#SözümüzVarHareketi

Türkiye bir 24 Nisan baskısı ile yine karşı karşıya... Yok Joe Biden şöyle diyecekmiş, yok böyle diyecekmiş; geçin bunları!

Soykırım yapılmıştır ancak Ermenilere değil Türk ve Türk gibi görülüp kabul edilen herkese karşı soyuna, sopuna, dinine, imanına bakılmaksızın Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkan topraklarında yapılmıştır.

Türkler ve Türk gibi görülenler tehcirin daha ağır versiyonu olan katliam, sürgün ve göçe mazur kalmışlardır.

İnanmayanlar gitsinler Balkanlarda katledilen 5.5 milyon Türk ve Müslümana baksınlar, Kırım ve Ahıska'dan yapılan sürgüne baksınlar, Doğu Türkistan'da inim inim inleyen Türklere baksınlar, Hocalı katliamına baksınlar, Anadolu'da Türklere karşı yapılan zulüm, işkence ve tecavüzlere baksınlar!

Ortada bir soykırım var ama bu Türklere yapılan bir soykırım!

Ermenilere gelince onlar ülkelerine ihanet etmişlerdir. İngiliz, Fransız, Rus ve hatta ABD ile işbirliğine gidip ülkelerini sırtından hançerlemişlerdir. Keza buna 1919'daki Yunan işgalinde Yunan ordusunu destekleyen Rum'larda dahildir. Bugünün PKK teröristleri ve sevicileri de aynı kategoride yer almaktadır.

Bunların bu ülkede yani Türkiye'de yaşama hakları yoktur...

O yüzden tehcir kararını alan ve uygulayan Enver, Talat ve Cemal Paşalar başta olmak üzere bütün İttihat ve Terakki Cemiyeti mensuplarını saygı ve rahmetle anıyorum. Keza Mübadele ile Türkiye'nin Türk yurdu olduğunu vurgulayan bir süreci gerçekleştiren Mustafa Kemal Atatürk ve dönemin idarecilerine sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yine Kırım ve Ahıska meseleleri ile Doğu Türkistan'da, Bosna'da ve benzer yerlerde meydana gelen hadiseleri gündemde tutan Türk Dünyası gönüllülerine şükranlarımı arz ediyorum.

Evet Mr.Joe Biden, yarın 24 Nisan; sen istediğini de ama ne beni nede Türk Milletini yanıltabilir nede bizi baskı altına alabilirsin... Eğer bir soykırımcı arıyorsan dön aynaya bak ve Amerika yerlilerine atalarının neler yaptığını bir düşün...

Biz Türkler, eli kanlı Batı'nın bizim hakkımızda uydurduğu yalanlara hiç prim ve taviz vermeden başımıza gelen ve soykırım hüviyetinde olan olayları anlatmaya devam edeceğiz.

Herkes bilmelidir ki, eğer Türkiye'nin sırtına hançer saplamaya kalkacak yeni hainler ortaya çıkacaksa, onlara da bu dünyayı dar edeceğiz...

Biz diyeceğimizi dedik, Mr. Joe Biden efendi, sen ve arkandaki karanlık Amerika artık ne diyeceksiniz deyin umurumuzda bile değil!

Özcan PEHLİVANOĞLU

#SözümüzVarHareketi

23 Nisan 2021 İzmir