DOĞAL ALIŞVERİŞ NOKTASI BANUM MUTFAK

Girişimci çalışkan iki genç kadın Mahinur - Banu tarafından kurulan Banum Mutfak Ankara'nın her yerine servis imkanı sunsalarda, Türkiye'nin her şehrine kargo hizmeti veriyorlar.
Girişimci genç kadınlara hem örnek olan güzel genç kadınlarımız, aynı zamanda siz değerli müşterilerine sevgiyle kaliteli ürünlerini, hizmet vermekten mutluluk duymaktadırlar.
Şarküteri kahvaltılık ürünlerinin yanı sıra, artık şerbetli tatlılar ile damaklarda farklı lezzetler bırakmaya devam ediyorlar.

Instagram banum_mutfak
Trendyol Banum Mutfak
www.banummutfak.com

ÜNLÜ İSİMLERDEN MODA VE ALIŞVERİŞ GÜNLERİNE DESTEK

Ece Türkiye yönetimindeki Aqua Florya AVM, 9-12 Haziran tarihleri arasında seçkin markaların katılımıyla gerçekleşecek olan “Brandsandmore Alışveriş, Moda ve Sosyal Destek Günleri”ne ev sahipliği yapıyor.
Brandsandmore kurucusu Aslı Özdemir organizasyonuyla yapılacak olan alışveriş günleri, 4 gün boyunca birbirinden farklı sektördeki girişimcilerin markalarını sergileyip tüketicisiyle buluşturma imkanı sağlayacak. Aynı zamanda Alışveriş, Moda ve Sosyal Destek Günleri, ikinci kez özel gereksinimli bireylerin hayatın her alanında eşit yaşam koşullarında yer alabilmesi için 32 yıldır kesintisiz olarak faaliyet gösteren İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) için gerçekleşecek.

DÜNYANIN EN ZOR TİCARETİ SANAT

İngiliz iş adamı Sam Reklaw, Amerikalı yapımcıların Türkiye’de çektikleri sinema filminde oyuncu olarak renkli dünya ya adım attı. “Shame” isimli korku gerilim tarzındaki sinema filminde hem Associate producer hem de oyuncu olarak yer alan İngiliz iş adamı Sam Reklaw “Ben başarısına inandığım her işe girerim, oyunculuk ve sinema benim içimde büyük bir aşk olduğundan oyunculuk dersleri aldım ve sette başarılı bir oyuncu koçu ile çalıştım dedi . 

Haftanın Mekanı 

Alkanlar Kasap Kebap  / DENİZLİ

Denizli’nin zengin tarihi ve kültürel mirasının yanı sıra damak çatlatan bir de mutfağı var…Her ne kadar Denizli yemekleri denilince akla ilk kuzu etinden yapılan tandır kebabı gelse de Ege’nin olmazsa olmazı otlar ve sebzeler ile yapılan enfes yemekler de bulmak mümkün Denizli mutfağında.

Alkanlar  Kasap Kebap  diğer işletmelerin aksine mekana ait çiftliklerde besledikleri doğal kuzuları  geleneksel servis modelini bozmadan modern, ferah ve gruplara uygun bir işletme olarak hizmet veriyor .

 Denizli Kebabı‘nın yanı sıra, alkanlara özel gurme  kokoreç ve Denizli’ye özgü bir tat olan tarifi kazım şefe ait köftesi dillere destan benden söylemesi.

PERSİL, YENİ DERİN TEMİZLEME PLUS’I 

AZRA AKIN İLE TANITIYOR! 

Hepimiz, yıkama sonrası çamaşırlarımızı bembeyaz görmek isteriz. Çünkü beyazlığın, temizlik anlamına geldiğini çok iyi biliriz. Üstün kalite ve teknolojisiyle Türkiye’de deterjan sektörünün öncü markalarından Persil, şimdi çamaşırlarında temizlik ve beyazlık arayanlar için inovasyonlarına bir yenisini ekledi. Persil Derin Temizleme Plus, geliştirilen formülü ile çamaşırlarda güçlü temizlik ve bembeyaz sonuçlar sağlıyor. Marka, yeni ürününü ise ülkemizin sevilen isimlerinden, tescilli dünya güzelimiz Azra Akın ile tanıtıyor. 

