$ DOLAR → Alış: 5,26 / Satış: 5,28

• 09.02.2019
  • 65 kez okundu

AYDIN (DHA)

Türkiye için dertlenmek, çalışmak, hizmet etmek her babayiğidin harcı değil. Bu ülke için tuğla üstüne tuğla koymamış yıkım ekibi var ya… İşte o yıkım ekibi yine ellerini ovuşturmaya başladı. Bunların Türkiye2nin geleceği için tek bir planları, hayalleri yoktur. CHP’ye, PKK’nın güdümündeki partiye, onlarla milliyetçilik iddiasındaki bir başka partiye kadar hepsi bir araya gelebiliyor.

CHP kiminle yürüyor? Terör örgütüyle, siyasi temsilcileriyle yürüyor. Bizim onlarla işimiz yok! Geç o işi geç. Bakıyorsun İYİ Parti kiminle yürüyor, onlarla yürüyor. Öbür tarafta bakıyorsun bir de Saadet Partisi. O da onlarla yürüyor. Bunlar 4’lü çete. Bize hakaret ediyorsunuz diyorlar. Biz gerçeği, olanı söylüyoruz.

Ne yaptılar bunlar. Soğana patatese ümit bağlamışlardı geçen seçimde. Şimdi domatese bibere sarılmış durumdalar. Bunları konuşarak oy toplayacaklarını sanıyorlar.

Modern bir Türkiye’yi inşa ediyoruz. Türkiye ekonomisinin sıkıntılarının çözümlerine katkı vermek yerin adeta ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar. biz gerekli önlemleri zaten alıyoruz. Ama bunların ülkeyi korumak gibi bir dertleri yok. Eğer fırsat bulup ipleri ellerine geçirirlerse, her şeyi kırıp dökecekler yıkacaklar. Eski türkiye’yi yeniden hortlatacaklar.

Terör örgütleriyle kol kola giren bu pari, artık Mustafa Kemal’in partisi değildir. CHP’nin adındaki Halk ifadesi, milletin isminin gasp edilmiş halinden başka bir şey değildir. Bu parti, artık sadece Kılıçdaroğlu ve avanesinin partisidir.

Meseles belediye başkanlığı değil, asıl mesele Türkiyen’nin uğraşlarını sekteye uğratma gayesidir. Çünkü belediyecilikte bunların AK Parti ile yarışması, mümkün değildir.

Bugün MHP’nin 50. yıldönümü. MHP’li kardeşlerimiz, başta Sayın Bahçeli olmak üzere canları pahasına milletine ve devletine sahip çıkmıştı. Her yerde olduğu gibi, yolunu kaybedenler elbette olmuştur.

Şehitlerimizin, gazilerimizin arasında bu iki partiye gönül verenler olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçirilmesinde birlikte mücadele ettik. Ardından 24 Haziran seçimlerinde bu birlikteliği daha üst seviyeye çıkardık. Şimdi 31 Mart seçimlerinde pek çok ilde yine cumhur ittifakı olarak milletimizin karşısındayız. Asıl olan, cumhur ittifakının büyük şehirlerde başarılı olmasıdır.

23,5 kat trilyon, Aydın’a yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 150 yeni derslik inşa ettik. Şehrimize 6 bin 110 kapasiteli yurt inşa ettik. Sağlıkta 21’i hastane olmak üzere toplam 44 sağlık tesisini hizmete sunduk. 5 sağlık tesisimizin de yapımı sürüyor.

Aydın’da bin 523 konut inşa edip, sahiplerine teslim ettik. İhtiyaç sahiplerine de 2,2 kat trilyon maddi yardım verdik.

İzmir-Aydın otoyolunu, Aydın çevre yolunu tamamlayarak trafiğe açtık. Yapımı devam eden Nazilli-Porsullu ayrımı, Selçuk-Kuşadası-Davutlar ayrımı yolu bu yıl tamamlanıyor.

Aydın sınırları içindeki demir yollarını yeniledik. Yaparsa AK Parti yapar. Ortaklarda 8,5 kilometre uzunluğunda bir hızlı tren tüneli inşa edeceğiz ve seyahat süresini 7 dakikaya düşüreceğiz.

Aydın’a 14 baraj ve 7 gölet inşa ettik. İnşa ettiğimiz sulama projeleri ile 4 bin 68 bin dekan sırai araziyi sulamaya açtık. 256 bin dekar araziyi daha sulamaya açacağız. Atık su bedellerinin yüksekliğinden şikayet ettiğiniz duydum. İleride inşallah belediyeceliği AK PArti alırsa, bu sorun da çözülecek. Atık su bedelleri de düşürülecek.

Etiketler: /

Kartal’da riskli binalarda tahliye işlemleri devam ediyor
KARTAL'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın çevresinde riskli yapı olarak tespit edilen binalarda tahliye çalışmaları devam ediyor.
Çanakkale’de 40 kaçak yakalandı
ÇANAKKALE İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 40 kaçak yakalandı.
Adana’da müze inşaatındaki iskele çökmesiyle ilgili soruşturma
ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Yeni Arkeoloji Müzesi'nde ikinci etap inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 1 işçinin yaşamını yitirdiği, 4 işçinin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’da
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında miting için Bursa'ya geldi.
Binali Yıldırım: Türkiye’de hallettim, İstanbul’a sıra geldi
TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, TÜSİAD yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

Düşüncenizi Paylaşın