Kartal Tibet'in yönettiği, Atıf Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın başrol oynadığı 'Zübük' (1980) filmi, Ezel Akay’ın yönetmenliğinde yeniden çekilecek. Filmde Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal başrolde olacak.
Filmde; milletvekili 'İbrahim Zübükzade'yi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise Ezel Akay üstlenecek. Akay, Bloomberg HT'de yayınlanan "Ali İle Aramızda" programında filmin yeniden çekileceğini açıkladı. Akay, konuyla ilgili olarak yıllar önce de Ali Sunal’a bu rolü teklif ettiğini ancak ünlü oyuncunun; "Babamın oynadığı rolleri oynayamam" diyerek teklifi reddettiğini anlattı. Akay, Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın, Zübük’ün yeni versiyonunda başrolü üstlendiğini duyurdu. Akay, Ali Sunal'ın yıllar önce kendisinin teklifini reddettiğini belirterek bu karara saygı gösterse de zamanla Sunal’ı ikna etmeyi başardığını belirtti. Yeni proje için heyecanını dile getiren Ezel Akay, "Zübük karakteri, yalnızca bir dönemin değil, bugünün de siyasi ve toplumsal yapısını yansıtan evrensel bir hikâye. Ali Sunal ile bu projeyi gerçekleştirmek beni heyecanlandırıyor" dedi.
Setteki Herkes Çocukluğuna Döndü
Sinema severlerin içini ısıtacak “Aşkın Dünkü Çocukları” 31 Ocak’ta izleyiciyle buluşuyor. Usta oyuncuların performansları ve senaryonun nostaljik dokusu, seyircilere zamanın ötesinde bir yolculuk vaat ediyor.
Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren filmin kadrosunda Uğur Yücel, Mehmet Özgür, Hülya Avşar, Derya Baykal, Derya Alabora, Burak Can, Nehir Gökdemir, Bilge Şen, Ümit Çırak, Ali Düşenkalkar, Goncagül Sunar, Mustafa Kırantepe, Meral Çetinkaya, Yıldıray Şahinler, Mustafa Şimşek, Elif İskender, Jessica May yer alıyor. Aşkın Dünkü Çocukları’nın setinde nostalji rüzgârları esti. Oyuncular, çocukluk oyunlarını yeniden yaşayarak filmde canlandırdıkları dünyanın bir parçası oldu. Film, izleyicilere de çocukluklarına dair anılarını hatırlatacak ve içlerindeki çocuğu yeniden keşfetmelerine olanak sağlayacak. Film, çocukluktan gelen saf duyguların önemine vurgu yapıyor. Annesi ortadan kaybolan Nodiko’ya destek olmak için bir araya gelen “Ünye’nin Dünkü Çocukları” ekibi, orta yaşı geçmiş insanların da oyun oynayabileceğini, çocuk gibi hissedebileceğini ve yıllara meydan okuyabileceğini gösteriyor. İçindeki çocuğu kaybetmeyenler için unutulmaz bir seyir sunan film, aynı zamanda dostluk ve sevginin iyileştirici gücünü de seyirciye hatırlatmayı hedefliyor.
Paris Tatilinden Kliple Döndü
Mabel Matiz, Fatih albümündeki şarkılarını müzik videosuyla sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ünlü sanatçı, ‘Dalga’ şarkısına, tatil için gittiği Paris’te klip çekti.
Mabel Matiz 25 şarkıdan oluşan ve diskografisinde önemli bir yeri bulunan ‘Fatih’ albümündeki şarkılara klip çekmeye devam ediyor. Albümün 11. müzik videosu, söz ve müziği ünlü sanatçıya ait olan ‘Dalga’ şarkısına geldi. 2024 turnesini yoğun bir konser temposuyla bitiren Mabel Matiz, dinlenmek için bir süre önce Paris’e gitmişti. Paris’te sürpriz bir şekilde ‘Dalga’ şarkısı için kamera karşısına geçen ünlü müzisyen, tatilden kliple döndü. Paris ve İstanbul’da çekilen klipte Mabel Matiz, Paris sokakları ve Seine Nehri’nin üzerinde ‘Dalga’yı söyledi. Mabel Matiz, Mabel Matiz, 2025 turnesine 14-15 Şubat’ta Volkswagen Arena’da vereceği 360 derece özel konserleriyle başlayacak.
