HAKAN'IN KULAĞINDAKİLER

1– UZI – Makina

2– Edis – Martılar

3– Güneş, UZI – Dua

4– Ziynet Sali – Uyutmaz Bu Gece

5– Oğuzhan Koç – Bence de Zor

6– İbrahim Tatlıses – Gelmesin

7– Madrigal – Ne Zamandır Sendeyim

8– Ceylan – Birileri Kandırmış

9– Buray – Alaz Alaz

10– UZI – KRVN

BİR DEMET SÜRPRİZ

Avrupa Müzik etiketiyle 7 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alan Faruk K’nın yeniden yorumladığı “Hadi Bakalım” şarkısında ünlü Yıldız Demet Akalın konuk star olarak şarkının bir bölümünü okuyarak sürpriz yaptı. Sözleri unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel’e, müziği hafızalara kazınan eserlerde imzası olan Onno Tunç’a ait “Hadi Bakalım”ın yeni düzenlemesi ise başarılı aranjör Erhan Bayrak, tarafından yapıldı. Faruk K Hadi Bakalım şarkısının enerjisine uygun rengarenk fotoğrafları ise ünlü marka danışmanı ve yönetmen Selim Akar tarafında çekildi. Faruk K, ‘’Demet Akalın Gerçek bir dosttur. Vefalıdır ki bu büyük  kalbi ve vefayı ben tekrar görmüş oldum. Tekrar teşekkür ederim.’’ dedi. Her ikisini de çok severim, sektöre hit şarkılar kazandırdılar. Kazandırmaya da devam ediyorlar. Faruk K gerçekten güzel cover çalışmalarına imza atıyor. Azar Azar şarkısından sonra Hadi Bakalım şarkısı da hit olan eserler arasına girebilir. Demet Akalın’dan da düzenlemesi Erhan Bayrak’a ait bir şarkı duymak isterim. Demet’in en büyük hitlerine Erhan Bayrak imza atmıştı. Güzel bir buluşma olmuş Hadi Bakalım…

YAZIN HİTİ İMPARATOR’DAN

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses, sürpriz bir şarkıyla sessizliğini bozdu. 11 yıl aradan sonra stüdyoya giren Tatlıses, ‘Gelmesin’ single çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.  

Kısa süre önce ‘İbo Show’ ile ekranlara dönen imparator, yeni şarkısıyla da sevenlerine ikinci bir hediye verdi. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 16 Nisan’da yayınlanan şarkının sözü ve müziği Sema Nur Kaplan, aranjesi ise Ceyhun Çelikten imzası taşıyor. Sosyal medyada yankı uyandıran şarkı yazın hitleri arasında yer alıyor. Özellikle yaz aylarında birçok eğlence mekanında çalacağını düşünüyorum. Tabii mekanlar açılırsa. Ayrıca plajlarda bile bu şarkıyı duyabiliriz. Güzel bir remix çalışmasıyla İmparator bu yazı hareketlendirecektir. Son zamanlarda çıkan en samimi, en sempatik şarkılardan birisi. Hem eşlik ettiriyor hem gider yaptırıyor hem de oynatıyor. E daha ne olsun. Yılların müzik adamı İbrahim Tatlıses bu işin şifrelerini gerçekten biliyor.

ARABESK MÜZİK ÖLMEZ

Dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Ceylan, sözü ve müziği Yunus Bülbül’e ait "Birileri Kandırmış" adlı yeni teklisi ile Ceylan Müzik etiketi ile sevenlerinin beğenisine sundu.  Yıllar önce Müslüm Gürses’ten dinlediğimiz “Birileri Kandırmış” şarkısı, bu kez Caner Tepecik’in yaptığı yeni düzenlemesi ve Ceylan’ın güçlü yorumu ile karşımıza çıktı.  “Birileri Kandırmış” şarkısının klip yönetmenliğini ise Ferit Çetinkaya üstlendi. Kalplere dokunan bir şarkıya imza attığı için Ceylan’ı tebrik ediyorum. Pop müzik, rap müzik derken arabesk müziğe devam ederek kulvarındaki başarısını korudu. Birileri Kandırmış şarkısı dile dolandığı gibi melodisi arabeskin ağır hatlarını içermiyor. Arabesk müzik bitmez, Ceylan gibi başarılı isimler yaşadıkça nadide eserler üretir ve arabesk hep yaşar.

