HAKAN KANBUROĞLU



Göktürk Dergisi ve Arcadium Life Çarşı Yönetimi’nin ortaklaşa düzenlediği Göktürk Bahar Festivali geçen akşam 13. kez Göktürk Arcadium Life Çarşı’da gerçekleşti.

Baharın gelişini Özgün konseriyle kutlayan Göktürklüler gün boyu birbirinden farklı etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

ÖZGÜN 5 BİN KİŞİYE SÖYLEDİ

Birbirinden ünlü markaların 60’tan fazla alışveriş standının yer aldığı festivale 5 bin kişi katıldı. Festivalin sunuculuğunu Nilay Dorsa yaparken Özgün, Faruk Emre ve Can Uyan gibi isimlerde festival kapsamında sahne aldı. Özgün 5 bin kişiye en hit şarkılarını seslendirirken son çıkardığı şarkısının herkes tarafından söylenmesinden memnun olduğunu dile getirdikten sonra yaza bir şarkı müjdesi verebileceğini belirtti. Konserler sonrası DJ Cengiz Güzel, en hit şarkıları gecenin ilerleyen saatlerine kadar katılımcılara sundu. Göktürk sokaklarında gündüz başlayan etkinliklerde dansçı kızlar ve XL Bando ekibi performans sergilerken, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye DJ Cengiz Güzel çıktı.



 

 



PHUKET’TEN DÖNDÜ SAHNEDE NİLAY’A NAZAR DEĞDİ



Klip çalışmaları için Phuket’e giden Nilay Dorsa, Phuket dönüşü ilk sunuculuğunu yaparken yüksek enerjisiyle Göktürklüler’e şarkılarını da seslendirdi. Sahnede şarkı söylediği sırada elbisesinin fermuarı açılan Dorsa’nın zor anlarındaki imdadına DJ Cengiz Güzel ve etkinlik görevlileri koştu. Nilay Dorsa yaşadığı olayı nazara bağlayarak ‘’Elbisemin arkası açıldı size dönemiyorum, Allah’tan imdadıma DJ yetişti.’’ İfadelerini kullandı.



İLK KEZ BAHAR FESTİVALİ’NDE SAHNE ALDI

Yeni şarkısı “Hata” ile radyo listelerinde hızlı bir yükselişe geçen ve Gülben Ergen’in de beğenisini kazanan genç popçu Can Uyan, ilk kez bir bahar festivalinde sahne aldığı için heyecanlandığını belirtti. Yaza özel maxi single hazırlığında olduğunu belirten Can Uyan yaza iddialı gireceğinin sinyallerini verdi.


Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ve Arcadium Life Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kavcı, tüm Göktürklüler’in baharını kutlarken, yoğun katılım için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim