İSTANBUL (AA) - LG Electronics, ABD'nin New York kentindeki Solomon R. Guggenheim Müzesi'nde düzenlediği etkinlikte, premium ev aletleri markası LG SIGNATURE'nın yeni koleksiyonlarını tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sanat, tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren etkinlik, LG SIGNATURE'nın bireyselliği ve özgün tarzları ön plana çıkaran 'What's your signature?' (Senin imzan ne?) kampanyası kapsamında gerçekleştirildi.

Emmy adayı oyuncu Leslie Bibb'in de katıldığı gece, The Womack Sisters'ın müzik performansıyla başladı.

Etkinliğin öne çıkan anlarından biri, yedi Grammy ödüllü müzisyen, söz yazarı ve gitarist John Mayer'in canlı performansı oldu.

Pasta şefi Amaury Guichon, konuklara interaktif çikolata deneyimi sunarken, James Beard ödüllü şef Kwame Onwuachi de geceye özel hazırladığı üç farklı lezzeti katılımcılarla buluşturdu.

Etkinlik kapsamında Drew Barrymore, Amaury Guichon ve Kwame Onwuachi'ye sırasıyla 'Iconic Signature Award', 'Seamless Signature Award' ve 'Tailored Signature Award' ödülleri verildi.

- LG'den sanat ve teknoloji buluşması

Etkinlikte LG SIGNATURE'nın gelişmiş teknolojileri, kullanıcı odaklı özellikleri ve estetik detayları farklı tasarım anlayışlarıyla bir araya getiren Iconic, Seamless ve Tailored isimli üç yeni premium ev aletleri koleksiyonu tanıtıldı.

İstanbul'da ambalajlı su pazarı bu yıl 35 milyar liralık büyüklüğe koşuyor
İstanbul'da ambalajlı su pazarı bu yıl 35 milyar liralık büyüklüğe koşuyor
İçeriği Görüntüle

Sanat ve teknoloji arasındaki etkileşimi desteklemeye yönelik çalışmalarını Guggenheim Müzesi ile yürüttüğü uzun soluklu işbirliği kapsamında sürdüren LG Electronics, 2022'de başlatılan 'LG Guggenheim Art and Technology Initiative' ile sanatçıları desteklemeyi amaçlıyor.

Söz konusu çalışma, teknolojiyi sanatsal ifade aracı olarak kullanan sanatçıları desteklemeyi ve sanat ile teknolojinin kesişiminde ortaya çıkan yenilikçi çalışmaları teşvik etmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda yürütülen 5 yıllık işbirliği çerçevesinde hayata geçirilen LG Guggenheim Award ise teknoloji temelli sanat alanında öncü çalışmalara imza atan sanatçıları ödüllendiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics İcra Başkan Yardımcısı ve Ev Aletleri Çözümleri Bölümü Başkanı Kevin Jeong, Guggenheim Müzesi'nin bireyselliği, tasarımı ve kültür dünyasında iz bırakan isimleri kutlamak için benzersiz bir ortam sunduğunu belirtti.

Jeong, yeni koleksiyonlardan gecedeki performanslara ve ödül törenine kadar tüm detayların 'What's your signature?' kampanyasının ruhunu yansıttığını ifade etti.

Oyuncu Leslie Bibb ise LG SIGNATURE ile gerçekleştirdiği işbirliğine ilişkin değerlendirmesinde, güçlü tasarımın kişisel olması ve bireyin özgün tarzını yansıtması gerektiği fikrini özellikle değerli bulduğunu vurguladı.

Bibb, sanat, tasarım, müzik ve kültür dünyasından isimlerle söz konusu yaklaşımı kutlamaktan memnuniyet duyduğunu aktardı.



Kaynak: AA