Jilet grubu sözü ve müziği Arif Dirençer’e ait Değmez Mi şarkısına Hasan Kuyucu yönetmenliğinde çektikleri klip ile kısa sürede en çok sevilenl

Jilet grubu sözü ve müziği Arif Dirençer’e ait Değmez Mi şarkısına Hasan Kuyucu yönetmenliğinde çektikleri klip ile kısa sürede en çok sevilenler arasına girdi. Rock’un en içten hali diyebilirim bu şarkıya. Malum popüler müzikte beni ele geçirmeye başlamıştı ama Jilet gibi gruplar sayesinde popüler müziğe teslim olmaktan vazgeçiyorum. Şarkı o kadar pozitif bir şarkı ki plaj JİLET’TEN YAZA BOMBAda çalsa rock bir şarkı olduğu halde garipsemezsiniz, bir yanı rock ama bir yanı da sizi oynatmak istiyor. Çok yaratıcı bir şarkı olmuş diyebilirim,düşünülmüş ve gerçekten de Türkiye’de pop ve rock gibi müzik tarzlarını dinleyenlerine hitap edecek bir şarkı olmuş. İki tarzı da tercih eden kitleyi elinde tutacak olan bu şarkıya yaza atılmış en  güzel bomba diyebilirim.Ben bu şarkıyı baya baya sevdim,benimsedim. Özellikle de şu sözlere tam not verdim; Korkma seni ısırmam,hislerinle oynamam,sen istemedikçe sana dokunmam. Ne kadar da içten değil mi?

JİLET’TEN YAZA BOMBA

FLÖRT’ÜN YENİ ŞARKISI SEVİLECEK

Analog kaydın sıcaklığını bu günlerde unutmuştuk açıkçası.Dijital teknoloji o kadar yayılmıştı ki hayatımıza biri buna dur demeliydi ve Flört analog kaydın sıcaklığını bize tekrardan ulaştırarak,kulağımızın pasını sildi.Flört yeni albümü Aşk Böyleymiş Meğer’in ilk klibini albümle aynı adı taşıyan şarkıya çekti. Ozan Kotra, Ata Akdağ, Çağatay Kehribar ve Hakan Çağlar’dan oluşan grup kurulduğu dönemdeki gücüne kavuşurken,bu gücü Fuat Güner’in prodüktörlüklerini yapmasıyla da perçinlediler. Kulağım,Aşk Böyleymiş Meğer şarkısını dinler dinlemez çok sevdi,bir an baktım ayaklarım melodiye eşlik ediyor,dinledikçe de sözlerinin çabucak dilime dolandığını fark ettim. O kadar sıcak bir şarkı olmuş ki klibe de bu sıcaklık yansımış. Dinledikçe seveceksiniz,popüler müzikten sıkılanlar için şiddetle önereceğim alternatif bir müzik türü ve şarkı.

SUADİYE’DEN YAZA ÖZEL ŞARKI

Müzik piyasasında güzelliği ve sahne şovuyla birçok kişiyi kendisine hayran bırakan Suadiye,sözü Deniz Erten’e müziği Vaggelis Tountas’a ait Aşkça şarkısıyla yaza merhaba dedi. Bu zamana kadar Suadiye’nin yanlış şarkı kurbanı olduğunu düşünüyordum ve bugün bu yazıyı yazarken gerçekten de doğru bir şarkıyı bulduğunu söyleyebilirim. Şarkı şuanda 1 milyon dinlenme oranına ulaştı bile ve Suadiye'nin ilk şarkılarına oranla gerç

JİLET’TEN YAZA BOMBAekten büyük bir yol katettiğini bu şarkıdaki performansıyla da görebiliyoruz. Klibinin cıvıl cıvıl olması ve klibinde dans yeteneğini de sergilemesi birçok popçunun da dikkatinden kaçmamıştır diye düşünüyorum. Günümüzde Suadiye gibi taze kana çok ihtiyacımız var. Sahne şovu yapabilen o kadar az sanatçımız var ki Suadiye yeni çıkış yapan bir sanatçı olarak ileride çok profesyonel işlere imza atacak gibi duruyor. Bu şarkıyla Suadiye’yi birçok plajda duyacağız.Aynı zamanda bu şarkı Eurovision Şarkı Yarışmasına katılsa iyi bir başarı da alabilirdi.

HANDE MOR İLE ZİRVEDE

JİLET’TEN YAZA BOMBA

Hande Yener 6 Haziran günü piyasaya çıkan Hepsi Hit Vol1 adını verdiği albümünden Mor adlı şarkıyı geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturdu.Sözleri Mert Ekren ve Hande Yener’e,müziği Mert Ekren’e ait olan şarkının en çok hoşuma giden yanı slogan

sözleri ve ritmik yapısı oldu. Ben adeta Hande’nin altın çağı yaşadığı döneme geri döndüğünün sinyalini bu şarkıyla aldım. Biraz Romeo'dan Hande var,biraz Aşkın Ateşi'nden Hande var, biraz da Apayrı’daki Hande’den kesitler gördüm bu şarkıda ve bundan çok keyif aldım. Adeta zirveye Mor ile çok hızlı bir şekilde oturdu. Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen klipte ise Kısmetse Olur’un yarışmacısı Eser West rol alıyor. Hande bu şarkıyla zirveye oturur ve birçok meslektaşı kıskanır benden söylemesi.Vamp kadın bir kere Hande, cesur, risk almayı seviyor ve her zaman kalitesiyle,duruşuyla kendini konuşturmasını biliyor.Hep değişiklik yapmayı seviyor. Hande Yener adeta 2015 yılından itibaren altın çağını tekrardan yaşamaya başladı. Mert Ekren’i de tebrik etmek gerekiyor, N'aber gibi bir şarkıdan sonra kendini tekrar etmeyip oldukça başarılı bir iş yaratmış,yeteneğini konuşturmuş. Nefis olmuş Mor’daki Hande.

BURAY YENİ KLİBİYLE DAHA SERT

Başlıktan da anlayacağınız gibi bizim naif

sesli,efendi duruşuyla yürekleri fetheden Buray’ımız yeni klibi Kimsenin Suçu Yok için bambaşka bir Buray olmuş.

JİLET’TEN YAZA BOMBA

Şarkı Buray’ın daha önce ödüller alan Sen Sevda mısın ve İstersen gibi şarkılardan oldukça farklı. Daha sert, hard rocka yakın bir tarzda şarkı olunca da bizim gülen yüzümüz, sesiyle huzur veren Buray’ımız giymiş deri ceketini, siyahları alışılmışın dışında bir tarz yaratmış. Ben albümünü ilk dinlediğimde bu şarkıyı çok sevmiştim ve ilk konserinde de ezberleyerek söylemiştim. Şimdi klip çekmesi çok güzel bir strateji çünkü yaz geliyor ve cıs tak pop piyasasından sıkılanlar için çok güzel bir alternatif olacaktır. Eylül gibi ise Buray’ın yeni albümü gelecektir diye düşünüyorum, tahminim doğru mu bilmem ama yeni bir albüm yapmanın zamanı geldi Buray?