Kötü karakter jönü olmaya aday

Kötü karakter jönü olmaya aday

Türk dizi sektöründe her daim kötü adamı oynayan Emre Güner,Kurtlar Vadisi Pusu’dan sonra Atv’nin sevilen dizisi Kehribar’da rol almaya başladı. Ben ekranda onu izlerken adeta oyunculuk yeteneğine hayran kalıyorum. Karadayı, Kırgın Çiçekler, Kaçak, Arka Sokaklar,Küçük Ağa gibi birçok dizide oynayan Emre Güner'in hep kötüyü oynaması onun için dezavantaj olabilir ama ona gerçekten kötü karakteri oynamak fazlasıyla yakışıyor. Aynı zamanda büyük bir spor tutkunuymuş ve spor yaparak formunu koruyormuş. İleri de ben yeni oyuncuları jön olarak göreceğimizi düşünüyorum ve o isimlerden biri de Emre Güner’de kötü karakterleri oynayan isimler arasında en iyi jönü olabilecek oyunculardan biri gibi duruyor. Yeteneği hiç solmasın.

Kötü karakter jönü olmaya aday

 

Derya Uluğ’un beklenmedik Hiti Okyanus

Pop müziğine yepyeni bir prenses katıldı. Derya Uluğ, son zamanların en çabuk sevilen hit şarkısına imza attı. O kadar çabuk sevildi ki ne ara çıktı, ne ara bu kadar sevildi anlayamadık. Popun zirvesindekiler destekleyici mesajlar atmasına atıyor ama içten içe bu kızı kıskanıyorlardır. Sözü ve müziği Derya Uluğ ve Asil Gök’e, düzenlemesi ise Burak Yeter’e ait olan Okyanus şarkısı reklam çalışması yapılmadan milyonların diline dolandı. Şarkı aslında öyle çok iddialı bir şarkı değil,şarkının sevilmesini sağlayan en büyük değer ise; Derya Uluğ’un sıcak sesi. Hareketli bir şarkıyı öyle bir yorumlamış ki şarkıyı sanki kendiniz söylüyorsunuz. Dokunuyor yüreğinizin bir bölgesine ve ansızın sizde eşlik etmeye başlıyorsunuz. Bu şarkıyı Derya Uluğ’dan başka bir sanatçı söyleseydi asla bu kadar tutmazdı. Bu şarkıyı değerli kılan Derya Uluğ olmuş, o yüzden diyorum ya popun yeni prensesi, popun kraliçeleri tarafından ileri ki zamanlarda çok kıskanılacaktır. Şarkı dile kolay dolanan bir şarkı olduğu gibi zirveye konacak potansiyele sahip bir isim Derya Uluğ, kolay kolay da zirveden inmez, çünkü o reklamsız bir şekilde halkın desteğiyle bu kadar kısa sürede sevildi. Derya büyük yeteneksin, iyi ki geldin bu sektöre. Hep söyle, hep yüreklere dokunan hit şarkılara imza at.

 

Kötü karakter jönü olmaya aday

Ajda Pekkan’dan yeni hit

Yeni çıkan hit şarkıların arasına bir de; Türk pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan’ın yeni hiti eklendi. Pekkan ,sözü Murat Güneş’e müziği ve düzenlemesi Volga Tamöz’e ait Ayrılık Ateşi adlı şarkı ile yaza damga vuracak en büyük isimlerden birisi. Ajda Pekkan'ın kendine has yorumunu bu şarkıda da duyuyoruz. İlk dinleme de şarkıya hemen ısınamamıştım ama dinledikçe sözlerinin Ajda Pekkan ile uyumunu doğru buldum. Volga Tamöz zaten yeteneğiyle yaz mevsiminde muhteşem aranjelere imza atıyor desek yanlış olmaz. Bu şarkıyı da zirveye taşıyacak en büyük unsur; Volga Tamöz’ün müzikal yeteneğidir. Günümüz avrupai pop sound çalışmalarını Ajda Pekkan’a o kadar yakıştırmış ki, dinledikçe şarkının müptelası oluyorsunuz. Ama Ajda Pekkan ile Tarkan uyumu olan Yakar Geçerim kadar ‘’Vaov’’ dedirtecek bir çalışma olmadığını da söyleyebilirim.

