Zeytinburnu Avrasya Hastanesi yönetim kurulu üyeleri, doktorları ve çalışanlarının katılımıyla konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından, hastane çalışanlarının bayram mesajlarından oluşan video gösterimi yer aldı.
Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, Zeytinburnu Avrasya Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Ali Rıza Cenal, Patoloji Uzmanı Nilgün Erdoğan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Gürel, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülay Aziret Tosunay günün anlam ve önemine değindikleri kürsü konuşmaları gerçekleştirdi.
“Nice bayramlara sağlık, sevgi, umutlarla erişmek dileğiyle”
Hastanenin İdari Amiri Gönül Dilek açılış konuşmasında; Birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma içerisinde ülkece Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşadığımız bir ay geçirdik. Bunun sonunda da en güzel buluşmalara sebep olan bayram coşkusu geldi kapımızı çaldı. 26 yıldır kurulduğumuz yıldan beri geçmişten bugüne her an bir araya gelerek bayramlarımızı, önemli, özel günlerimizi, kutlamalarımızı hep ilk sizlerle bir arada kutladık. Bunun aslında bizler için çok önemli anlamı olmakta çünkü gerçek anlamda bir Avrasya ailesi kurduk. Dileriz bu toplumsal kültürümüzle her kuşak yoğrulur ve bayramlarımız yıllarca yaşatılır.
Avrasya Hastanesinde bugün bayram havasına giriş yapıldı. Herkese farklı enerji, farklı bir renk geldi denilebilir. Daim olsun, böyle güzel olun. Aynı zamanda Avrasya çalışanları bugün karnelerini de aldı. %90ların üzerinde hasta ve çalışan memnuniyetleri elde ettiğimiz, sizlerin ve hastalarımızın gözünden belirli süreçlerle yaptığımız değerlendirmelerde güzel başarılar elde etmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda Avrasya çalışanlarının birim ve ekip arkadaşlarını değerlendirdiği 360 derece performans değerlendirmeleri süreci de sonuçlanmış oldu. Kişilerin mesleki yeterlilik ortalamaları 5 üzerinden 4,35 oranında bir başarı gösterdi. Yani işi bilen ve bildiği işi öğretecek yetkinlikte olan insan kaynaklarına sahip olmakta ve bundan gurur duymaktayız. Güzel puanlarla sonuç alan çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Avrasya çalışanlarının birçoğu biliyoruz ki bayramda da görev başında olacak, hastalarının yanında olacak. Ailesinden belki uzak kalacak, beklide bir telefonla en güzel bayram sofrasını yarıda bırakacak. Ortak bir amaç için, insan ve sağlık için buluştuğumuz bu çatıda hastalarının sağlık ihtiyaç gereksinimlerini karşılayacaklar. Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir diye boşuna demedik. Tedavilerinizle, başarınızla hastalıkları yenen şifa bulan binlerce insanın hatırında, dualarında yer alan kahramanlarısınız. Özellikle böylesi günlerde sizlere duyduğumuz minnet çok daha fazlası. Tıpkı bana çocuğumu, annemi yahut babamı bağışladınız diyen o seslerin, bayramda birlikte gülen yüzlerinin olduğu fotoğraflarının bir parçası olabilmek ne güzeldir. Ne güzelsiniz….
Nice bayramlara sağlık, sevgi, umutlarla erişmek dileğiyle. Sizlere, ailenize, hastalarımıza, ülkemize huzur barış mutluluk kardeşlik dolu bir bayram olsun.
Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu:
Tüm arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Hepsinin bayramını kutluyorum. Hem hizmetleriyle güzel hem çalışanlarıyla güzel gerçekten bunları hayal etmemiştik belki daha fazlasını hayal etmiştik ama buraya kadar bunları yapabilmiş olmaktan da gurur duyuyorum. Bir üniversite olabilirdik ama üniversite olmanın şartları da bayağı bir zorlaştı. Burada eğitim veremedik belki ama birçok arkadaşlarımızın burada daha iyi hizmetler yapabilmesi için alt yapıyı da onların isteğine göre her gün biraz daha iyileştirmeye çalıştık. Burada hizmetlerimizi en iyi şekilde vermeye çalıştık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza Avrasya hastanesinin bu hale gelmesine sebep olan tüm arkadaşlarıma, onların emeklerine çok teşekkür ediyorum ve bayramlarını kutluyorum nice sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum.
Medikal direktör / KVC Uzmanı Prof. Dr Ali Rıza Cenal: Hepinizin bayramını kutluyorum, herkese iyi bayramlar diliyorum.
Patoloji Uzmanı Uzm. Dr. Nilgün Erdoğan: Bu benim hastanemizde 18. Ramazan bayramım… Avrasya Hastanesi’nde, gerçekten çok uzun bir süre olmuş. 23 yıllık devlet hizmetimden emekli olarak buraya geldim. Sonra geriye dönük düşündüğümde kendime dedim ki hiçbir gün pişman oldun mu, hayır hiçbir gün pişman olmadım. Avrasya hastanesine geldiğim için 18 yıldır çok mutluyum, Hastane yönetimimiz ve sevgili meslektaşlarımın da desteğiyle hedeflerimin daha da üstüne ulaştığını düşünüyorum. Gerek kariyer olarak gerek patoloji laboratuvarı olarak her gün daha çok geliştirdik. Çok iyi bir yere geldiğimizi düşünüyorum. Azmimiz ve çalışkanlığımız var o zaman ne yapıyoruz, hep birlikte kollarımızı sıvıyoruz çalışmaya hep birlikte devam ediyoruz. Bayramınız kutlu olsun
Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr Mehmet Gürel: Yaklaşık 1 yılı aşkındır Avrasya Hastanesi’nde çalışmaktayım. Huzurlu mutlu sakin rahat bir ortamda çalıştım, ekip arkadaşlarımda bu konuda çok yardımcı oldular, inşallah daha uzun süre hepimiz mutlu ve huzurlu çalışmaya devam ederiz Herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülay Aziret Tosunay: Ramazan bayramınızı kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz huzurlu bayramlar diliyorum bol bol kucaklaşın lütfen iyi bayramlar diliyorum.