ŞEYMA’NIN JETİ KISKANILDI

Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, Bali'den dönerken özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Bir süredir Dubai'de tatil yapan çiftten Saloussi, bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti. Şeyma Subaşı’nın jeti milleti baya bir germişe benziyor. Herkes bir hasetlenmiş. Sosyal medyada eleştirel cümleler, tavırlar… Acaba Şeyma Subaşı neden bu kadar kıskanılıyor? Yoksa birçok insan onun yerinde mi olmak istiyor? Bence tam olarak konu şu: Onun hayatına sahip olmak isteyen birçok insan var ve bu insanlar o bu hayata sahip diye eleştiriyor, imreniyor. Güzel dilekler dilemek yerine eleştiriyor. Helal olsun, Allah daha çok versin.

AYRILIK YOK TEKTAŞ VAR


Snobmagazin’de yer alan habere göre; Can Yaman'ın İtalyan sunucu sevgilisi Diletta Leotta'nın paylaştığı fotoğraftaki detay dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüşürken fotoğrafları ortaya çıkan sunucu, oyuncuyu aldattığı iddia edilmiş ikilinin ayrıldığı söylenmişti. Geçtiğimiz günlerce Yaman ile Leotta, Como Gölü'nde tatil kareleri ortaya çıkmıştı.

Leotta,  Fiorentina ile Lazio arasında oynayan karşılaşma öncesi Stadio Artemio Franchi Stadı'nda çektirdiği kareyi Instagram'dan yayınladı.

Leotta'nın parmağındaki tektaş takipçilerinin gözünden kaçmadı. Como Gölü'ndeki tatilden sonra tektaşı çıkarmayan sunucunun, Yaman'la ilişkisine devam ettiği de ortaya çıkmış oldu. İkilinin evleneceği konuşuluyormuş. Hadi hayırlısı, İtalyan yengemiz var.

25 MİLYON İZLENDİ

Pop müziğin başarılı isimlerinden Tuğba Yurt, “Benim O” adlı single çalışmasını 2 Nisan Cuma günü müzikseverlerle buluştu. DMC etiketiyle tüm digital platformlarda yer alan şarkının sözü, müziği, arenjesi Ersay Üner’e ait. Klip yönetmenliğini ise Murat Joker üstlendi. “Benim O” çok kısa sürede herkes tarafından sevilecek diyen Tuğba Yurt, “2021 yılındaki ilk single çalışmam olması nedeniyle çok özendik. Harika bir şarkı oldu. Uzun süre listelerden inmeyeceğine inanıyorum” dedi. Gerçekten de ben bu hiti çok sevdim. Günümüz şarkıları insanı yoruyor ama Tuğba Yurt’un bu naif şarkısı, insanı yormuyor. Bu yüzden Tuğba Yurt’u tebrik ediyorum. Sessiz sedasız, güzel bir hit çalışması ortaya koydu. Reklam, prim kokmayan bu şarkının başarısı da son derece şahane! Kaliteli işler desteği her zaman hak ediyor.

ALBÜM İÇİN İNGİLTERE’YE GİTTİ

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; 'Martılar' adlı yeni single’ını dinleyicileriyle buluşturan Edis, geçtiğimiz günlerde doğduğu şehre; Londra’ya gitti. Normalleşme sürecine giren Londra’da temmuz ayına kadar kalacak olan genç popçu, hem İngilizce albüm çalışmalarına devam edecek hem de tatil yapacak. Edis bu süreçte yakın arkadaşı Gülşen’le de buluşmayı planlıyor.

‘’ÇOK AŞIKLAR’’

Posta’dan Bekir Saçar’ın yazısına göre; Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce İlker Kaleli, Sıla’nın Bodrum Bitez’deki evine yerleşti. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. İlker Kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Ortak bir arkadaşımızın söylediklerine göre birbirlerine sırılsıklam aşıklarmış ve çok ama çok mutlularmış.