CESARET KANATLARI 

Cesaret, insanın sonradan kazandığı bir yeti değildir. İnsan, doğuştan cesarete sahiptir.

Bir bebek, doğduğunda hiç bir şeyden korkmaz ama zamanla toplumun koşullandırılmalarına maruz kalır ve cesareti kırılır. Korkular ortaya çıkar. 

Korkuları aşmak için korkularla yüzleşmek ve baskılamadan cesarete dönüştürmek gerekir. Bunun için en etkili yöntem, “Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Cesur Olma Sanatı Değişim Programı”dır. Bu program sayesinde neden cesarete ihtiyacınız olduğunu net bir şekilde anlayacaksınız. 

Değişim Sanatı sayesinde risk almadan hareket ederek, yeniye doğru korkmadan ilerleyeceksiniz. İçinizdeki sevgi ile gerektiğinde meydan okuyacak, gerektiğinde de esnek olacaksınız. Başınıza gelenlerin sorumluluğunu aldıkça rahatlayacak ve hafifleyeceksiniz.

Gerçek cesaret içinizdeki sevgi gücünü harekete geçirerek yaşamı korkusuzca yaşamaktır. Tüm korkulara rağmen hep ileriye doğru bakmaktır. 

“Cesur Olma Sanatı Değişim Programı” ile kendinizle yüzleşecek ve yaşadığınız olayı ve o olaya neden olan kişileri de sindireceksiniz. 

Kendinizi affettiğinizde herkesi de kolaylıkla affettiğinizi göreceksiniz. Kabullenme modunda olduğunuzda özgürleşecek ve güçleneceksiniz.

“Cesur Olma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada “cesaret” ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Cesaret, sizi özgürleştirecek ve böylece hatalarınızı göreceksiniz. Aynı hataları tekrar yapmayacaksınız. Sürekli değişen hayata uyum sağlayacaksınız. Farkındalık gücü arttıkça yaşam dinamikleşecek ve size sürprizlerini yağdıracak. 

Sevginin akışında olun ve o sevgi seli, size cesaret kanatları takacak. Cesaret kanatlarıyla özgürce yaşamı dolu dolu yaşayabileceksiniz.