İyileşecek, sağlığına kavuşacak yine orada oturacak" diyerek can dostuna sevenlerinden dua istedi.



Binbir Gece Masalları'nı sahneye taşıyan Çiğdem Tunç, oyun öncesi duygularını "Çok severek oynuyoruz. Yetişkinlere masallar anlatıyoruz. Binlerce yıl geriden gelen hikayeleri sahneye taşıyoruz. Çok mutluyum" sözleriyle ifade etti.



AYŞEN GRUDA'YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI



Tunç, öğle saatlerinde hastaneye kaldırılan Ayşen Gruda ile ilgili de "Ayşen çok eski dostumdur. Yeri doldurulamayacak bir sanatçıdır. Acil şifalar diliyorum. Bir an önce sevenlerinin arasında olması en büyük temennim" diyerek usta sanatçıya geçmiş olsun mesajı gönderdi.



"İLİŞKİMİZE BİR ŞANS DAHA VERDİK"



Hazım Körmükçü galaya bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Zeynep Tandoğan ile katıldı. Çift, "İlişkimize bir şans daha verdik" diyerek barıştıklarını söyledi.



MUHTEŞEM GÖSTERİ GÖZ DOLDURDU



Eray Yasin Işık tarafından yazılan oyununda Çiğdem Tunç'a Ergün Demir, Sema Aras, Abidin Yerebakan, Deniz Salman, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal, Derya Yıldız, Gökmen Göçbeyli, Gülben Başer, Tunahan Çilingir ve Balca Aydoğdu eşlik etti.



Müzikal türündeki fantastik oyunda Şehrazat karakterinin kostümlerini duayen modacı Yıldırım Mayruk hazırladı.



Seyirciyi konusu ile masallara götüren oyun, kostümleri ve dekoru ile görsel şölen yaşattı.



Bereket Döner ve Hacı Şerif'in irmik helvası ikramları geceye katılan misafirleri mutlu etti.

Editör: TE Bilisim