Kötü karakter jönü olmaya aday

Elif Kaya Müslüm Gürses coverıyla zirvede

Elif Kaya bu sefer bambaşka bir çalışmayla karşımıza çıktı. İlk albümü o kadar kaliteli soundlara sahip olduğu halde Türkiye’de anlaşılamadığı için biraz hüsrana uğratmıştı bizi. Ama bu sefer Elif Kaya o kadar akıllı bir strateji uygulayarak kendisine en doğru şarkıyı seçmiş ki beğenmemek elde değil. Müslüm Gürses'in Bir Bilebilsen adlı şarkı seçmesi o kadar doğru olmuş ki sanatçı da zaten bunu şarkıyı okurken bizlere hissettirmiş. Şarkıyı adeta stüdyoda okurken yaşamış, klip çekilirken ise bir kez daha yaşamış. Şarkının klibindeki o hallerden de anlaşıldığı gibi Elif Kaya bu şarkıyla adeta yeniden doğmuş gibi. Şarkıyı o kadar güzel bir hale getirmiş ki genç nesil pop dinleyen kitleye arabeski sevdirecek Elif. Her sanatçının bir patlama anı vardır ve Elif Kaya’da bu cover çalışmasıyla harbi harbi,gümbür gümbür patladı diyebilirim. Depresif ama bir o kadar da pop soundların hakim olduğu,arabesk duygular ile harmanlanan şarkı kısa sürede müzik listelerinin zirvesine kondu. Bakalım Elif Kaya önümüzdeki günlerde nasıl bir şarkı ile bizleri şaşırtacak. Çok iddialı bir şarkı ile yaza damga vuracağını söylüyor.

Kötü karakter jönü olmaya aday

Ünlü isimler orada yanıyor

Yaza yeni yeni girdiğimiz şu günlerde bütün kış boyunca en çok konuşulan solaryum merkezini de araştırayım dedim. Bütün sosyal medya hesaplarını kurcaladım ve en sevilen solaryum merkezi olarak Blackhouse Solarium’u keşfettim. İncelemeye başladım. Anam giden herkes fazlasıyla memnun buradan. Bir insan yanınca bu kadar mı mutlu olur diyorum ve bakıyorum herkesin solaryum sonrası paylaşımı gülen suratlar. Erhan Yıldırım ve ağabeyi o kadar içten bir mekan açmışlar ki birbirinden ünlü isimler de burada yanmayı tercih ediyor. Metin Arolat, Kuşum Aydın, Tan, Yasin Keleş gibi isimlerin sıklıkla solaryum olarak tercih ettiği bu mekanın işletmecilerin sosyal medyada takip edin derim; Solaryum hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı; o kadar eğlenceli videolar paylaşıyorlar ki bir an önce yerinizden kalkıp Akatlar’da bulunan Blackhouse Solarium’a gitmek istiyorsunuz.

Kötü karakter jönü olmaya aday

İlkan Günüç’ten Tuğba Yurt’un şarkısına remix

Son zamanlarda yaptığı remix çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren İlkan Günüç, en iyi çıkış yapan sanatçı ödüllerini toplayan Tuğba Yurt’un Aklımda Sorular Var şarkısına remix yaptı.İlkan Günüç, şarkının duygusunu bozmadan o kadar duru bir remix yapmış ki gece kulüplerinde hem efkarlanıp hem dans ettirecek. Acaba ikili featuring sahneler yapsa nasıl olur? İki genç isim vallahi bence çok uyumlu olurlar;bekliyoruz böyle bir çalışma.

Kötü karakter jönü olmaya aday

Hakhan yeni şarkı hazırlığında

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı Adı Sen adlı şarkı ile müzik listelerini kasıp kavuran Hakhan yeni şarkısı için repertuvar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sanatçı yeni şarkısında bir cover yapabileceğinin sinyallerini verirken,yeni çıkacak olan şarkısına da en az Adı Sen kadar güvendiğini dile getirdi. Sanatçı 25 haziran Cumartesi akşamı Yalova’da Yalova Ramazan Şehri etkinliğinde konser verecek.

Kötü karakter jönü olmaya aday

Yıldız Tilbe bu sefer popu yerinden oynatacak

Türk müzik piyasasının en içten kadınlarından biri diyebiliriz Yıldız Tilbe'ye. Delidir doludur,ama yüreğini kaleme döktü mü nasıl da ağlatıyor hepimizi. Bu sefer ağlatmayı tercih etmemiş Yıldız Tilbe. Bu sefer Oynat adını verdiği 8 şarkı 2 versiyondan oluşan 10 parçalık pop albümünde  sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıları Burak Yeter,Oya Erkaya,Serdar Ayyıldız,Selim Çaldıran,Batuhan Çaldıran gibi isimlerin aranjeleriyle buluşturmuş. Çıkış şarkısı olarak ise Oynat’ı tercih etmiş. Yıldız Tilbe cesaret kelimesiyle özdeşleştiği için elektronik müzik yapsa da yadırgamıyoruz,pop söylese de yadırgamıyoruz,arabesk okusa da deliler gibi beğeniyoruz.Yani ne yaparsa yapsın seviyoruz Yıldız Tilbe’yi. Oynat şarkısının klibinde de sanatçı kendisiyle özdeşleşen danslarıyla pop müziğini yerinden oynatacak gibi gözüküyor. Sevdim ben bu şarkıyı,yadırgamadım. Dinlendikçe de sevilir.Farklılık iyidir.
Editör: TE Bilisim