İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 7 Ocak Çarşamba günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu
07 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?
Türkiye yoğun kar altında... Bugün pek çok okul beyaz esaret nedeniyle tatil edilmişti. Bazı kentlerdeki okullarda yarın da eğitime ara veriliyor. İşte okulların tatil olduğu o iller:

DENİZLİ

Denizli Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün için verilen tatil kararının, yarın için de uzatıldığını duyurdu.

ÇORUM

Çorum Valisi Ahmet Kara, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta okullarla kamuda çalışan halime ve engelliler için verilen tatil kararının bir gün daha uzatıldığını belirtti.Yarın da aynı olumsuzlukların devam edebileceği düşüncesiyle merkez ve 13 ilçede İl Milli eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi, ilk ve ortaokulların tatil edilmesine karar verildiğini ifade eden Vali Kara, kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağını kaydetti.

KASTAMONU

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ve yarın ara verildi.

ADIYAMAN
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde eğitime 2 gün ara verildi.

AFYONKARAHİSAR
Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ), olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verildi. KOÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı yarın eğitim-öğretime ara verildiği, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi hizmetlerinin ise normal işleyişinde sürdürüleceği kaydedildi.
Olumsuz hava şartları nedeniyle KOÜ'de bugün de eğitime ara verilmişti.

KARABÜK
Kentte kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitim öğretime yarın için ara verildi

 
Editör: TE Bilisim