Şak Şuka ile hayatımıza yaptığı büyük giriş sonrası her zaman güçlü işlere imza atan popüler müziğin rengarenk isimlerinden Tarık Mengüç en yeni şarkısı Ömrüm’le müzik listelerini yakmaya başladı.

7 yıl sonra yapmış olduğu düete Cansever renk kattı

En son 7 yıl önce Yıldız Tilbe ile düet yapan Mengüç, şimdi de arabesk müziğin en sıra dışı isimlerinden Cansever’le ‘Ömrüm’ şarkısını birlikte seslendirdi.

Klibinde 9 saat aralıksız dans etti

MGM Müzik etiketiyle yayımlanan şarkının video klibi Mustafa Özen yönetmenliğinde eski bir araba mezarlığında çekildi. Tarık Mengüç yıllar sonra kalabalık bir dans ekibi ile klibinde aralıksız 9 saat dans etti.

Tarık Mengüç her albümünde olduğu gibi farklı kıyafet tasarımlarıyla adından sıkça bahsettirerek  Z kuşağının idolü olmayı başardı.

Ortadoğu’nun reklam yüzü oldu

Coca Cola ve Vodafone gibi dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olan Tarık Mengüç, Ortadoğu’nun en büyük markalarından biriyle anlaşma imzaladı. Önümüzdeki aylarda yurtdışında kamera karşısına geçmeye hazırlanan Mengüç, reklam yüzü olduğu markayla da konserler verecek.

Yaz sonuna kadar 4 yeni şarkı

Çok renkliliğini her zaman cesur işlerle suna Mengüç, yayımladığı şarkılarla kendisinden beklenen radikal işlere imza atmaya devam ediyor. İnsanın iç dünyasına dokunan fazlaca eğlendiren bazen de ağlatan unutulmaz şarkılara imza atan Mengüç, yaz sonuna kadar kısa aralıklarla 4 şarkı daha yayınlamaya devam edecek.

---------------------------

Adım Caroline Yılmaz bana yanlış olmaz....

"Söz Müzik Caroline Yılmaz" adlı 6 şarkılık bir albüm çıkaran ve İster Gel İster Gelme şarkısı 2 haftada 3 milyon barajını geçip, en çok satın alınanlar listesine giren Caroline Yılmaz ve Sinan Akçıl, ortak projeleri için stüdyoya girdi.

Sözü ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan ‘’Kesin" adlı şarkının bir evlenme teklifi şarkısı olduğunu anlatan Sinan Akçıl "Rahatsızlandım. Hastaneye gidip serum taktırıp stüdyoya geldim, ama Caroline için değer. Caroline'i kırmak mümkün değil, zaten kıramam, adamı zorla stüdyoya getirir."dedi. Bunun üzerine Caroline, "Benim adım Caroline Yılmaz,bana yanlış olmaz" dedi.

İkili, düet şarkılarının klibinde bir sürprizleri olduğunu belirtti. Caroline "Klipte gelinliğim kırık beyaz mı olsun normal beyaz mı olsun ona karar veremedim" diye klipte gelinlik giyeceğinin tüyosunu verdi. Bunun üzerine de Sinan Akçıl 

"Hayatımda 2 kez gelinlik gördüm. Üçüncü ne renk olacak bakalım g öreceğiz" diye espri yaptı.

----------------------------------------

Demet Akalın ‘ın ‘Çukur’u çıktı!

Her albümüyle dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın yeni şarkısı “Çukur” ile müzik severlerle buluştu…

Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın sözü ve Müziği Sinan Akçıl, düzenlemesi Ozan Doğulu imzalı “Çukur” adlı şarkısı ile geleneği yine bozmayarak tüm dijital platformlarda satışa çıktıktan hemen sonra ilk sıraya yerleşti.

Demet Akalın yeni şarkısı ‘Çukur’ a konser maratonunun yoğunluğundan dolayı önümüzdeki hafta Selim Akar yönetiminde klibini çekecek.

Demet Akalın’ ‘ın şarkının tanıtımın da kullanılan fotoğrafları Safa Gülsoy tarafından çekildi.

