Değerli dostlar bu yazıyı ilk defa okuyanlar var ise lütfen önce olaylar dizisini daha iyi anlamak için birinci bölümden başlasınlar. 1999 Depreminden sonra dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e birilerinin bunun yapay bir deprem olma ihtimalinin yüksek olduğunu bildirilmesinin üzerine sayın başbakanın da talimat verdiğinden bahsetmiştik.

Bülent Ecevit bir komisyon kurularak bunun dış müdahale ile olup olamayacağının araştırılmasını istiyor.

Türkiye Eski Başbakanı Bülent Ecevit depremin bir komplo olabileceğini düşünüp araştırılmasını istemişti. Bunu Ecevit rahmetli olduktan sonra bir Tv Programına katılan Afete Hazırlık ve Deprem Derneği Başkanı Ahmet Mete Işıkara açıklamıştır. Deprem sonrası arayıp araştırmasını istemiştir. Depremden önce ve sonra gelişen bir kaç enteresan olay da depremin normal bir deprem olmadığı düşüncemizi sağlamlaştırıyor.

Depremden önce denizde büyük bir ateştopu ortaya çıkmış. Bunu depremden sonra birçok balıkçı doğrulamıştır ve birçok görgü tanığı vardır. Bunun dışında Haarp'ın en büyük belirtisi olan gökyüzü renginin değişmesi de depremden önce herkesin ilgisini çeken bir olaydı. Depremin beklenenden uzun sürmesi, telefonların çalışmaması bunlar hep şüphe uyandıran olaylardır. Haarp ortaya çıkmadan önce bazı belirtiler gösterir.

Yani düşünebiliyor musunuz böylesine devasa bir deprem oluyor, denizin ortasından yükselen ateş topu gözüküyor ve çok garip ki depremden sonra o ateş topunun çıktığı bölgeye tüm dalışlar uzun bir süre yasaklanıyor.

Yani denizin içine dalıp o ateş topunun çıkmasını araştırmak isteyen hiç kimseye izin verilmiyor.

Yani şimdi hani diyorlar ya HAARP deprem yapamaz, haarp silah değil bilimsel bir çalışmadır işte sadece hava gökyüzü hakkında bilimsel araştırma yapılır diye.

Yahu kardeşim Amerikan hava kuvvetleri 2025 raporu var ya, daha yeni yayınlandı açın okuyun, hava durumu değişikliği teknolojisi, düşmanı yenmek veya savaş koşullarını değiştirmek gibi bir çok şey de kullanılabileceği söyleniyor halen birileri komplo teorisi diyor.

Eğer Hava kuvvetlerinin 2025 raporu ilgililere yetmediyse bir detay daha söyleyim.

Yıl 1997 bak şuan 2022’deyiz. Yıl 1997 Georgia üniversitesinde ABD savunma bakanı William James Perry konfferans veriyor. Bu konferansta teknonik silahların varlığını kabul ediyor ve Pentagon aBD savunma bakanlığı tarafından kullanıldığını söylüyor.

Sonra geliyoruz 2001 yılına, ABD savunma bakanının bu sözleri raporlara geçiyor, resmi raporlara geçiyor, ama internet ortamından 2001 yılından sonra siliniyor silinemeyen kısmı ise deep web’e gönderiliyor.

Ya düşünebiliyor musunuz büyük bir deprem oluyor, İsrail nerede, Marmara nerede, İstanbul nerede.

Amerika nerede, İstanbul nerede, Marmara nerede.

Ya bana biri açıklasın, d epremden tam iki saat sonra İsrail ordusunun kurtarma ekipleri, amerikanın kurtarma ekipleri tam 2 saat sonra asıl gelebildi ya? Işınlandı mı bunlar?

Yoksa başka yerde kapıda mı bekliyorlardı?

Yahu Türkiye’nin kendi birlikleri dahi 24 saat sonra bölgeye intikal etti.

Ve son bir şey söyleyerek kapatayım konuyu,

Tarih 8 Ocak 1995, Japonya’nın ünlü Aum tarikatının lideri, HAARP Teknolojisini incelemiş ve sonrasında açıklama yapıyor.

Diyor ki Japonya çok kısa zaman içinde büyük bir deprem saldırısına maruz kalacak. Büyük ihtimalle kobe yerle bir olacak.

Hemen adamı tutuklamaya kalıyorlar göz altına alıyorlar halkı paniğe sevk etmekten falan.

Sonra ne oluyor biliyor musunuz.

Bu uyarıdan tam 9 gün sonra 17 ocak 1995’de Kobe’de büyük deprem oluyor ve kobe yerle bir oluyor.

28 Temmuz 1976 tarihinde Çin’de nasıl ki deprem yapıldıysa, 1995 yılında nasıl ki Japonya’da deprem yapıldıysa HAARP ile, 1999 tarihinde de Türkiye’de aynı şey yapıldı HAARP ile vurulduk maalesef. Umarım bunun tekrarı olmaz.

Kalın sağlıcakla