ARMAGEDDON TURK 

Köyden köye, ağızdan ağıza dolaşan şarkıların yekünü, kafamda bir katedral kadar, dört minareli bir cami kadar yer tutuyor. Tıpkı ortaçağ katedrallerini yapanlar gibi, meçhul kalan bu yaratıcıların bazısını tanıdım. Türkiye’nin rastgele bir ovasında, rastgele bir köyünde işittiğim şarkılar, sanatın nerede saklandığını bana ifşa etti. Sonra da anladım ki, bu bir sır değil; memleketin her yerinde başka şarkılar, aynı olgun ifadeli başka şarkılar dinlemek mümkün.

Mutluluk Garantili bir Otel: DAPHNİS

Gölköy sahili son derece sakin, ailelerin ve sakin bir tatil isteyenlerin inanılmaz keyif alacağı bir yer. Bodrum’un en sevilen koyu Gölköy şimdiki adıyla Göltürkbükü’nde yer alan Daphnis Hotel, 20 yıllık tecrübesiyle her yıl daha da iyiye giden bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Daphnis, işletmecilikte usta isimler Osman Yitgin ve Yıldıray Yavaş yönetiminde olan, özel bir otel. Huzurlu, eğlenceli, aileye de gençlere de uygun bir tatil konseptiyle karşı karşıyayız. Buraya gidenler, her şeyi temize çekip gidecekler ve mutlaka tekrar gelmek isteyeceklerdir.

Onur Akay’ın “Görmeden Sevmek” isimli kitabı çıktı!



Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın, “Görmeden Sevmek” isimli şiir, anı ve röportaj kitabı çıktı. Kitapta yer alan Zeki Müren, Ajda Pekkan, Gönül Yazar ve Orhan Gencebay gibi çok sayıda efsane isimle ilgili bilinmeyen sırlar, okuyucuyu şoke edecek.
Yaptığı özel röportajlarla adından sıkça söz ettiren getiren ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, otuz yıldır yazdığı ve TRT repertuvarında yer alan şiirlerini, bestelerinin notalarını, fotoğraflı anılarını ve efsane isimlerle yaptığı özel röportajlarını, “Görmeden Sevmek” isimli şiir, beste, anı ve röportaj kitabında topladı. Geçtiğimiz 2020 yılının Ağustos ayında konservatuvar öğrencileri için “Türk Musikisinde Makamların Oluşması ve Seyir Tekniği” isimli bir ders kitabı da çıkaran Akay, 2021 yılında ise “Görmeden Sevmek” isimli bu kitabını okuyucu ile buluşturdu.

Ariş’in yaz kombinleri ile güneşi gölgede bırakın

Yaz mevsimini şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak. Altın, pırlantalı, mineli büyüleyici tasarımların, baget ve yuvarlak kesim pırlantalarla süslendiği zincirler, kolyeler, bileklikler ve yüzüklerden oluşan seçeneklerle yaz şıklığınızı tamamlayacaksınız. Ariş’in yaza özel cıvıl cıvıl takılarıyla kendinizi pozitif hissederken ışığınızla güneşi bile kıskandıracaksınız. Ariş Pırlanta, yaz günlerinin coşkusuna pırlanta ve altının parıltısıyla eşsiz bir ışıltı katıyor. Yaz mevsimini şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak. Günlük kıyafetleriniz kadar plajlarda da sizi göz alıcı kılacak Ariş Pırlanta’nın yaz mevsimine özel kombinleri, güneşli günlerin coşkusunu tüm güzelliği ile yansıtıyor.

Kärcher’den “yaza merhaba” kampanyası…

Hayallerinizi süsleyen bahçeler için Kärcher, bahçe sulama makinelerinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak zengin seçenekleri ile kaçırmak istemeyeceğiniz bir kampanya sunuyor. Enerji ve su tasarrufu ile birlikte maksimum verimlilik de sağlayan bahçe sulama cihazları, Kärcher’in 30 Haziran’a kadar sürecek “yaza merhaba” fırsatı ile yüzde 20 avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.

Gökhan Yavuz: Oyunculuk benim şifa kaynağım

“Hercai” dizisinde canlandırdığı ‘Rıza Demir’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Gökhan Yavuz, mesleğine olan tutkusunu anlattı: “Oyunculuk benim için hem ruhen, hem de fiziken şifa kaynağı.”

İzlenme rekorları kıran “Hercai” dizisinde canlandırdığı ‘Rıza Demir’ rolüyle büyük beğeni toplayan Gökhan Yavuz, son dönemin en dikkat çeken oyuncularından. Etkileyici performansıyla yapımcılardan teklif üstüne teklif alan Yavuz, bu başarının temelinde oyunculuğa duyduğu tutkunun yer aldığını belirtti.