Virüsü, Çin'e kim götürdü? Bu mesele çok su götürür! İspatı da yapılamaz! İspatı yapılamayacak bir konuyu sorgulamak mantıksız olduğu gibi ce

Virüsü, Çin'e kim götürdü? Bu mesele çok su götürür! İspatı da yapılamaz! İspatı yapılamayacak bir konuyu sorgulamak mantıksız olduğu gibi cevapta önemsizdir Burada asıl mesele kimin kâr ettiğidir! Kim kâr etti? Baktığımızda hiç kimse! Tüm ülkelerin ekonomisi zarar etti. En büyük zararı da Çin gördü. 
Kimin kâr ettiği virüs bittikten sonra belli olacak. Neden? Şimdi dolar düştü, borsa düştü, petrol düştü. Bunu değerlendiren şirketler var! Bir kaç ay içerisinde aşısı bulunacak ve virüs durdurulacak. Önümüzdeki sene, kış sezonu açılışında; "Aşı bulundu, dünyada 8 Milyar insan var. 8 Milyar insan aşılanacak.  Burada aşıyı hangi ülke yapacak, hangi ülkeler ortak olacak ve fiyatı ne kadar olacak?"
Petrol düşerse bundan kim kârlı çıkar? Bugün düşen petrolden alıp, stok yapan ülkeler ne kadar kâr edecek? Diyelim ki X ülkenin 1 Milyar doları var.  Petrol düşmüşken bunun 100 Milyon dolarına petrol alıp stok yaptı.  Virüs bittikten sonra petrol 2-3 katına çıkacak.  100 Milyon dolar oldu mu sana  200-300 Milyon dolar! 
Burada fırsatı değerlendirecek olanlar; devletler, hükumetler ve dev şirketler olacak! 
Bill Gates, 2017 yılında, salgınlara karşı yeni aşılar yapılması gerektiğini vurguladı ve biyo-terörizme karşı, biyo-savunma konusunda  Gates Vakfı'nın ciddi yatırımlar yaptığını açıkladı!  Unutmayalım ki; virüs, nükleer bombadan daha kitlesel bir silahtır!
Bill Gates kim, sağlık kim, aşı kim?
Adamlar o zamanlardan yatırımlarını yaptılarsa; hangi ilaçları, hangi aşıları, hangi virüsleri ürettiklerini siz düşünün!  Dev teknoloji  şirketleri, sağlık alanında yatırım yapmaya başladılarsa ipin ucunu bulmak gerekiyor.  Buraya kadar çok da sansasyonel bir durum yok!
Asıl gerçek, virüs bittikten sonra anlaşılacak! Hangi ülkelerin borsaları, hangi şirketlerin hisseleri ne kadar yükseldi?
Belki de Çin, bu virüsü kendisi üretti? Ve kendi ülkesine yaydı? Nereden bilebiliriz?
 Mao döneminde sadece 50 Milyon Çinli açlıktan öldü.  Çin belkide "Ben bunu kendi ülkemde başlattım ve bütün dünyaya yaydım. Başka bir gün, başka bir virüsle de karşınıza çıkabilirim." dedi. Bana halkımdan  kimse ayaklanma yapamaz,  tanklarla üzerine yürürüm." diyen bir dikta rejiminden bahsediyorum. 
Dünya algısında şöyle bir durum var; "Amerika sürekli Çin ile uğraşıyor."  Tam tersidir  belki?  
Süper güç Çin; hem tıpta, hem de silahta süper güç!
Evet, bu bakış açısı ile baktığımızda kendi ayağına sıktı! Ya burada amaç tüm dünyaya göz dağı vermekse?  
"Ben süper güç Çin'im,  bir virüsle tüm dünyanın pazarını kapattım, hepiniz bana muhtaçsınız, kendi ürettiğim virüsü; önce kendi ülkemde, sonra da başka ülkelerde yaydım, ekonomiyi ve borsaları alt üst ettim." demiştir belkide...
"Çin bitti, ekonomisi çöktü!" diye düşünenler...  O, sizin düşünceniz! Ben öyle düşünmüyorum. 
Çin'in bir virüsle mücadele edememe gibi bir durumu söz konusu olamaz benim nezdimde! Çin isterse bunu çoktan bitirirdi.  
Silah üreten bir ülke, ilk tatbikatı kendi ülkesinde yapar değil mi? Virüsü  silah olarak düşünürsek, bulan ülke ilk tatbikatı nerede yaptı? 
 Serbest piyasa ekonomisini benimsemiş komünist dikta Çin'de zihniyet hiçbir zaman değişmeyecektir! 
İstedikleri zaman, istedikleri kişiyi düşürürler, kominist parti, istediği genel sekreteri başa getirir. 
Dikta yönetimlerde herşey mubahtır! 
Amaç, Çin'in dünyaya meydan okuması değil mi?
Ben, Çin'in çöktüğünü, zayıfladığını  hiçbir şekilde kabul etmiyorum! 
Çin asla hafife alınacak bir ülke değil!
Virüs geldiği gibi gider, nasıl ki bir anda dünyaya yayıldıysa bir anda da yok oluverir! 
Sonrasında Amerika  ve Çin'de hangi şirketler kâr etti,  hangi borsanların fonları bir anda yükselişe geçti? İncelenmesi gereken asıl mevzu bu!