Duygusal Konser: "Babamın Yelkenlisinde Yaşıyorum”
Koray Avcı, geçtiğimiz akşam İstanbul’da sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Coşkulu ve eğlenceli geçen konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, son zamanlarda yaşamında yaptığı değişiklikleri paylaştı.
Konser dışında zamanını denizde, teknesinde geçirdiğini belirten Avcı, "Babam için bir yelkenli almıştım. Ona kullanmak nasip olmadı ve bana kaldı. Daha sonra kaptan olmaya karar verdim, eğitim aldım. Bu yelkenli kendi halinde küçük bir ev gibi. Şu an orada yaşıyorum. Babam sayesinde o sakinliğin tadını çıkarıyorum, çok güzel besteler yapıyorum," dedi. Babasına olan bağlılığını ve yelkenlisinin onun için ne kadar anlamlı olduğunu dile getiren Avcı, bu sakinliğin kendisine yeni ilhamlar verdiğini de ekledi. Hem sahnede hem de hayatında sade ve huzurlu bir yaşam sürmeyi tercih eden şarkıcı, konseriyle yine büyük alkış topladı.
SELAMİ SAHİN'İN ŞARKILARI GENÇ SESLERE EMANET
Türk müziğinin efsane ismi Selami Şahin’in kariyerinin en özel şarkıları geçtiğimiz ay genç yetenekler tarafından yeniden yorumlanmıştı. Devamını heyecanla bekleyen müzik severler için ikinci bir video geleceği müjdesi de verilmişti. Bu özel projenin çok beklenen ikinci videosu gecikmedi.
Fabrika Müzik tarafından hazırlanan ve dijital platformlarda yayınlanan bu özel video serisinin ikincisi, dinleyenlerine kısa bir müzik şöleni daha yaşattı. Video kısa sürede 1 milyon izlenme sayısını aştı. Efsane sanatçı Selami Şahin’in unutulmaz eserlerini yorumlayan genç sesler, dinleyenleri duygusal ve nostaljik bir yolculuğa çıkardı.
MERT TURAK’TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMAR
Kızıl Goncalar'da Naim rolüyle ön plana çıkan oyuncu Mert Turak, NTV Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu ve gerçek kişiliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
İkili ilişkilerde hep "Ne kadar bencilsin! Ya ben ailemi arkada bırakıp gelmişim, boşandıklarından haberim olmamış, annemin ameliyatından haberim olmamış, kusura bakma senin kaprislerinle ...... Hayatımdaki hanımefendinin mangal gibi yüreği, ne zaman çekileceğini bilmesi, parmak ucunda yürüyüp aman rol çalışıyor tam lohusa şeyi var onun doğumu yaklaşıyor, dizi çıktı, oyun çıktı diye düşünmesi gerekiyor; o yüzden biraz ikili ilişkilerde beceriksizimdir!" Annemle babamın boşandığını teyzemden öğrendim ben; niye? Çocuk uzakta her akşam sahneye çıkıyor, ekmeğini moraliyle kazanıyor söylemeyelim. Annem ameliyat olmuş, ameliyat 5 saat sürmüş, sana söylemedik, neden? Uzaktakine söylenmez. Bana işim için böyle bir alan tanıyınca, ben oynamak zorunda kaldım. Hala da söylemezler, babamın corona, covid geçirdiğini bile ikinci eşinden öğrendim, baban zor durumda hala da gık demiyor Mert'e söylemeyin diyor dedi.
'İKİ ŞEHRİN HİKAYESİ' KAPALI GİŞE!
Charles Dickens’ın ölümsüz eseri “İki Şehrin Hikayesi” Tiyatro Lumière tarafından kapalı gişe sahneleniyor…
Genç tiyatro ekibinin çıkış oyunu olan eser; başta İstanbul olmak üzere gittiği tüm şehirlerde bilet bitiriyor… Epik bir yaklaşımla, günümüz dünyasına 250 yıl öncesinden ışık tutan gençler, modern müzikleriyle büyülüyor. Gökhan Soykök’ün uyarlayıp yönettiği eserde; Gökhan Soykök, Ayça Yavuzok, Furkan Aydoğan, Damla Dalak, Şahin Akbaba, Arda Özel, Doğukan Çevik, Çağrı Çakmak, Yasin Emrullah rol alıyor.