Çokta uzak olmayan geride bıraktığımız yıllarda Hristiyan ordularının Müslüman topraklarda sözde demokrasi getirmek adına yaktıkları savaş ateşinin yıllardır sönmediğini hepimiz bizatihi şahitlik ile izliyoruz!

Şahitlik önemli! Zira Allah (c.c) yarıtılışımıza dahi bizi şahit tutmuştu. (Bknz Araf 172)

Şimdi ise yine insanlığın başına musallat olan insanımsı şeytanların 3. Dünya savaşı adına ateşe odun attıklarına şahit oluyoruz.

Bunlardan bir tanesi de ABD eski istihbarat servisi CIA’in direktörlerinden bir tanesi olan David Petraeus!

Bay Petraeus, yeni bir ittifakın imar edildiğini üstü kapalı deklare ediyor. Bu plana göre ABD ve Müttefikleri’nin Rusya -  Ukrayna savaşına dahil olması için tüm seçenekler çoktan masada ve çok yakında Moskova karşısında “Birleşik Avrupa Kuvvetleri” ordularını bulabilir.

NATO ile değil yeni bir oluşum ile Rusya’nın karşısında durmayı hedefliyorlar zira NATO’nun içinde Rusya’ya karşı yapılacak bir askeri hamleyi kabul etmeyen ülkeler var. Hal böyle olunca da herhangi bir şekilde eylem gerçekleştirilemiyor.

Bunun yerine yeni bir blok ile Moskova savaşına dahil olmak adına NATO dışında bir oluşumun imar edilmesi bahsettiğimiz üzere devam ediyor.

Tabi ki bir sonra ki adım diğer ülkeleri taraf seçmeye zorlamak olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Buradan da şunu çıkartabiliriz aslında, şayet Rusya, Ukrayna yemlemesi ile zaafa düşürülseydi bu eyleme gerek kalmayabilirdi. Ancak Rusya’yı uzun soluklu bir savaşta istenilen zayıflatma seviyesine çekemedikleri için bu kez B planına geçildi ve şimdi birleşik Avrupa orduları ile yeni bir bölüm hazırlıyorlar.

Ancak önemli bir detay daha var o da New York’un vurulması!

Sanki biraz abartı geliyor değil mi? Bu alenen 3. Dünya savaşının başlaması olur sanıyorum ki!

Ancak inanın bu da plan dahilinde çünkü diğer Avrupa Ülkelerinin ve kendi vatandaşının savaşa dahil edilmesi adına 11 Eylül İkiz kuleler saldırısını kendi içinde düzenleyen yine derin Amerika’ydı.

Şimdi ise yine New York bir füze ile vurularak Rusya’nın üzerine atılabilecek bir suç teşkil olunabilir.

Zaten buna bilinçaltlarımız hazır hem bizim hem Avrupa’nın zira hatırlarsanız onlarca kurgu roman ve onlarca film çekildi Rusya’nın nükleer saldırısı üzerine ve aslında bilinçaltlarımızı çoktan hazırladılar.

Aslına bakarsanız hedefin Çin olduğunu artık bilmeyen yok!

Ancak işgal edilen bir Çin istemiyorlar elbette ki, siyasi olarak yahut ekonomik olarak kontrol edilebilir bir Çin istiyorlar çünkü Çin’de ki büyük Pekin parasına ortak olan şuan sadece aileler arasında Rothschld’ler var.

Bu nedenle Rusya diz çöktürülmeye en yakın ülke olarak görülüyor çünkü deyim yerindeyse mahallenin ağır ağabeyi Rusya’dan başkası değil.

Bakalım bu kan üzerine inşa edilen imar edilen diplomasi, devamında 3. Dünya savaşını mı getirecek yoksa ABD’nin kirli planlarının suya düşüp, şimdilerde ülkemizin de savunma sanayi anlamında atağa kalktığı yeniçağda barış ve yükseliş güneşini mi seyredeceğiz.

Kalın sağlıcakla.