-------------------------------------------------------------------

NAZ ÖZGÜLÜŞ’TEN İLK TEKLİ: ‘KAÇMASIN DİYE’

15 Temmuz’da tüm dijital platformlarda 

Oynadığı dizilerle oyunculuk kariyerinde bir hayli yol kat eden Naz Özgülüş, Evrencan Gündüz ile düet yaptığı 'Kesso' şarkısıyla çocukluk aşkı müziğe de kariyerinde yer açmıştı. Naz Özgülüş şimdi de ilk teklisi 'Kaçmasın Diye' ile kendi müzik yolculuğuna başlıyor. 

Oyuncu olarak tanıdığımız Naz Özgülüş’ün tiyatro serüveni lisede başladı, ‘Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanmasıyla devam etti. Meltem Cumbul, Ayşe Lebriz gibi önemli oyuncu ve yönetmenlerin oyunlarında yer aldı. Naz Özgülüş Fox TV’de yayınlanan 'Deli Gönül’ dizisinde hayat verdiği ‘Venüs’ rolü ile dikkat çekmiş, ‘Tutunamayanlar’ adlı dizideki ‘Eylem’ karakteriyle de oyunculuk kariyeri ivme kazanmıştı.

Babası Türk sanat müziği sanatçısı, annesi müzik öğretmeni olan Naz Özgülüş’ün çocukluğu müzikle iç içe geçti. Annesinden nota, babasından şan öğrendi. Okul dönemlerinde bir mekanda şarkı söyleyen Naz Özgülüş’ün kariyeri oyunculuk yönünde ilerleyince müzik arka planda kaldı. Evrencan Gündüz ile tanışması sayesinde çocukluk aşkı müzikle yolları tekrar kesişti. 

Naz Özgülüş “Uzun zamandır şarkı söylemiyordum ama Evrencan bu döngüyü kırdı. Bana sürekli şarkı söyletti, şarkı yazdırdı. Evrencan’ın müzikal olarak bana katkısı çok büyüktür. Birçok şey öğrendim ondan. Hala da öğrenmeye devam ediyorum” diyor. Birlikte ‘Kesso’ şarkısında yaptıkları düetle müziğe geri dönen Naz Özgülüş şimdi de kendi kanatlarıyla uçmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz zorlu dönemlerin ardından neşe hissini hatırlatacak şarkılar yapmak isteyen Naz Özgülüş Evrencan Gündüz’ün yaptığı bestenin üzerine söz yazdı ve ‘Kaçmasın Diye’ ortaya çıktı. 70’lerin disko şarkıları tarzındaki ‘Kaçmasın Diye’nin düzenlemesi Genco Arı’ya ait. Naz Özgülüş “Şarkımızın bütün kalplere neşe ve şevk getirmesini istiyoruz” diyor. 

------------------------------

Faruk K: Şöhret olmak bir kültürdür !

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Kozmik Dede ile yaptığı dans çok konuşulan Ünlü sanatçılardan Faruk K, geçtiğimiz günlerde bana ilginç açıklamalarda bulundu. "Şöhret ve ünlü olmak karıştırılıyor malesef şöhret olmak bir kültürdür eğer egolarınızı besler ve öyle yaşarsanız bir gün şöhret sizi terkettiğinde zor durumda kalırsınız.Ben herşeyi olması gereken limitte tutuyorum çünkü çocuk yaşta büyük şöhretlerin yanında yetiştim.hayranlarım benim ailem gibidir." diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

----------------------------------------

Emre Aslan’ın yeni single’ı "İstemem Artık” Yayında

“Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” adlı TV programıyla ününe ün katan tiyatrocu ve oyuncu Emre Aslan, müzikal yetkinliğini sergilemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl yayınladığı “Kolay Değil” adlı çıkış şarkısını “İstanbul Şahit Olsun” adlı ikinci teklisiyle takip eden Aslan; sözü ve düzenlemesi Tarık İster’e, müziği ise Tarık İster ve Kaan Karamaya’ya ait olan üçüncü teklisi “İstemem Artık” için tüm hazırlıklarını tamamladı. Parça gitar, yaylılar ve ud gibi enstrümanları da bir araya getiriyor.

Emre Aslan’ın yeni single’ı “İstemem Artık” 15 Temmuz’da Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.