HAKAN’IN KULAĞINDAKİLER

1– Gökhan Türkmen – Mahşer

2– Kalben – Yara

3– Sefo – Tutsak

4– Sakiler – Canıma Minnet

5– Cem Adrian & Emir Can İğrek – Bana Unutmayı Anlat

6– Berk Baysal – Yaralarını Ben Sarayım

7– Can Koç – Gökyüzünü Tutamam

8– Madrigal – Geçme Artık Sokağımdan

9– Velet – Aşk Sadece Anlayana

10– Gripin – Belki Çok Da Şey Yapmamak Lazım
 


MEEDO ŞEYMA'YI UNUTTU

Güzeller güzeli bir modelle aşk yaşamaya başladı. Mohammed Alsaloussi, yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisi olduğu iddia edilen model Eden Polani Şeyma Subaşı'ya benzetildi. İsrailli olan Polani, modellik yapıyor.

FENOMENLİK BİZDEN SONRA BAŞLADI

Sosyal medya fenomeni Hakan Kakız eğlence hayatının vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. İlk fenomenler arasında yer alan Hakan Kakız iki haftada 10 konser vererek rekor kırdı. Eylül, Hakan Hepcan gibi isimlerin ilk fenomenler arasında yer aldığını söylerken ''Fenomenlik bizle başladı. Harika işlere de vesile oluyor. Gerçekten bu işi kaliteyle, insanlara dokunarak yapanlar başarıya ulaşıyor ve yıllarca sevgileri baki kalıyor. '' dedi. 

KONSER REKORU

Yaz aylarında konserden konsere koşacağını belirten Hakan Kakız, ‘’Haftanın bir günü dinleniyorum. Çok yoğunum ve yorgunum. Her günüm sahnede geçiyor. Sahne almayı çok seviyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Hayatımın hatası saksı

2. Sayfa programına katılan Doğuş çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
Doğuş, ''Hayatımın hatası saksıydı. O başka bir olaydı ama hayatımın hatası. Ben tertemiz bir insanım herkes kendi kapısının önüne baksın.'' dedi.



ECE’Yİ ÇILDIRTAN YORUM

Sosyal medya hesabından öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Ece Erken, "İlk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" diyen takipçisine tepki gösterdi. Zor zamanları atlatmayan çalışan Erken, "Boş ve zavallısınız" dedi.

İŞ İNSANI SELİN CİĞERCİ'DEN YENİ ŞUBE

Selin Ciğerci'nin markası Selin Beauty büyümeye devam ediyor. Büyükşehirlerde şubeleri olan sosyal medyayı aktif kullanan Selin Ciğerci yüzlerce kadına istihdam sağlamaya devam ediyor.

Yeni şubesini Çanakkale'de açan Selin Ciğerci açılış sonrası kadınlara özel matine de yaptı. Selin Ciğerci'nin bu gidişle 81 ilde yer alacağını düşünüyorum.

EMEKLİ OLDU

Futbolu bıraktığını açıklayan Arda Turan önceki gün oğlu Hamza ile görüntülendi.

Oğlunu Bebek Parkı’na götüren Turan, “Emekliliğin ilk gününü Hamza ile geçiriyorum” dedi. Ünlü futbolcu, “Jübile maçı yapacak mısınız” sorusuna ise yanıt vermek istemedi: “O konuları konuşmayalım.”



GÖNÜL AKKOR İÇİN DUA İSTEDİ

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, son albüm çalışmasını Sezen Aksu’nun ısrarı ile 1994 yılında yapan ve 28 senedir sanat camiasından uzak olan efsane assolist Gönül Akkor için dua istedi.

Sosyal medyada paylaşım yapan Akay, “Türk sanat müziğinin en değerli ismi Gönül Akkor, çok büyük sağlık sorunları yaşıyor ve siz takipçilerimden o büyük sese dua istiyorum” ifadelerini kullanarak Gönül Akkor’un son fotoğraflarından birini paylaştı.

Gazetecilerin ulaştığı Akay, sanatçının sağlık durumu hakkında net bilgi vermezken, “Allah herkese sıralı ölüm versin. Sadece dua edelim. Bu paylaştığım fotoğraf son hali değil. O da bende var ama paylaşmayı düşünmüyorum” demekle yetindi.



BARIŞ AKARSU’NUN SEVGİLİSİNİ CANLANDIRACAK

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu 'Konuşanlar' programına konuk oldu. Aslı Bekiroğlu'nun 'Çıplak fotoğraf' açıklamaları magazin gündemin damga vurdu. Geçtiğimiz yıllarda internete sızdırılan fotoğraflarla ilgili konuşan Aslı Bekiroğlu'na cevap veren Hasan Can Kaya, "Evet onları ilgiyle izledik" diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Aslı Bekiroğlu, yeni projesini açıkladı. Bekiroğlu hayatını kaybeden şarkıcının sevgilisini canlandıracak.